ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за борба против змии от фирма Бран Инсект

Бран Инсект ЕООД е лицензирана фирма за защита от змии и други влечуги, която е известна още като "Наемни убийци" на вредители.

Имаме опит от 2005г. и гарантираме за своето качество. Не убиваме змиите, а само ги прогонваме, тъй като унищожаването им е неприемливо и би нарушило екологичното равновесие.

Извършваме както еднократна защита от змии, така и предлагаме сключване на абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Третираме срещу всички видове змии и гущери населяващи България, както и предлагаме качествени препарати срещу влечуги на достъпни цени. Нанасянето им е изключително лесно и всеки може да го извърши самостоятелно.

Цени за защита от всички видове змии в жилища
Едностаен (студентска стая) 35 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 45 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 50 лв.
Тристаен до 85 м2 55 лв.
Четиристаен до 100 м2 60 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Змии
Борба със змии
Прогонване на змии

Кои са видовете змии, населяващи територията на България и доколко са опасни?

Змиите имат неприятното свойство да всяват ужас у болшинството хора, макар че малко от тях са наистина опасни. Всъщност, влечугите са по-скоро полезни животни, тъй като се хранят с други видове вредители. Така например, гущерите са естествен унищожител на насекоми, а повечето змии, включително смоковете се хранят с гризачи – плъхове и мишки.

Като опасни видове можем да споменем усойницата и пепелянката, които обитават предимно скалисти и гористи местности и много рядко доближават обитаеми имоти. Унищожаването на змии е не само нежелателно, но и незаконно у нас, поради което, ние от Бран Инсект извършваме единствено прогонване на влечугите извън частна и обществена собственост.

Какви средства за борба със змиите използваме?

Ние работим с доказано ефективни, но напълно безопасни препарати, когато извършваме третиране срещу змии и други влечуги. Препаратите, които използваме в борбата със змиите са така наречените ‘’репеленти’’, притежаващи свойството единствено да прогонват, но не и да вредят на влечугите.

Репелентите, използвани от нас са разработени на базата на изцяло натурални био-съставки. Те са абсолютно безопасни не само за влечугите, но също и за хора, животни и растителни видове. Ефектът от обработката с репелент се наблюдава бързо, тъй като този род продукти излъчват отблъскваща за влечугите миризма.

Ние използваме репеленти както на открито, така и в затворени помещения, като силата на тяхното действие се проявява по-дълго, когато са нанесени в затворени помещения, където липсват факторите, намаляващи тяхното действие – влага, силно слънце, прах и др. Прогонващият змиите ефект може да продължи от 1 до 3 месеца, като при обработка на открито, ние препоръчваме ежемесечни третирания с репелент.

Препаратите, които предлагаме действат на различно разстояние, което в някои случаи може да надхвърли 30м. Местата, обработени с репелент могат да се обитават непосредствено след обработка от хора и домашни животни без никакъв риск за здравето.

Какви гаранции даваме при прогонване на змии и гущери?

Ние не се ангажираме с гаранции, че змиите няма да се завърнат, когато действието на репелента е отслабнало, по една или друга причина, но даваме 100% гаранции за бързи резултати след обработка, като ви обещаваме, че до 3 дни след третиране, змиите ще бъдат извън вашия имот.

Когато прогонваме влечуги от затворени помещения (мазета, дворни и селскостопански постройки) съветваме клиентите да оставят отворени прозорци или врати, през които змиите да напуснат необезпокоявани.

Препоръчваме периодични обработки през летния сезон и превантивни: през пролетта, когато змиите се събуждат и стават активни и в късна есен, когато търсят къде да презимуват.