ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за борба с паяци с най-съвременни препарати

Фирма Бран Инсект не предлага обработки за унищожаване на паяци, а само такива за прогонването им. Дистрибутор сме на качествен репелент срещу тях, който е изобразен на снимката. Всеки може да го закупи и нанесе много лесно, без да си навреди, тъй като това не е отрова. Цената е най-изгодна, ако сами нанесете репелента. Ако желаете може и наши специалисти да го направят, като стойността на услугата зависи от квадратурата и местоположението на обекта, а репелента се заплаща отделно, но неизразходеното количество остава при клиента. Цените за опръскване в жилища са описани по-долу, като в тях не е включена стойността на репелента срещу паяци.

Дейността ни се извършва от професионалисти работещи под контрола на РЗИ (ХЕИ).

Предлагаме и ползваме безвредни препарати, които са одобрени за ползване в държавите от ЕС.

Възможност за еднократни обработки срещу вредители в жилища и търговски обекти, а също и за сключване на абонаментни ДДД договори на достъпни цени.

Цени за третиране в жилища срещу паяци
Едностаен (студентска стая) 35 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 45 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 50 лв.
Тристаен до 85 м2 55 лв.
Четиристаен до 100 м2 60 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Паяци
Унищожаване на паяци - унищожаване и борба с тях 2
Борба с паяци
 

Опасни ли са паяците и как третираме срещу тях?

Паяците спадат към клас паякообразни. Обитаващите нашите региони са напълно безопасни за хората и домашните животни. Като насекомоядни хищници, те са по-скоро полезен биологичен вид, тъй като упражняват напълно натурален контрол над популацията на мухи и техните ларви.

Единственото неудобство, което могат да причинят паяците е панически пристъп у хората с арахнофобия (така се нарича фобията към паякообразните) и понякога нарушаване на нормалната функция на алармени и други електронни системи в жилища и търговски обекти. Самите паяжини които оплитат предизвикват по-скоро визуални неудобствата, макар че много хора пък харесват тези образувания по стените и дори ги използват в декори на филми, клипове и т.н. Както се казва - "въпрос на личен избор".

Ние от фирма Бран Инсект извършваме пръскане срещу паяци в жилищни и търговски помещения, като използваме единствено репелент за отблъскването им. Препарата е изключително качествен, но поради специфичността на паякообразните организми не може да се гарантира точно колко ще протече действоето му, но в 90% от обработките продължителността е около 2-3 месеца т.е. обхваща целия активен сезон на паяците, който е през цялото лято, тъй като тогава те улавят най-много насекоми. Продукта с който третираме е напълно безвреден за хора, животни и природата. Той няма мирис и цвят и не е канцерогенен, поради което е възможно без никакъв риск за здравето да обитавате спокойно обработените площи веднага след третирането. Ако желаете да си спестите средства може да си поръчате репелента за паяци и да ви го доставим. Работата с него е изключително лесна и безопасна, а и така цената ще е много по-приемлива за вас, тъй като не ангажирате наш специалист да ви посети на място.

Ако все пак решите, че желаете фирмата ни да третира срещу паяци, ще ви помолим за да подпомогнете нашата работа, да почистите много добре от паяжини всички помещения, подлежащи на дезинсекция. Това ще повиши многократно ефекта от обработката и така ще ни помогнете да направим по-качествено опръскване.

Макар и да не е задължително ще е добре след пръскането помещенията да останат затворени за поне 30 минути, след което могат да се проветрят за около 10 минутки преди да се използват отново.

Откритите площи се обработват само на местата, където е невъзможно да бъдат отмити използваните препарати.