ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарат за прогонване на котки и кучета с обезмирисител

Код на продукт: 0059

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Описание: Този немски широкоспектърен репелент прогонва котки и кучета от закрити и открити площи. Подходящ е за всякакви вертикални и хоризонтални повърхности и за финал на всичко притежава високоефективна бактерицидна добавка, която отстранява неприятните миризми до 30 – 40 минути след обработката. Репелента с обезмирисяващ агент не излъчва неприятна миризма и не убива кучетата и котките, а само ги прогонва надалеч. При външни обработки е добре да се комбинира с зеления гел срещу котки и кучета, а при нужда от премахване на лоша миризма от по-голяма площ или в следствие на друга причина различна от изпръжнения на котки и кучета може да разгледате качествените ни обезмирисители.

Начин на употреба: Раздрусайте флакона преди да започнете нанасянето. След това поставете разпръсквача на ON и започнете обработката.

Действие на продукта: B 90% от случаите домашните или дворни любимци престават да посещават обработените c репелнта площи още до 3-я или 7-я ден, а в редки ситуации до 14-я ден. Ако нанасяте върху места където има изпражнения е добре първо да ги отстраните и да почистите и след това да нанесете немския продукт.

Разходна норма: Зависи от това как и къде ще го нанасяте, но минимум за около 40 линейни метра, като се точкува през 10 см т.е. без да се пръска в непрекъсната ивица – така репелента ще покрие по-голяма площ.

Важно: Съхранявайте репелента за прогонване на котки и кучета в оригиналната затворена опаковка на прохладно и cyxo място далеч от деца. 3a продължителен ефект нанасяйте гел спрея през 2-3 месеца.

Наименование: Препарат за прогонване на кучета и котки с обезмирисител

Състав: Метил нонил кетон - 3,9гр. на 100 гр.

Произход: Германия

Опаковка: 500 мл.


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен
СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета - Бран Инсект

СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета

15.50 лв.
Не е наличен