ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за борба с бездомни и улични кучета

Фирма Бран Инсект има опит от 2005г. и работи с качествени препарати за борба с кучета, които не ги унищожават или убиват, а само ги отблъскват чрез специфичния си аромат от дворове, мазета и други площи.

Предлагаме еднократни обработки, а също сключваме и абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ) и Министерство на здравеопазването (МЗ).

Цените ни са достъпни и отговарят на предлаганото от нас високо качество.

Цени за обработка срещу кучета в жилища
Едностаен (студентска стая) 35 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 45 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 50 лв.
Тристаен до 90 м2 55 лв.
Четиристаен до 100 м2 60 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Кучета
Борба с кучета

Защо предлагаме тази услуга?

 

Кучето е безспорно най-добрият приятел на човека, но в последните години проблемът с огромната популация на безпризорни и агресивни кучета наложи вземането на сериозни мерки. Бездомните кучета са преносители на бълхи и кърлежи, а също така и на голям брой опасни болести, сред които кучешката тения (Ехинококоза) и бяс, които могат да се пренесат чрез ухапване и дори чрез изпражненията на животните.

Безпризорните кучета често превземат обществени паркове и градинки, а също и частни имоти и дворове. Не рядко, те се заселват в зле стопанисвани входове и мазета на жилищни блокове, откъдето тяхното прогонване може да стане единствено с професионални методи и средства.

Какви методи и средства предлагаме в борбата с бездомните кучета?

Ние предлагаме не само професионална обработка срещу безстопанствени кучета, но и специализирани продукти за тяхното прогонване, които всеки може да закупи от нашия онлайн магазин и да използва за защита срещу набезите на единични екземпляри или глутници.

Ние извършваме обработки с професионални отблъскващи препарати, познати още като репеленти. Тяхното действие е на базата на неприятни за кучетата, био разградими есенции и вещества, които ги прогонват на безопасно разстояние, без да им вредят по никакъв начин. Репелентите срещу кучета са напълно безопасни за хората, поради което могат свободно да се използват в затворени помещения – мазета, гаражи, търговски обекти и др.