Зелен гел против котки и кучета - защитна бариера 450 г

Зелен гел против котки и кучета - защитна бариера

Код на продукт: РЕ 015

  • 25.00
    лв.
В наличност


или
close

Заявете покупкаОписание: Това не е химически препарат, а био репелент за защита и контрол срещу котки и кучета, чрез прогонването им от тревни площи и други хоризонтални повърхности. Разработен е по нова формула, на основата на съставка, към която котките и кучетата изпитват изключителна непоносимост, а нанесен на открито не се усеща с човешко обоняние. Излъчваната специфична миризма не убива животните, а ги отблъсква. Може да се прилага и в закрити помещения като мазета, складове и гаражи, като там е добре ба се комбинира с някой от другите ни продукти срещу котки и кучета, този за вътрешни вертикални повърхности или пък с този за външни вертикални повърхности

Устойчив е на метероологични условия, има зелен цвят и е с гелообразна консистенция която го прави незабележим в тревата и същевременно позволява лесното му нанасяне в саксии, площи с буйна растителност, между храсти и други трудно достъпни места, което го прави още по-подходящ за борба против всички породи котки и кучета.

Начин на употреба: Сложете точки с размер на костилка от череша през 10 – 15 см. разположени шахматно по площа от която искате да прогоните натрапниците. До 48 часа след нанасянето на гела той ще се свие и ще стане почти невидим за човешкото око.

Действие на продукта: В 90% от случаите кучетата и котките спират да доближават местата обработени с препарата между третия и седмия ден, а в много редки случаи след четиринайстия ден. Предпазва обработените площи за около 2-3 месеца.

Разходна норма: Един флакон от 450 гр. стига за около 40-50 кв.м. площ, а флакон от 250 гр. за около 20 – 25 кв.м.

Важно: Не използвайте продукта за цели, различни от предназначението му. Съхранявайте го в оригиналната затворена опаковка на прохладно и сухо място далеч от деца. По-добре да се нанася в основата на разстителността или на места където поне няколко дни да не се избегне контакт с деца, които могат да го сметнат за храна, макар че той няма вкус на такава и не е токсичен. За продължителен ефект нанасяйте гела през 2-3 месеца.

Състав: Метил нонил кетон - 3,9гр. на 100 гр.

Произход: Германия

опаковка от 250гр. – покрива 20-25 кв.м.

опаковка от 450гр. - покрива 40-50 кв.м.


  • Гласове: 5 Рейтинг: 4.90
Кошница Кошница
Кошницата е празна
0 продукта(и) - 0.00
За контакти с Бран Инсект