ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за борба против змии от фирма Бран Инсект

Бран Инсект ЕООД е лицензирана фирма за защита от змии и други влечуги, която е известна още като "Наемни убийци" на вредители.

Имаме опит от 2005г. и гарантираме за своето качество. Не убиваме змиите, а само ги прогонваме, тъй като унищожаването им е неприемливо и би нарушило екологичното равновесие.

Извършваме както еднократна защита от змии, така и предлагаме сключване на абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Третираме срещу всички видове змии и гущери населяващи България, както и предлагаме качествени препарати срещу влечуги на достъпни цени. Нанасянето им е изключително лесно и всеки може да го извърши самостоятелно.

Цени за защита от всички видове змии в жилища
Едностаен (студентска стая) 45 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 55 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 65 лв.
Тристаен до 85 м2 75 лв.
Четиристаен до 100 м2 85 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Змии - Бран Инсект
Борба със змии - Бран Инсект
Прогонване на змии - Бран Инсект

Кои са видовете змии, населяващи територията на България и доколко са опасни?

Змиите имат неприятното свойство да всяват ужас у болшинството хора, макар че малко от тях са наистина опасни. Всъщност, влечугите са по-скоро полезни животни, тъй като се хранят с други видове вредители. Така например, гущерите са естествен унищожител на насекоми, а повечето змии, включително смоковете се хранят с гризачи – плъхове и мишки.

Като опасни видове можем да споменем усойницата и пепелянката, които обитават предимно скалисти и гористи местности и много рядко доближават обитаеми имоти. Унищожаването на змии е не само нежелателно, но и незаконно у нас, поради което, ние от Бран Инсект извършваме единствено прогонване на влечугите извън частна и обществена собственост.

Какви средства за борба със змиите използваме?

Ние работим с доказано ефективни, но напълно безопасни препарати, когато извършваме третиране срещу змии и други влечуги. Препаратите, които използваме в борбата със змиите са така наречените ‘’репеленти’’, притежаващи свойството единствено да прогонват, но не и да вредят на влечугите.

Репелентите, използвани от нас са разработени на базата на изцяло натурални био-съставки. Те са абсолютно безопасни не само за влечугите, но също и за хора, животни и растителни видове. Ефектът от обработката с репелент се наблюдава бързо, тъй като този род продукти излъчват отблъскваща за влечугите миризма.

Ние използваме репеленти както на открито, така и в затворени помещения, като силата на тяхното действие се проявява по-дълго, когато са нанесени в затворени помещения, където липсват факторите, намаляващи тяхното действие – влага, силно слънце, прах и др. Прогонващият змиите ефект може да продължи от 1 до 3 месеца, като при обработка на открито, ние препоръчваме ежемесечни третирания с репелент.

Препаратите, които предлагаме действат на различно разстояние, което в някои случаи може да надхвърли 30м. Местата, обработени с репелент могат да се обитават непосредствено след обработка от хора и домашни животни без никакъв риск за здравето.

Какви гаранции даваме при прогонване на змии и гущери?

Ние не се ангажираме с гаранции, че змиите няма да се завърнат, когато действието на репелента е отслабнало, по една или друга причина, но даваме 100% гаранции за бързи резултати след обработка, като ви обещаваме, че до 3 дни след третиране, змиите ще бъдат извън вашия имот.

Когато прогонваме влечуги от затворени помещения (мазета, дворни и селскостопански постройки) съветваме клиентите да оставят отворени прозорци или врати, през които змиите да напуснат необезпокоявани.

Препоръчваме периодични обработки през летния сезон и превантивни: през пролетта, когато змиите се събуждат и стават активни и в късна есен, когато търсят къде да презимуват.