ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Гаранция при борба с хлебарките в търговски обекти и частни жилища.

1. Гаранции за търговски обекти:

  • Най-рисковите търговски обекти са тези от хранително-вкусовата промишленост. Те се нуждаят от пръскане срещу хлебарки ежемесечно. Това се отнася за ресторанти, магазини за хранителни стоки, кафе-аперитиви, барове, заведения за бързо хранене, баничарници, сладкарници, хранителни складове, месарници и др. По-голямото текучество на хора, храни и стоки, увеличава риска от постоянен достъп на всякакви вредители: хлебарки, плъхове, мишки, мравки, мухи, бълхи, дървеници, кърлежи и други.
  • Друга рискова група са обектите с обществено предназначение. При тях минималният интервал на обработките, при които може да ви гарантираме високо качество, е на всяко тримесечие. Такива обекти са: хотелите, театрите, кино салоните, авто и жп гарите, моловете, болниците и др. Периодичността на третирането е строго индивидуална, като всичко зависи от редица фактори: от колко време е проблема с хлебарките, от кой вид са, каква е числеността им, скоро пръскано ли е с други препарати, къде се намира обекта и каква е функционалността и площта му.

Важно: За да е максимално ефективен контролът над вредителите в гореописаните обекти, той не трябва да е епизодичен и хаотичен, тъй като проблемите могат да се задълбочат. Всички мероприятия трябва да се извършват изключително прецизно, навременно и с безвредни препарати, каквито ние използваме. Освен това чрез периодичните обработки срещу хлебарки се спазват изискванията на РЗИ (ХЕИ), избягва се развитието на резистентни популации от хлебарки, дава се пълна гаранция за качество и експресна реакция за извършваните от нас услуги

2. Гаранция при борба с хлебарките в жилища и етажна собственост:

  • Ако в жилището се забелязват дори единични хлебарки през деня или сте използвали препарати или други методи, които вече не им въздействат - т.е. популацията е станала резистентна (приспособена към дадена група инсектициди), тогава задължително се извършват две обработки в интервал от 20-30 дни. 
  • Частите от етажната собственост (коридори на мазета, абонатна станция и етажни площи) е най-правилно да се обработват срещу хлебарки на всяко тримесечие, тъй като текучеството на хора и стоки в тези помещения е много по-голямо, отколкото в индивидуалните жилища.