ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба с дървояди под РЗИ (ХЕИ) контрол

Бран Инсект ЕООД е лицензира фирма за борба с дървояди  и ларвите им - дървесните червеи и защита от редица други неприятели. Познати сме още и като "Наемни убийци" на вредители.

Имаме опит с убиването на дървояди от 2005г. и работим под контрола на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и МЗ, което е допълнителна гаранция за качеството ни.

Пръскаме на изгодни цени гарантиращи оптимално качество и предлагаме професионална помощ в унищожаването им както в жилища, така и в търговски обекти от всякакъв тип.

Цени за обработка против дървояди в жилища
Едностаен (студентска стая) От 45 лв.
Гарсониера (стая + кухня) От 45 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) От 45 лв.
Тристаен до 85 м2 (три стаи + кухня) От 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 От 45 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект

Как разбираме, че сме нападнати от дървояди?

Дървояди - Бран Инсект
Борба с дървояди - Бран Инсект
Унищожаване на дървояди - Бран Инсект

Нашите клиенти разбират, че са поразени от дървояди, едва когато забележат първия признак на тяхното присъствие – миниатюрни дупчици в дървените части от интериора, съпроводени от специфичен скърцащ звук. За нещастие, тези признаци показват, че проблемът е възникнал отдавна и е напълно възможно популацията на дървоядите да се е разраснала до огромни размери – често са поразени всички мебели и покрития от дървесина. Затова при третиранията срещу тези насекоми се използват силни и дълготрайни препарати и има индивидуален начин за пръскане.

Защо дървоядите са трудни за прогонване и унищожаване?

Качественото и дълготрайно унищожаване на дървоядите и техните ларви (дървесни червеи) е един от най-трудните и сложни процеси дори и за професионална фирма като Бран Инсект, тъй като този вид насекоми прекарват по-голямата част от живота си укрити дълбоко в дървесината. Те напускат своите убежища, едва когато се развият до възрастни индивиди, но само, за да се заселят в друга дървесна плоскост.

Дървоядите прекарват години наред, укрити в мебели, рамки за картини, дървени ламперии и дори в гредите, поддържащи покривното съоръжение. Причината да се заселят в определен вид дървесина е липсата на обработка със специални защитни лакове или така наречената импрегнация. Веднъж щом са се настанили там, дървоядите постепенно ще я унищожат, дори да се извърши импрегниране впоследствие, ако липсват редовни професионални обработки с качествени препарати.

Как процедираме и какви гаранции за качествена защита даваме?

Фирма Бран Инсект извършва пръскане с най-ефективните съвременни препарати за унищожаване и предпазване от дървояди, като най-голям ефект постигаме при обработка в затворени помещения, тъй като там липсват външните фактори, намаляващи действието на химикалите – температурни амплитуди, прах, слънце и валежи.

Методите, които използваме за борба с дървоядите дават максимален успех, като намаляват наличната популация от 50% до 70%. По този начин се удължава животът на засегнатите от ларвите им дървени части от интериора с до няколко пъти и същевременно се осигурява дълготрайна защита от повторно тяхно нападение през следващата 1 година, с което се спира и тяхното разпространение върху други дървени предмети и мебели.

Трябва да се знае, че препаратите с които пръскаме срещу  тези вредители действат единствено върху възрастните екземпляри (имагото), но не и върху ларвите (дървесните червеи), които са укрити дълбоко в дървесината. Въпреки това е важно препаратът да остане възможно най-дълго, за да се гарантира пълното унищожение на цялата популация от възрастни индивиди.

Ние пръскаме единствено с безвредни за хора и нецелеви животни продукти, поради което съветваме, те да не се измиват. Колкото по-дълго остане да действа препаратът, толкова по-голям ще бъде ефектът от обработката, тъй като той действа само, когато е нанесен върху дървесина, поразена от дървоядите.

Фирмата ни не дава 100% гаранции при обработка на дървени покривни конструкции, засегнати от дървояди, тъй като не можем да гарантираме, че на труднодостъпните места, особено при сглобките няма да оцелее част от популацията. Същото се отнася и при обработка на дървесина, разположена на открито, където атмосферните влияния могат да намалят действието на препарата, но ви гарантираме, че този метод се прилага от години от нашите специалисти и е максимално ефективен.

Периодичност на обработките за борба срещу дървояди

За максимална качество на обработките по унищожаване и премахване на дървояди, ние от Бран Инсект съветваме да се извършат поне две последователни пръскания в интервал от 20 до 30 дни след първоначалното третиране. Както вече описахме - препаратите, с които работим осигуряват защита срещу дървояди в рамките на 1 година, поради което е редно да се извършват ежегодни опръсквания до пълното унищожение на вредителя.

За по-голяма ефективност при борбата с тях е необходимо обработените помещения да останат плътно затворени в следващите 2 часа.