=

  • Гласове: 4 Рейтинг: 4,38

Зелен гел против котки и кучета - защитна бариера.

Описание: Това е продукт с гарантиран произход, който не е химически препарат, а био репелент за защита и контрол срещу котки и кучета, чрез прогонването им от тревни площи и други хоризонтални повърхности. Разработен е в Германия по нова формула, на основата на съставка, към която котките и кучетата изпитват изключителна непоносимост, а нанесен на открито не се усеща с човешко обоняние. Излъчваната специфична миризма не убива животните, а ги отблъсква. Може да се прилага и в закрити помещения като мазета, складове и гаражи, като там е добре ба се комбинира с някой от другите ни продукти срещу котки и кучета, този за вътрешни вертикални повърхности или пък с този за външни вертикални повърхности

Устойчив е на метероологични условия, има зелен цвят и е с гелообразна консистенция която го прави незабележим в тревата и същевременно позволява лесното му нанасяне в саксии, площи с буйна растителност, между храсти и други трудно достъпни места, което го прави още по-подходящ за борба против всички породи котки и кучета.

Начин на употреба: Сложете точки с размер на костилка от череша през 10 – 15 см. разположени шахматно по площа от която искате да прогоните натрапниците. До 48 часа след нанасянето на гела той ще се свие и ще стане почти невидим за човешкото око.

Действие на продукта: В 90% от случаите кучетата и котките спират да доближават местата обработени с препарата между третия и седмия ден, а в много редки случаи след четиринайстия ден. Предпазва обработените площи за около 2-3 месеца.

Разходна норма: Един флакон от 450 гр. стига за около 40-50 кв.м. площ.

Важно: Не използвайте продукта за цели, различни от предназначението му. Съхранявайте го в оригиналната затворена опаковка на прохладно и сухо място далеч от деца. По-добре да се нанася в основата на разстителността или на места където поне няколко дни да се избегне контакт с деца, които могат да го сметнат за храна, макар че той няма вкус на такава и не е токсичен. За продължителен ефект нанасяйте гела през 2-3 месеца. Не хранете кучетата и котките върху местата от които желаете да ги прогоните, тъй като истинкта за хранене е най-силен и препарата е твърде вероятно да не ги прогони. След няколко дни от поставянето зеления гел се свива и става почти невидим за наблюдаване с невъоръжено око, но действието му продължава.

Състав: Метил нонил кетон - 3,9гр. на 100 гр.

Произход: Германия

Опаковка от 450гр. - покрива 40-50 кв.м.

Разфасовка:
Цена:
  • 25.00
лв.
Подобни продукти
  • Лицензи
  • Препоръки
  • Клиенти
© 2005 - 2015 Бран Инсект ЕООД, гр. София, ул. Цветан Радославов 6, тел. 088 844 9949 - всички права запазени