Цени за борба с оси и стършели с ефикасни препарати - под РЗИ (ХЕИ)

От 2005 г. фирма Бран Инсект ЕООД извършва професионална борба с оси, стършели, търтеи и всякакви други жилещи инсекти в подпокривни пространства, жилища, дворове и търговски обекти от всякакъв характер.

Обработките се извършват на достъпни цени и само с най-съвременните препарати за унищожаване на оси, които не са канцерогенни и не причиняват алергични реакции на хора или животни и са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Цени за пръскане срещу оси и стършели в жилища
Едностаен (студентска стая) От 35 лв.
Гарсониера (стая + кухня) От 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) От 35 лв.
Тристаен до 90 м2 От 35 лв.

Цени за обекти над 90 м2Цени при ДДД договори

 
Оси
Унищожаване на оси
Борба с оси
Пръскане срещу оси

Защо да се доверите на Бран Инсект за борба с оси и стършели?

Жилещите насекоми – оси, пчели, търтеи и стършели са едни от най-опасните насекоми, тъй като тяхното ухапване е не само изключително болезнено, но и застрашаващо здравето на хора и домашни животни. Ужилването от този вид инсекти може да предизвика алергични реакции, които, при липса на адекватна лекарска намеса могат да доведат до фатален изход.

Унищожаването на оси и други жилещи насекоми трябва да се извършва от специалисти, разполагащи с опит, добра екипировка и нужните познания, относно навиците и поведението на този агресивен вид инсекти. Ние не ви препоръчваме да се заемате сами с унищожаването на оси и стършели, тъй като те стават много раздразнителни, когато бъдат обезпокоени.

Как действаме при унищожаване и борба с оси и стършели?

Ние използваме най-качествените съвременни препарати за борба с оси и други жилещи насекоми, като дори еднократни опръсквания дават отлични резултати още в първите часове след нашата намеса. Средствата, които използваме са напълно безвредни за хора, нецелеви животни и растителни видове, като същевременно гарантират дълготрайно отстраняване на насекомите от различни по вид и площ обекти.

Нашият екип разполага с необходимата защитна екипировка, което ни дава възможност да предложим максимално качество на извършената услуга.

Как да ни съдействате за ефективно унищожение на жилещите насекоми?

От вас се иска да информирате хората от нашия екип за наличие на евентуални гнезда на насекомите. Тяхната обработка повишава значително ефекта от цялата операция. Ако познавате мястото на заселване на насекомите е важно да посочите възможност за достъп до него, с цел най-качествена обработка с професионалните препарати.

За можем да обработим максимално ефективно вашия обект е важно да преценим какъв е размерът на популацията на осите. Ще ни помогнете, като ни дадете приблизителна информация от колко време съществува проблема и в кои места най-често забелязвате активност на насекомите.Гласове: 4 Рейтинг: 4.00
Бърза заявка
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект