ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Ратибром 2 – отровна примамка (паста) срещу домашни мишки и полевки

Код на продукт: РО 033

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с РАПИДО, а всички над 100 лв. са безплатни

Отровната примамка е подходяща още срещу: сиви и черни плъхове, тъй като е изключително атрактивна и вкусна за гризачите.

Описание: Ратибром 2 е силно отровна и влагоустойчива примамка под формата на паста със съдържание на мазнини. Този италиански родентицид действа изключително ефективно срещу домашни мишки, полевки и плъхове, като неговото мощно действие се дължи на способността му да предизвика смъртоносно вътрешно кървене и задушаване.

Начин на употреба: Този препарат срещу гризачи се прилага в няколко захранващи точки - в близост до скривалищата им и по пътя по който се продвижват. За да се избегне достъп на деца до отровата е добре пакетчетата с Ратибром 2 да се поставят в дератизационни кутии, а количеството и гъстотата на залагания продукт зависи от числеността на вредителите. Захранващите точки се проверяват на всеки 5-7 дни и недокоснатите кутии се преместват на други места. В кутиите, в които примамките са изядени се залага ново количество.

Действие на продукта: Ратибром 2 е мощен антикоагулант с изключително силно и коварно действие. Една доза от отровата за мишки и плъхове е напълно достатъчна да убие гризача след еднократно хранене, без да предизвика подозрение сред останалите екземпляри, което се дължи на специфичното действие на индиректните антикоагуланти, действащи без да предизвикат болка, а само смъртоносно вътрешно кървене.

Разходна норма на Ратибром 2: За мишки и полевки: по 2 пликчета през 5 метра; за плъхове: по 5 пликчета през 10 м. Една опаковка от 200 гр. е предназначена за обработка на около 50 кв.м. площ, но може да е нужно и по-голямо количеството, ако популацията на мишки и полевки е завишена.

Област на приложение: Този препарат е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за контрол на числеността на мишки и полевки, а също и на сив и черен плъх във всякакви видове закрити помещения (жилища, търговски, селскостопански и производствени помещения), а също и на открито.

Важно: Примамките трябва да са разположени по сигурен начин в дератизационни кутии или други покрития, за да се ограничи достъпът до тях на деца, птици не целеви животни, особено кучета.

Наименование: Ратиибром 2

Състав (АДВ): 0.005% бромадиолон и 0.001% денатониум бензоат

Произход: Италия

Опаковка: 200гр (20бр)/ 5кг


Още ефективни продукти

Вертокс пелети - отрова за защита от плъхове и мишки

67.00 лв.
Не е наличен