ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за професионално прогонване и борба с къртици под контрола на РЗИ

Фирма Бран Инсект ЕООД има опит от 2005 г. в прогонването и борбата с къртиците и други подземни вредители в частни и обществени открити площи – дворове, градини, паркове и ливади. Ние сме лицензиран наемен убиец на вредители, но не унищожаваме къртиците, а предлагаме качествени препарати срещу тях.

Цените за борба и прогонване на къртици започват от 35лв, но предлаганите от нас продукти са изключително лесни за нанасяне и са напълно безвредни, тъй като не са отрови, а репеленти т.е. отблъскващи препарати на био основа. Ето защо всеки клиент без да има специализирани познания може да ги нанесе, стига да спази инструкциите на производителите описани подробно в онлайн магазина ни. Ако изберете ние да третираме срещу къртиците във вашия двор, освен цена за посещение ще трябва да заплатите и препаратите, а количеството което не употребим ще остане за вас.

 
Къртици - Бран Инсект
Борба с къртици - Бран Инсект

Какви методи използваме и доколко са опасни за хората?

В борбата с подземните вредители и конкретно с къртиците, ние използваме и продаваме репеленти, ултразвукови устройства и машинки срещу тях. Препаратите за прогонване, действат отблъскващо. Те са с изцяло био разградими агенти, съдържащи специфични аромати и есенции, които са напълно безопасни за хора, растения и нецелеви животни. Техният ефект се дължи на вещества, които са изключително неприятни за вредителите.

В случай на извънредно голяма заселеност с къртици, ви препоръчваме да комбинирате ултразвуков уред и да заложите репелент. В нашия онлайн магазин можете да откриете и много други продукти за над 30 вида срещани у нас вредители. При повечето репеленти и електронни устройства видим ефект от действието им се наблюдава след около 14 дни, а дори понякога и 20 дни. Защо трябва да се подходи така е описано подробно към всеки конкретен продукт.

Препоръчваме периодични повторни обработки с репеленти срещу къртици на засегнатия терен през интервал от 2-3 месеца, като през зимния сезон, при минусови температури може да пропуснете да третирате. Ползването на ултразвукови устройства е добре да е целогодишно.

Какви са спецификите на борбата с къртиците?

При голяма заселеност и при продължителност на проблема е възможно къртиците да са прокопали множество многопластови тунели под земната повърхност. В тези случаи, ние препоръчваме да се прилага комбиниран метод, включващ прогонване с репелент и залагане на устройство на местата, обитавани от подземните вредители.

Как да си помогнете в борбата с къртиците?

  • Не заравяйте къртичите дупки ежедневно, а ги заравнете когато нанесете репелент.
  • Не наливайте вода или друг вид течности в тях – нафта и други химични субстанции.