ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за борба с оси и унищожаване на стършели под РЗИ (ХЕИ) контрол

От 2005 г. фирма Бран Инсект ЕООД извършва професионална борба с оси, стършели, търтеи и всякакви други жилещи инсекти в подпокривни пространства, жилища, дворове и търговски обекти от всякакъв характер.

Обработките се извършват на достъпни цени и само с най-качествените препарати за унищожаване на оси и стършели, които не са канцерогенни и не причиняват алергични реакции на хора или животни и са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Цени за пръскане срещу оси и стършели в жилища
Едностаен (студентска стая) От 45 лв.
Гарсониера (стая + кухня) От 45 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) От 45 лв.
Тристаен до 85 м2 От 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 От 45 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Оси - Бран Инсект
Унищожаване на оси - Бран Инсект
Борба с оси - Бран Инсект
Пръскане срещу оси - Бран Инсект

Защо да се доверите на фирма Бран Инсект в борбата с осите и стършелите?

Жилещите насекоми – оси, пчели, търтеи и стършели са едни от най-опасните насекоми, тъй като тяхното ужилване (считано за ухапване от много хора) е не само много болезнено, но и извънредно застрашаващо здравето на хора и домашни животни. Ужилването от този вид инсекти може да предизвика алергични реакции, които, при липса на адекватна лекарска намеса могат да доведат до фатален изход.

Унищожаването на оси и други жилещи насекоми трябва да се извършва от специалисти, разполагащи с опит, добра екипировка и нужните познания, относно навиците и поведението на този агресивен вид инсекти. Ние не ви препоръчваме да се заемате сами с унищожаването на оси и стършели, тъй като те стават много раздразнителни, когато бъдат обезпокоени.

Гаранциите които даваме и как подхождаме при унищожаване и борба с оси и стършели?

Фирма Бран Инсект използва най-качествените съвременни препарати за борба с оси и други жилещи насекоми, като дори еднократни опръсквания дават отлични резултати още в първите часове след нашата намеса. При по-големите или труднодостъпни кошери и гнезда, а и там където проблема е от по-дълго време пълното изтребване на насекомите понякога може да настъпи до 7 дни, но в 90% от случаите след 3-я ден се постига 100% ефект. Ако след 7-я ден все още продължавате да забелязвате жилещи насекоми е хубаво да се направи повторна обработка, която ще е и последна. Средствата, които използваме са напълно безвредни за хора, нецелеви животни и растителни видове, като същевременно гарантират дълготрайно отстраняване на насекомите от различни по вид и площ обекти.

Нашият екип разполага с необходимата защитна екипировка, което ни дава възможност да предложим максимално качество на извършената услуга.

Как да ни съдействате за ефективно унищожение на жилещите насекоми?

  • Ще е полезно да информирате специалистите от екипите ни дали и къде сте забелязали наличие на евентуални гнезда или кошери на насекомите или поне къде приблизително се намират входовете към питите им. Обработката на тези места ще повиши значително ефекта от цялата операция.
  • Ако познавате мястото на заселване на насекомите е важно да посочите възможност за достъп до него, с цел по-качествена обработка с професионалните ни препарати.
  • За можем да обработим максимално ефективно вашия обект е важно да преценим какъв е размерът на популацията на осите или стършелите.
  • Ще ни помогнете, като ни дадете приблизителна информация от колко време съществува проблема и в кои места най-често забелязвате активност на насекомите.