ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Лицензирана фирма за ДДД услуги под контрола на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и МЗ

Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация

Бран Инсект е лицензирана ДДД фирма т.е. фирма за дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Извършваме както еднократни ДДД услуги в жилища, зелени площи, търговски и обществени обекти, така и сключваме ДДД договори за абонаментна поддръжка според изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ или РИОКОЗ) и Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Фирмата е регистрирана за ДДД услуги и в Министерство на здравеопазването и отговаря на изискванията на чл. 24 от Наредба №3 от 24.01.2005г.

Специализирани сме в извършването на следните услуги:

  • Дезинсекция - унищожаване на насекоми - хлебарки, бълхи, оси, дървеници, мравки, кърлежи, мухи, комари, сколопендри, паяци, молци и др.)
  • Дератизация - унищожаване на гризачи: плъхове, мишки, съсели (сънливци) и др.
  • Дезинфекция - борба с патогенните микроорганизми - обеззаразяване след болен, канални води, хигиенизация на басейни и т.н.
  • Унищожаване на подземни вредители - борба с къртици и слепи кучета.
  • Прогонване на птици, влечуги, котки и кучета със съвременни препарати които ги отблъскват без да ги нараняват или убиват.


Сключваме ДДД договори както с обикновенни домакинства, така и със задължените по закон за периодични третирания, заведения с обществено предназначение: ресторанти, хотели, складове, сладкарници, спа центове, детски клубове, дискотеки, болници, училища, а също и в предприятия от хранително - вкусовата промишленост: цехове, месарници и др.
Персоналът ни е преминал обучение в РЗИ (бивше ХЕИ или РИОКОЗ) и периодично преминава курсове за опресняване и увеличаване на познанията си.

Филиалите ни и ДДД фирми за ДДД услуги в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други градове и области

Благодарение на използването на качествени препарати, квалификацията на персонала и стриктния вътрешен контрол Бран Инсект стана водеща ДДД фирма и днес имам филиали в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Божурище. Ние сме готови винаги да откликнем на вашите нужди, давайки необходимата консултация и извършвайки по най-качествен начин своите услуги.

При обработките се използват препарати които са произведени от водещи световни компании, като BASF, Syngenta, I.N.D.I.A. и др. Всички продукти с които работим притежават санитарни разрешителни от МЗ и отговарят на европейските изисквания за безопасност и са максимално пречистени от токсини, така че да са безвредни за хора и домашни любимци.
Третиранията се извършват в удобно за клиентите ни време, като не се налага спиране на дейността на обекта.

Дейността на ДДД фирма Бран Инсект се контролира от ръководител-епидемиолог с 20 годишна практика в областта на ДДД обработките.

Ето и няколко от удостоверения за квалификационна подготовка на наши изпълнители на ДДД услуги издадени от РЗИ (ХЕИ) град София на името на:

  • Петър Тодоров Цветков, № 359/28.05.2004г., издадено от ХЕИ (РИОКОЗ) град София;
  • Гинка Петрова Цветкова, № 318/26.09.2003г., издадено от ХЕИ (РИОКОЗ) град София.