ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Унищожаване или прогнване на сляпо куче

В борбата с подземните вредители и конкретно със сляпото куче, фирма Бран Инсект ЕООД има опит от 2005г. През тези години се убедихме, че сляпото куче е изключително труден за унищожаване вредител и се оказа много по-лесно да се прогони с репеленти, като този на снимката, отколкото да се убие. Ето защо фирмата ни вече не извършва третирания срещу този подземен вредител, а предлага само препарати срещу него, които всеки сам без да има професионални познания и умения може да нанесе. Разбира се ако желаете да закупите от нас този репелент срещу сляпо куче или друг продукт и не желаете сами да го нанесете, то ние можем да направим това вместо вас, като за услугата ще трябва заплатите 30лв. + самия репелент. Ако част от репелента остане неизпозван ние ще ви го предоставим и ще ви инструктираме как да го употребите за да е най-ефективен срещу слепите кучета в двора ви.

 
Борба със сляпо куче - Бран Инсект
Сляпо куче - Бран Инсект
Защита от сляпо куче - Бран Инсект
 

Опасен вредител ли е сляпото куче и как се борим с него?

Сляпото куче е сериозен вредител, който понякога нанася огромни щети на земеделските култури, а и на редица луковични растения с които се храни. Подобно на къртицата, то прокопава тунели под земята, но за разлика от нея, сляпото куче оставя множество отвори в и около купчинките пръст, като това подвежда и заблуждава, че са оставени от полски мишки или други гризачи. За разлика от слепите кучета, къртиците запълват с пръст всички отвори на тунелите си, за да попречат на светлината да прониква в дупките им.

Борбата със сляпото куче е изключително сложна, поради което, въпреки нашия професионализъм и специални средства не винаги успяваме да постигнем желания от клиента резултат. Задачата се усложнява допълнително, когато проблемът е с голяма давност, ето защо ви съветваме да не отлагате, а да ни потърсите веднага щом се сблъскате с този опасен нашественик.

Ние не осигуряваме ефективно унищожаване и трайна защита от сляпо куче в градини, паркове, ниви или дворове, но предлагаме и нанасяме био репеленти които ги прогонват за определено период от време.

Важно е да знаете: За да е по ефективна борбата със сляпото куче и прогонването им да е за по-дълго време е добре след третирането с какъвто и да е продукт да затрупвате отворените дупки в земята. Така ако отново сляпото куче ги отвори вие ще разберете в коя част на двора трябва пак да заложите препарати за да го прогоните и хем ще си спестите време и усилия да залагате продукти където не нужно, хем ще си намалите разходната норма на употребявания репелент, отрова или друг продукт, който сте решили да тествате. Ние от фирма Бран Инсект, сме изпитали нашите продукти и затова предлагаме само такива които дават поне задоволителна ефективност т.е. над 90% успеваемост, а дали ще предпочетете друг метод е въпрос на ваш личен избор.

Моля имайте предвид, че публикуваната информация на този сайт е интелектуална собственост на фирма Бран Инсект ЕООД и ако желаете да я цитирате, трябва да сложите директен линк към нас или поне да изпишете, че сте я взели от сайта www.vrediteli.bg.