ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Борба с плъхове и гаранция за унищожаване под контрола на РЗИ (ХЕИ) 

Гарантирано дълготрайно унищожаване на плъхове от фирма Бран Инсект ЕООД позната и като "Наемни убийци" на вредители. Третираме в повече от 20 града, сред тях: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора... 

Професионална помощ срещу плъхове и опит от 2005г. в борбата и защита на жилища и търговски обекти от вредни гризачи.

Използване срещу тях на най-високия клас родентициди – препарати за трайно премахване и убиване на плъхове, мишки и други гризачи.

Достъпни цени и възможност за извършване както на еднократни обработки, така и за сключване на абонаментни  ДДД договори според изискванията на РЗИ (бише ХЕИ), БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните) и Министерство на здравеопазването.

Цени за унищожаване на плъхове в жилища

Едностаен (студентска стая) 35 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 40 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 45 лв.
Тристаен до 85 м2 50 лв.
Четиристаен до 100 м2 55 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Унищожаване на плъхове - покривен и канален плъх и други гризачи. Унищожител на плъхове - Бран Инсект
Борба с плъхове от лицензирана фирма Бран Инсект. Фирма за борба с плъхове и други гризачи нападнали жилища и търговски обекти. - Бран Инсект
Убиване на плъхове с качествени препарати (родентициди). Професионални Наемни Убийци на плъхове. - Бран Инсект
ДДД договори за защита от плъхове. ДДД фирма работеща по изискванията на РЗИ и БАБХ и МЗ. Гаранция за качество и добра цена при обрабoтки срещу плъхове. - Бран Инсект

Колко са опасни плъховете и защо трябва да ни се доверите за тяхното унищожаване?

Плъховете, подобно на хлебарките са вредители, които трудно могат да бъдат унищожени без професионална намеса. И двата вида натрапници развиват висока резистентност към масово употребяваните препарати, като плъховете имат и друга специфична особеност - живеят в много строго изразена йерархия, при която всеки екземпляр, погълнал от отровата предупреждава останалите за съществуващата опасност.

Плъховете са едни от най-интелигентните и трудни за премахване вредители. Те са опасни преносители на едни от най-страшните за човека зарази – Лептоспироза, коремен тиф и чума, с които могат да ни заразят чрез урината, изпражненията и дори чрез облазване на съдовете и приборите за хранене. Не са изключение и ухапванията от този вид гризачи.

Предупреждаваме, че рискувате изключително много ако опитвате да решите сами проблема си с плъховете, тъй като с неефективните средства за борба с тях, само ще изгубите време, през което популацията им може да нарасне до над 100 индивида.

Как извършваме професионална помощ при борбата с плъховете?

Фирмата ни използва само качествени професионални родентициди от най-висок клас, които са напълно безопасни за хора и нецелеви животни, като за по-голяма сигурност се залагат в специални дератизационни кутии (тунели), така че да бъдат недостъпни за малки деца и домашни любимци. Макар и съдържащи атрактант, който привлича гризачите, тези препарати са с неприятен и горчив за хората вкус, с цел да се избегне неволното им поглъщане.

Независимо дали сме в София, Пловдив, Варна, Бургас или Стара Загора ние поставяме кутиите с препарат против плъхове на местата, обхождани от плъховете. Внимателно съобразяваме броя на кутиите спрямо площта на помещенията и числеността на популацията. След залагане на препаратите не се налага напускане на помещенията от хора и домашни животни, тъй като те не отделят неприятни миризми и токсични вещества.

Колко време след обработка от Бран Инсект може да се наблюдава ефект?

Родентицидите, които използваме действат ефективно, като резултата може да се наблюдава 5-10 дни след поставянето им. Качеството им е толкова високо, че при 99% от случаите поразяват плъховете още в техните леговища, като същевременно имат мумифициращ ефект. Това означава, че плъховете биват убивани от отровата далеч от местата, където са поставени самите примамки, а труповете на умрелите животни няма да миришат със седмици. В най-честите случаи проблема с миризмата се неутрализира в рамките на 2 до 3 дни.

Внимание: Винаги препоръчваме на местата, където е имало висока популация от гризачи да се извърши и качествена дезинфекция. Така ще се защитите от вирусите и ще предотвартите проблем с бактериите които плъховете са внесли несъзнателно в дома ви, чрез козината, крайниците и изпръжненията си.

Как да ни съдействате за по-ефективна дератизация?

  • Приберете всички хранителни продукти, включително плодове и зеленчуци на труднодостъпни места – хладилници и високи шкафове и рафтове.
  • Наблюдавайте за следи от гризачите и нагризани храни и задължително го споделете с нашите специалисти.
  • Огледайте за възможни отвори и процепи, през които могат да проникнат плъхове и ги запушете.
  • Не местете заложените препарати, а в случай на необходимост използвайте латексови ръкавици, когато пипате дератизационните кутии.
 

Какви гаранции даваме при унищожаване на плъхове?

Препаратите, които използват специалистите на фирма Бран Инсект при борба с плъхове са със 100% гаранция за убиването им, дори ако са консумирали само еднократно от гризачите.

При висока заселеност или ниска хигиена в помещенията може да се наложи повторна обработка в рамките на 10-20 дни след първото третиране.

За да се ангажираме с 100% гаранция за ефективност и за да защитим обекта ви за по-дълго време от нашествие от гризачи, ние от опит знаем, че е необходимо да се обработят, колкото може повече помещения до които може да се осигури навременен достъп, а не само по местата, където сте забелязвали вредителите.

Важно: Видимото наличие на един екземпляр не означава, че в обекта няма по-голяма колония от плъхове. Моля, не се колебайте да ни потърсите за помощ при проблем с плъховете веднага щом забележите дори един гризач в обекта, който обитавате или стопанисвате!!!