=

  • Гласове: 19 Рейтинг: 3.89
  • A-A+

Цени за борба с плъхове под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Гарантирано унищожаване на плъхове от фирма Бран Инсект ЕООД позната и като "Наемни убийци" на вредители.

Професионален опит в борбата с тях от 2005г.

Използване на най-високия клас родентициди – препарати за убиване на плъхове, мишки и други гризачи.

Достъпни цени и възможност за извършване както на еднократни обработки, така и за сключване на абонаментни  ДДД договори според изискванията на РЗИ (бише ХЕИ), БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните) и Министерство на здравеопазването.

Цени за унищожаване на плъхове в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 90 м2 45 лв.

Цени за обекти над 90 м2Цени при ДДД договори

 

Вредни ли са препаратите които използваме за убиването им?

- След като бъдат заложени на определените за целта места, ползваните от нас професионални препарати не отделят неприятна миризми или токсични вещества които да вредят на хората.

- Не се налага да се напускат обработените помещения, но трябва да се ограничава достъпът на хора и животни до заложените препарати макар, че те са направени умишлено с вкус, който да е горчив за топлокръвните и същевременно силно атрактивен за гризачите.

След колко време умират плъховете и къде?

- Тъй като плъховете лесно се приспособяват към много от широко употребяваните препарати и понеже живеят в строга йерархия и се предупреждават по между си за всякакви капани, отрови и т.н., ние използваме за убиването им само най-ефективните професионални родентициди, които действат между 5-10 дни след консумация.

- Съвременните родентициди, които ползваме в 99% от случаите убиват гризачите в леговищата им т.е. далеч от местата, където са заложени препаратите.

- Отровите които използваме имат мумифициращ ефект, т.е. дори вредителят да е умрял в помещение, в което не желаете, трупът му няма да мирише със седмици, а в повечето случаи около 3-5 дни.

Внимание: Много често след унищожаване на плъхове е добре да се извърши и дезинфекция, тъй като гризачите са преносители на множество болестотворни микроорганизми.

Подготовка на помещенията преди дератизация.

- Обърнете внимание дали гризачите нагризват определени храни и го споделете с нашите специалисти.

- Приберете всички плодове, зеленчуци, млечни продукти и т.н. в трудно достъпни за плъховете места - шкафове, хладилници, високи рафтове и т.н.

Как да ни съдействате за по-дълготрайното им унищожаване?

- Не пипайте и не размествайте препаратите, които са заложени срещу плъхове, а когато се наложи да ги преместите, задължително го направете с чисти латексови ръкавици за еднократна употреба.

- Запушете всички видими дупки т.е. увеличете плъхонепроницаемостта в обекта и огледайте за такива, които не сте забелязали от пръв поглед.

Какви гаранции даваме при борба с плъхове.

- Гаранциите ни при борба с плъхове зависят от броя, вида и числеността на гризачите, а също и от местоположението на обекта. Важно: наличието видимо на един плъх не означава, че няма други екземпляри, тъй като тези вредители живеят в колонии често надвишаващи 100 индивида.

- За да ви дадем конкретна гаранция трябва да се обработят всички помещения от засегнатия обект, а ако в близост има открити тревни площи или поле, ще е най-добре да се третира и около обекта.

- Даваме 100% гаранция, че използваните от нас препарати унищожават плъховете дори след еднократна консумация, но когато даден обект не се стопанисва правилно или има висока популация от гризачи може да се наложат две последователни третирания в интервал от 10-20 дни.

Най-опасните болести пренасяни от тези вредители.

Сред най-опасните за човека болести са:

Лептоспироза – бактериална инфекция пренасяна чрез урината им;

Чума - бича на Средновековието;

Коремен тиф.

Рискувате ли ако сами извършвате унищожаване на плъхове?

- Плъховете подобно на хлебарките са един от малкото вредители, които много бързо се приспособяват към химични препарати и лесно развиват т.н. резистентност.

- Ако не се предприемат навременни мерки и плъховете свикнат да ядат, например от кофички с кисело мляко, унищожаването им ще е много трудно, тъй като ще отбягват дори и най-качествените родентициди, но и тук опитът ни е научил на някои хитрини.

Бърза заявка
Изпрати запитване
  • Видеа от TV
  • Статии
  • Още за фирмата
За контакти с Бран Инсект
Внимание! Полезни съвети
Внимание! Тази страница е направена, за да сме ви полезни с професионална защита от плъхове в жилища и търговски обекти. Моля, имайте предвид, че тези гризачи са едни от най-интелигентните животни в света и освен това, ако усетят опасност избягват да консумират обикновени непрофесионални отрови, както и ловко преодоляват заложените капани. Повече за борбата с плъховете и за гаранциите, които даваме, прочетете от текста вляво. Все пак ако желаете сами да предприемете действия срещу тях, посетете нашия електронен магазин, но имайте предвид, че даваме гаранция единствено когато фирмата ни извърши обработката на засегнатите обекти. При прилагане на препарати, закупени от нас, моля спазвайте инструкциите на производителя, защото отговорността е изцяло ваша.
© 2005 - 2015 Бран Инсект ЕООД, гр. София, ул. Цветан Радославов 6, тел. 0878 20 12 21 и 0888 44 99 49. Всички права запазени.