ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за борба с плъхове под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Гарантирано дълготрайно унищожаване на плъхове от фирма Бран Инсект ЕООД позната и като "Наемни убийци" на вредители. Третираме в повече от 20 града, сред тях: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора... 

Професионална помощ срещу плъхове и опит от 2005г. в борбата и защита на жилища и търговски обекти от вредни гризачи.

Използване срещу тях на най-високия клас родентициди – препарати за трайно премахване и убиване на плъхове, мишки и други гризачи.

Достъпни цени и възможност за извършване както на еднократни обработки, така и за сключване на абонаментни  ДДД договори според изискванията на РЗИ (бише ХЕИ), БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните) и Министерство на здравеопазването.

Цени за унищожаване на плъхове в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 50 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Плъхове
Унищожавна на плъхове
Борба с плъхове
Унищожаване на плъхове

Колко са опасни плъховете и защо трябва да ни се доверите за тяхното унищожаване?

Плъховете, подобно на хлебарките са вредители, които трудно могат да бъдат унищожени без професионална намеса. И двата вида натрапници развиват висока резистентност към масово употребяваните препарати, като плъховете имат и друга специфична особеност - живеят в много строго изразена йерархия, при която всеки екземпляр, погълнал от отровата предупреждава останалите за съществуващата опасност.

Плъховете са едни от най-интелигентните и трудни за премахване вредители. Те са опасни преносители на едни от най-страшните за човека зарази – Лептоспироза, коремен тиф и чума, с които могат да ни заразят чрез урината, изпражненията и дори чрез облазване на съдовете и приборите за хранене. Не са изключение и ухапванията от този вид гризачи.

Предупреждаваме, че рискувате изключително много ако опитвате да решите сами проблема си с плъховете, тъй като с неефективните средства за борба с тях, само ще изгубите време, през което популацията им може да нарасне до над 100 индивида.

Как извършваме професионална помощ при борбата с плъховете?

Фирмата ни използва само качествени професионални родентициди от най-висок клас, които са напълно безопасни за хора и нецелеви животни, като за по-голяма сигурност се залагат в специални дератизационни кутии (тунели), така че да бъдат недостъпни за малки деца и домашни любимци. Макар и съдържащи атрактант, който привлича гризачите, тези препарати са с неприятен и горчив за хората вкус, с цел да се избегне неволното им поглъщане.

Независимо дали сме в София, Пловдив, Варна, Бургас или Стара Загора ние поставяме кутиите с препарат против плъхове на местата, обхождани от плъховете. Внимателно съобразяваме броя на кутиите спрямо площта на помещенията и числеността на популацията. След залагане на препаратите не се налага напускане на помещенията от хора и домашни животни, тъй като те не отделят неприятни миризми и токсични вещества.

Колко време след обработка от Бран Инсект може да се наблюдава ефект?

Родентицидите, които използваме действат ефективно, като резултата може да се наблюдава 5-10 дни след поставянето им. Качеството им е толкова високо, че при 99% от случаите поразяват плъховете още в техните леговища, като същевременно имат мумифициращ ефект. Това означава, че плъховете биват убивани от отровата далеч от местата, където са поставени самите примамки, а труповете на умрелите животни няма да миришат със седмици. В най-честите случаи проблема с миризмата се неутрализира в рамките на 2 до 3 дни.

Внимание: Винаги препоръчваме на местата, където е имало висока популация от гризачи да се извърши и качествена дезинфекция. Така ще се защитите от вирусите и ще предотвартите проблем с бактериите които плъховете са внесли несъзнателно в дома ви, чрез козината, крайниците и изпръжненията си.

Как да ни съдействате за по-ефективна дератизация?

  • Приберете всички хранителни продукти, включително плодове и зеленчуци на труднодостъпни места – хладилници и високи шкафове и рафтове.
  • Наблюдавайте за следи от гризачите и нагризани храни и задължително го споделете с нашите специалисти.
  • Огледайте за възможни отвори и процепи, през които могат да проникнат плъхове и ги запушете.
  • Не местете заложените препарати, а в случай на необходимост използвайте латексови ръкавици, когато пипате дератизационните кутии.
 

Какви гаранции даваме при унищожаване на плъхове?

Препаратите, които използват специалистите на фирма Бран Инсект при борба с плъхове са със 100% гаранция за убиването им, дори ако са консумирали само еднократно от гризачите.

При висока заселеност или ниска хигиена в помещенията може да се наложи повторна обработка в рамките на 10-20 дни след първото третиране.

За да се ангажираме с 100% гаранция за ефективност и за да защитим обекта ви за по-дълго време от нашествие от гризачи, ние от опит знаем, че е необходимо да се обработят, колкото може повече помещения до които може да се осигури навременен достъп, а не само по местата, където сте забелязвали вредителите.

Важно: Видимото наличие на един екземпляр не означава, че в обекта няма по-голяма колония от плъхове. Моля, не се колебайте да ни потърсите за помощ при проблем с плъховете веднага щом забележите дори един гризач в обекта, който обитавате или стопанисвате!!!