Цени за борба с плъхове под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Гарантирано унищожаване на плъхове от фирма Бран Инсект ЕООД позната и като "Наемни убийци" на вредители.

Професионален опит в борбата с тях от 2005г.

Използване на най-високия клас родентициди – препарати за убиване на плъхове, мишки и други гризачи.

Достъпни цени и възможност за извършване както на еднократни обработки, така и за сключване на абонаментни  ДДД договори според изискванията на РЗИ (бише ХЕИ), БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните) и Министерство на здравеопазването.

Цени за унищожаване на плъхове в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 90 м2 45 лв.

Цени за обекти над 90 м2Цени при ДДД договори

 
Плъхове
Унищожавна на плъхове
Борба с плъхове
Унищожаване на плъхове

Колко са опасни плъховете и защо трябва да ни се доверите за тяхното унищожаване?

Плъховете, подобно на хлебарките са вредители, които трудно могат да бъдат унищожени без професионална намеса. И двата вида натрапници развиват висока резистентност към масово употребяваните препарати, като плъховете имат и друга специфична особеност - живеят в много строго изразена йерархия, при която всеки екземпляр, погълнал от отровата предупреждава останалите за съществуващата опасност.

Плъховете са едни от най-интелигентните и същевременно изключително опасни вредители. Те са преносители на едни от най-страшните за човека зарази – Лептоспироза, коремен тиф и чума, с които могат да ни заразят чрез урината, изпражненията и дори чрез облазване на съдовете и приборите за хранене. Не са изключение и ухапванията от този вид гризачи.

Предупреждаваме, че рискувате изключително много ако опитвате да се борите сами с плъховете, тъй като с неефективните средства само ще изгубите време, през което популацията им може да нарасне до над 100 индивида.

Как процедираме в борбата с плъховете?

Ние използваме качествени професионални родентициди от най-висок клас, които са напълно безопасни за хора и нецелеви животни, които за по-голяма сигурност са поставени в специални дератизационни кутии, така че да бъдат недостъпни за малки деца и домашни любимци. Макар и съдържащи атрактант, който привлича гризачите, тези препарати са с неприятен и горчив за хората вкус, с цел да се избегне неволното им поглъщане.

Ние поставяме кутиите с препарат против плъхове на местата, обхождани от плъховете, като съобразяваме техния брой с площта на помещенията и с числеността на популацията. След залагане на препаратите не се налага напускане на помещенията от хора и домашни животни, тъй като те не отделят неприятни миризми и токсични емисии.

Колко време след обработка от Бран Инсект може да се наблюдава ефект?

Родентицидите, които използваме действат ефективно, като резултата може да се наблюдава 5-10 дни след залагане на препаратите. Продуктите с които третираме са изключително качествени и при 99% от случаите поразяват плъховете още в техните леговища, като същевременно имат мумифициращ ефект. Това означава, че плъховете ще умрат далеч от местата, където са поставени примамките, а труповете на умрелите животни няма да миришат със седмици. В най-честите случаи миризмата се неутрализира в рамките на 3-5 дни.

Внимание: Винаги препоръчваме на местата, където е имало популация на гризачи да се извърши последваща дезинфекция, тъй като е възможно да са пренесени голям брой вируси и бактерии.

Как да ни съдействате за по-ефективна дератизация?

  • Приберете всички хранителни продукти, включително плодове и зеленчуци на труднодостъпни места – хладилници и високи шкафове и рафтове.
  • Наблюдавайте за следи от гризачите и нагризани храни и задължително го споделете с нашите специалисти.
  • Огледайте за възможни отвори и процепи, през които могат да проникнат плъхове и ги запушете.
  • Не местете заложените препарати, а в случай не необходимост използвайте латексови ръкавици, когато пипате дератизационните кутии.
 

Какви гаранции даваме при унищожаване на плъхове?

Препаратите, които използваме при борба с плъхове дават 100% гаранция за унищожаването им, дори ако са консумирали само еднократно от тях.

При висока заселеност или ниска хигиена в помещенията може да се наложи повторна обработка в рамките на 10-20 дни след първото третиране.

За да се ангажираме с 100% гаранция, а и за да овладеем нашествието от гризачи, ние от опит знаем, че е нужно да се обработят, ако ли не всички то поне повечето помещения в обекта до които може да се осигури достъп, а не само местата, където се забелязват плъховете.

Важно: Видимото наличие на един екземпляр не означава, че в обекта няма по-голяма колония от плъхове. Моля, не се колебайте да ни потърсите веднага щом забележите дори един гризач в обекта, който обитавате или стопанисвате!!!Гласове: 20 Рейтинг: 3.88
Бърза заявка
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект