ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Ирландски бебешки почистващи кърпички Water Wipes без алкохол

Код на продукт: ПК 065

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Подходящи са за хора от всички възрасти, които са с алергии или имат непоносимост към химикали или други добавки, срещащи се в този тип продукти. Не са дезинфекциращи кърпички, а само почистващи, но предлагаме различни видове дезинфектатнти.

Описание: Water Wipes са ирландски деликатни почистващи бебешки кърпички без съдържание на химични съставки и без парабени, алкохол, парфюм и оцветители. Те не дезинфекцират, тъй като са без алкохол (спирт), но са подходящи също за премахване на грим, тъй като съдържат единствено чиста вода и капка екстракт от грейпфрут.

Начин на употреба: Избършете с нежни движения кожата, нуждаеща се от почистване. След употреба изхвърлете използваната кърпичка.

Действие на продукта: Бебешките почистващи кърпички Water Wipes са на супер цена, която отговаря на тяхното ненадминато качество. Те почистват цялостно и ефикасно нежната бебешка кожа, без да я изсушават или дразнят. Подходящи са за употреба в пелени зоната, за да предотвратят появата на обриви и зачервяване. При нужда от препарат за дезинфекция на ръце предлагаме Живасепт, а препарата ни за дезинфекция на подови настилки, посуда, дрехи и други предмети е Клодан Д.

Разходна норма: Няколко кърпички за всяко почистване – зависи от нуждите

Област на приложение: Хипоалергенните бебешки кърпички Water Wipes не съдържат химични компоненти или алкохол (спирт). Те са предназначени за употреба върху деликатната бебешка кожа или от хора, страдащи от алергии към други подобни продукти.

Важно: Могат да се използват при подготовка преди кърмене без да е необходимо допълнително почистване.

Наименование: Water Wipes почистващи кърпички

Състав (АДВ): Вода и капка екстракт от грейпфрут

Произход: Ирландия

Опаковка: 60 бр в опаковка


Още ефективни продукти
Био спрей с репелент против ужилване от комари - Бран Инсект

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
Не е наличен