ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Спрей за защита от нахапване и нагризване на предмети и растения от кучета

Код на продукт: РЕ 074

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с РАПИДО, а всички над 100 лв. са безплатни

Описание на спрея: Произведен е в Германия и е подходящ за защита на ценни за вас предмети и растения от нагризване от кучета. Не е ефективен срещу котки. Няма миризма която би могла да се усети от хората, но е с остър и силно горчив вкус. Подходящ за ползване в сгради, но не и на открито.

Начин на употреба: Разклатете спрея против нагризване от кучета преди да решите да го използвате, след което опръскайте местата до които не искате животното да се доближава и нахапва.

Действие на продукта: След нанасянето на спрея изчакайте от 3 до 7 дни и в редки случи до 14 дни за да може кучето да придобие навик и да спре да хапе мебелите или растенията. Успеваемостта на този продукт е около 90-95% поради което го считаме за много качествен. Освен това цената му е изключително атрактивна.

Разходна норма: Зависи от площта и предметите или растенията които желаете да защитите, но един флакон е достатъчен за средно голямо двустайно жилище.

Важно: Съхранявайте спрея против кучета на място далеч от деца. 3a продължителен ефект нанасяйте първоначално през 14 дни, а след това минимум през 1-2 месеца.

Наименование: Спрей против кучета за защита от нахапване

Състав: Метил нонил кетон - 3,9гр. на 100 гр. и горчив агент

Произход: Германия

Опаковка: 175 мл


Още ефективни продукти