ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за борба с оси и стършели с ефикасни препарати - под РЗИ (ХЕИ)

От 2005 г. фирма Бран Инсект ЕООД извършва професионална борба с оси, стършели, търтеи и всякакви други жилещи инсекти в подпокривни пространства, жилища, дворове и търговски обекти от всякакъв характер.

Обработките се извършват на достъпни цени и само с най-качествените препарати за унищожаване на оси, които не са канцерогенни и не причиняват алергични реакции на хора или животни и са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Цени за пръскане срещу оси и стършели в жилища
Едностаен (студентска стая) От 35 лв.
Гарсониера (стая + кухня) От 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) От 35 лв.
Тристаен до 85 м2 От 35 лв.
Четиристаен до 100 м2 От 35 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Оси
Унищожаване на оси
Борба с оси
Пръскане срещу оси

Защо да се доверите на фирма Бран Инсект в борбата с осите и стършелите?

Жилещите насекоми – оси, пчели, търтеи и стършели са едни от най-опасните насекоми, тъй като тяхното ужилване (считано за ухапване от много хора) е не само много болезнено, но и извънредно застрашаващо здравето на хора и домашни животни. Ужилването от този вид инсекти може да предизвика алергични реакции, които, при липса на адекватна лекарска намеса могат да доведат до фатален изход.

Унищожаването на оси и други жилещи насекоми трябва да се извършва от специалисти, разполагащи с опит, добра екипировка и нужните познания, относно навиците и поведението на този агресивен вид инсекти. Ние не ви препоръчваме да се заемате сами с унищожаването на оси и стършели, тъй като те стават много раздразнителни, когато бъдат обезпокоени.

Гаранциите които даваме и как подхождаме при унищожаване и борба с оси и стършели?

Фирма Бран Инсект използва най-качествените съвременни препарати за борба с оси и други жилещи насекоми, като дори еднократни опръсквания дават отлични резултати още в първите часове след нашата намеса. При по-големите или труднодостъпни кошери и гнезда, а и там където проблема е от по-дълго време пълното изтребване на насекомите понякога може да настъпи до 7 дни, но в 90% от случаите след 3-я ден се постига 100% ефект. Ако след 7-я ден все още продължавате да забелязвате жилещи насекоми е хубаво да се направи повторна обработка, която ще е и последна. Средствата, които използваме са напълно безвредни за хора, нецелеви животни и растителни видове, като същевременно гарантират дълготрайно отстраняване на насекомите от различни по вид и площ обекти.

Нашият екип разполага с необходимата защитна екипировка, което ни дава възможност да предложим максимално качество на извършената услуга.

Как да ни съдействате за ефективно унищожение на жилещите насекоми?

Ще е полезно да информирате специалистите от екипите ни дали и къде сте забелязали наличие на евентуални гнезда или кошери на насекомите или поне къде приблизително се намират входовете към питите им. Обработката на тези места ще повиши значително ефекта от цялата операция. Ако познавате мястото на заселване на насекомите е важно да посочите възможност за достъп до него, с цел по-качествена обработка с професионалните ни препарати.

За можем да обработим максимално ефективно вашия обект е важно да преценим какъв е размерът на популацията на осите. Ще ни помогнете, като ни дадете приблизителна информация от колко време съществува проблема и в кои места най-често забелязвате активност на насекомите.