ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени и условия за сключване на абонаментен ДДД договор

Ако търсите фирма за да сключите абонаментен ДДД договор срещу хлебарки, гризачи (плъхове и мишки) или други вредители, моля свържете се с наш служител и ще ви изготвим индивидуална ценова оферта. Фирма Бран Инсект има опит от 2005 г. с поддръжката срещу вредители на всякакви частни, търговски и обществени обекти. Минималната цена за сключване на абонаментен ДДД договор е 15 лева. Стойността на услугата зависи от следните параметри:

  • вида на обекта - ресторант, офис, хотел, склад, магазин, жилище и т.н.
  • площта на обекта - колкото по-голям е обекта, толкова по-преференциални са цените за обслужването му
  • заселеността с вредители - насекоми, гризачи, птици или влечуги
  • обезопасеността на обекта - има ли плътно затварящи се врати, замрежени ли са прозорците и т.н.
  • вида на зеселените в обекта вредители - кафяви хлебарки или черни хлебарки и т.н.
  • местоположение на обекта

 

* Третиранията срещу вредители се извършват дискретно - по начин, който не вреди на клиентите и персонала. Не се налага спиране на работния процес на обекта, защото използваме препарати от най- висок клас, които не изискват затваряне на помещенията за дълго.

** При сключване и подписване на абонаментен договор за ДДД услуги срещу вредители, фирма Бран Инсект ЕООД извършва безплатен мониторинг и консултация за по - доброто функциониране на обекта без вредители.

*** Минималната цена за посещение при сключване на абонаментен ДДД договор за цялостна поддръжка и контрол над вредителите, включваща дезинсекция и дератизация е 15 лева.

**** Първоначалният оглед на обекти в градовете в които имаме филиали е безплатен. При сключването и подписването на документите е нужно да разполагате с печат на фирмата ви.