ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за борба с бездомни и улични кучета

Фирма Бран Инсект има опит от 2005г. и работи с качествени препарати за борба с кучета, които не ги унищожават или убиват, а само ги отблъскват чрез специфичния си аромат от дворове, мазета и други площи.

Предлагаме еднократни обработки, а също сключваме и абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ) и Министерство на здравеопазването (МЗ).

Цените ни са достъпни и отговарят на предлаганото от нас високо качество.

Цени за обработка срещу кучета в жилища
Едностаен (студентска стая) 55 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 70 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 85 лв.
Четири стаи до 90 м2 100 лв.
Пет стаи до 100 м2 115 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Кучета - Бран Инсект
Борба с кучета - Бран Инсект

Защо предлагаме тази услуга?

 

Кучето е безспорно най-добрият приятел на човека, но в последните години проблемът с огромната популация на безпризорни и агресивни кучета наложи вземането на сериозни мерки. Бездомните кучета са преносители на бълхи и кърлежи, а също така и на голям брой опасни болести, сред които кучешката тения (Ехинококоза) и бяс, които могат да се пренесат чрез ухапване и дори чрез изпражненията на животните.

Безпризорните кучета често превземат обществени паркове и градинки, а също и частни имоти и дворове. Не рядко, те се заселват в зле стопанисвани входове и мазета на жилищни блокове, откъдето тяхното прогонване може да стане единствено с професионални методи и средства.

Какви методи и средства предлагаме в борбата с бездомните кучета?

Ние предлагаме не само професионална обработка срещу безстопанствени кучета, но и специализирани продукти за тяхното прогонване, които всеки може да закупи от нашия онлайн магазин и да използва за защита срещу набезите на единични екземпляри или глутници.

Ние извършваме обработки с професионални отблъскващи препарати, познати още като репеленти. Тяхното действие е на базата на неприятни за кучетата, био разградими есенции и вещества, които ги прогонват на безопасно разстояние, без да им вредят по никакъв начин. Репелентите срещу кучета са напълно безопасни за хората, поради което могат свободно да се използват в затворени помещения – мазета, гаражи, търговски обекти и др.