=
 • 0878 20 12 21
 • 0888 44 99 49
Бърза заявка

 • Гласове: 3 Рейтинг: 5,00
 • A-A+

Унищожаване и борба с оси и стършели с ефикасни препарати - под РЗИ (ХЕИ) контрол

Извършваме борба с оси, стършели, търтеи и други жилещи инсекти в подпокривни пространства, жилища, дворове и търговски обекти от всякакъв характер. Обработките са  с най-съвременните препарати за унищожаване на оси, които не са канцерогенни и не причиняват алергични реакции.

С какво може да ни съдействате за унищожаването на тези насекоми?

- Преди да поръчате  пръскане срещу оси или стършели, обяснете на нашия оператор, къде точно е мястото където са се заселили, а също така и дали има директен достъп до  гнездата им. Така ефекта от борбата с тях ще настъпи по-бързо.

- Трябва да ни ориентирате приблизително от колко време имате проблем с тези насекоми – така ще преценим приблизителния размер на популацията им и съответно ще извършим по възможно най-добрия и качествен начин самото пръскане.

Какъв риск поемате ако сами извършвате борба срещу оси?

Унищожаването на оси, както и всички други жилище насекоми като стършели, търтей и т.н. е една от най - рискованите услуги които извършваме, тъй като те често стават раздразнителни когато бъдат обезпокоени.

Внимание: Моля бъдете много предпазливи, ако решите сами да извършите борба с оси или други жилещи насекоми във вашия дом или търговски обект, тъй като много хора са алергични към ужилване от оси и понякога може да се случи най-лошото, ако не бъдат предприети на време нужните предпазни мерки.

Защо да ни се доверите?

Ние пръскаме само с най-новите препарати за защита и унищожаване на оси, които са с висока степен на ефективност, ниско токсични са и не вредят на здравето на хора, животни и растителност. Също така служителите ни ползват специализирани защитни облекла, които гарантират допълнително нашата безопасност и увеличават възможността от извършване на по-качествена услуга. Прилагайки всички съвременни методи за борба с вредители като осите, дивите пчели и стършелите, ние гарантираме за безопасното им и дълготрайно отстраняване във всякакви по вид и размер обекти.

 • 0878 20 12 21
 • 0888 44 99 49
Бърза заявка
 • Видеа от TV
 • Статии
 • Още за фирмата
Внимание! Полезни съвети
Внимание! Тази страница е направена, за да сме ви полезни с професионална защита от оси, търтеи, стършели и други жилещи инсекти в жилища, зелени площи и търговски обекти. Моля, имайте предвид, че ужилването от тези насекоми понякога може да бъде дори смъртоносно. Ако сте алергични към тях или нямате нужния опит не рискувайте сами с унищожаването им, а се доверете на професионализма ни. Повече за борбата с осите и за гаранциите, които даваме, прочетете от текста вляво. Все пак ако желаете сами да предприемете действия срещу тях, посетете нашия електронен магазин, но имайте предвид, че даваме гаранция единствено когато фирмата ни извърши обработката на засегнатите обекти. При прилагане на препарати, закупени от нас, моля спазвайте инструкциите на производителя, защото отговорността е изцяло ваша.
Изпрати запитване
Анти спам код:*
captcha
 • Лицензи
 • Препоръки
 • Клиенти
Снимки на вредителите от които можем да ви защитим
=> Виж всички снимки
© 2005 - 2015 Бран Инсект ЕООД - всички права запазени