ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Най-често задаваните въпроси касаещи защитата от вредители?

1. Фирмата ви лицензирана ли е?

- Да, от 2005 г. фирма Бран Инсект е регистрирана в Регионалните здравни инспекции (РЗИ) - наследници на ХЕИ и в Министерство на здравеопазването (МЗ) и работи под контрола на Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ). От 2008 г. фирмата се преобразува от ЕТ "Бран Инсект - Петър Цветков" в "Бран Инсект" ЕООД, а ето и последната ни регистрация в Министерство на здравеопазването, която е под номер 458 от 19.11.2010 г.

2. Кога и как мога да поръчам унищожаване на вредители и в кои градове?

- Заявки по телефон приемаме всеки ден от седмицата от 8.00 до 20.00 ч. включително събота, неделя и празнични дни. Третираме в над 20 български града. Подробна информация има на страницата ни "Контакти".

3. Какви препарати използвате при обработките?

- Работим само с одобрени от Министерство на здравеопазването препарати, които не са ракообразуващи и нямат остра или задушлива миризма и са с дълготрайна ефективност.

4. До колко дни може да извършите третиране срещу вредители?

- В зависимост от текущия график и местоположението на екипите ни, като много често обработката се осъществява и в деня на приемане на поръчката.

5. Колко време отнема обработката на едно жилище и какви гаранции давате?

- В зависимост от размера на помещението и вида на вредителя една обработка отнема средно между 15 и 45 минути. За всеки вид вредител имаме индивидуална гаранция описана на страницата за съответния неприятел.

6. Ако напръскате само в моя дом за хлебарки без да е пръскано в съседите ни, ще има ли ефект от обработката?

- Да, ще има ефект и той ще е най-добър когато ни предоставите достъп до всички помещения, така дори да проникнат хлебарки от вашите съседи при полазване в обработено от нас жилище те ще умират.

7. Колко пъти се пръска срещу дървеници?

- Срещу дървеници в 98% от случаите се извършват три последователни третирания и едва при 2% от клиентите ни се налага четвърто пръскане. 

8. Кога работи магазина ви и къде се намира?

- Работното време на физическия ни магазин е от понеделник до петък от 10.00 до 14.00 и от 15.00 до 19.00. Събота и неделя са почивни дни. Местоположението му е гр. София, кв. Гео Милев, ул. Цветан Радославов 6, магазин 9 - в близост до зала Универсиада, срещу Министерство на външните работи - отстрани на дипломатическия блок.