ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Защо да се доверите на нашата фирма за ДДД услуги?

 
Разберете как можем да ви помогнем да защитите здравето си от вредители
 
Запознайте се с екипа ни
Вижте екипа, който се грижи за професионалното извършване на предлаганите от нас услуги
 
Гаранции
Научете какви гаранции за качество предлагаме за извършваните от нас услуги
 
Лицензи
Вижте всичките ни лицензи, необходими за нашата специфична дейност
 
Медийни изяви
Разгледайте материали за ДДД компанията ни - от вестници, списания и телевизии
 
Корпоративни клиенти
Част от доволните компании, които се довериха на фирмата ни през годините
 
Препоръки и референции от фирми
Допълнителни отзиви за качествената работата на Бран Инсект
 
Кариери
Вижте как може да си партнираме или да станете част от нашата фирма за ДДД услуги
 

Основните предимства на ДДД фирма Бран Инсект са:

 • Бран Инсект ЕООД е лицензирана ДДД фирма (съкращение на Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация), която е с дългогодишен опит и традиции в бързото, качествено и трайно отстраняване на вредители. Фирмата е основана през 2005 г. в гр. София и е позната още като "Наемни убийци" на вредители.
 • Компанията ни предлага достъпни цени за ДДД услугите и обслужване отговарящо на всички високи европейски стандарти за качество.
 • Разполагаме с отлично обучени специалисти и филиали в редица български градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Божурище и др., а също и цялото ни Черноморие. Навсякъде подхождаме индивидуално, прецизно и отговорно към възникналите проблеми с вредители.
 • Сключваме ДДД договори за поддръжка срещу вредители в търговски обекти, обществени и частни сгради, жилища, зелени площи и др., а също извършваме еднократни обработки в описаните терени. При абонаментните ДДД договори гаранциите за качество са с по-голяма продължителност поради периодичното посещение на наши специалисти по обектите и динамиката произтичаща от смяната на всеки сезон, тъй като това влияе пряко върху популациите и разпространението на вредителите. Освен това мониторинга при абонаментните процедури гарантира и допринася за още по-високо качество и контрол при дейността ни.
 • Като лицензирана ДДД компания работим изцяло под контрола на здравните органи в страната – РЗИ (бивше ХЕИ), Министерство на здравеопазването (МЗ) и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) и съобразно техните изисквания за безопасност.
 • Специалистите ни успешно се справят с над 30 различни неприятели. Успехите ни се дължат освен на дългогодишният ни опит, но и на специфичните познания за навиците на всеки отделен вредител и ползването само най-ефективните и съвременни средства за унищожаване и прогонване им. Модерната ни професионална екипировка ни дава възможност да обработим дори трудно достъпни места - това ни гарантира винаги перфектни резултати и много доволни клиенти.

Изберете безопасните и качествени ДДД услуги на ниски цени

Ако си задавате въпроса: "Защо да избера точно ДДД фирма Бран Инсект ЕООД?", то ние ви даваме най-силния аргумент – пълна безопасност за вашето здраве. Ние държим да използваме единствено безвредни препарати, които не са канцерогенни, не излъчват токсични изпарения и не вредят на нецелеви животински видове и на околната среда. И за да сте максимално удовлетворени предлагаме ниски цени - при ДДД договорите срещу хлебарки и други вредители офертите се изготвят индивидуално, а цените за единичните обработки са описани в бутон "Цени" на сайта ни.

Методите и препаратите, които използваме са не само изключително ефективни, дори при вредители, добили резистентност към повечето химикали, но и са без цвят и неприятна миризма. Това ни дава големи предимства, когато обработваме жилищни и търговски помещения, тъй като осигуряваме пълен комфорт на своите клиенти.

От нас ще получите и дълготрайна защита срещу нетипични вредители, под формата на качествени репеленти за отблъскване и прогонване на животински видове, които са полезни и дори защитени от закона.

Бран Инсект ЕООД ви предлага:

 • Достъпни цени за ДДД договори срещу вредители
 • Бърза и компетентна реакция и консултация от специалисти в бранша
 • Безопасни методи за борба с насекоми, гризачи, влечуги, птици и други неприятели
 • Дълготрайна защита срещу вредители
 • Професионална дезинфекция срещу болестотворни микроорганизми
 • Професионална консултация и продажба на качествени продукти за свободна употреба
Чacт oт eкипa нa Бpaн Инceкт EOOД
Удостоверения на част от екипа ни - издадени от РЗИ (ХЕИ)
Петър Цветков - Бран Инсект Гинка Цветкова-Христова - Бран Инсект Янко Попов - Бран Инсект Георги Миланов - Бран Инсект
Гаранции за качество

Качеството на услугите ни е гарантирано от дългогодишен опит, квалифициран персонал и използване на най-висок клас препарати за защита от вредители, които са без цвят и миризма. Фирмата е регистрирана в РЗИ (ХЕИ) и Министерство на здравеопазването още от самото ѝ основаване през 2005г. Имаме множество медийни изяви в телевизии, вестници и списания, както и доволни клиенти в цялата страна.

Гаранциите, които даваме при борба с хлебарки, моля вижте тук.

Гаранциите, които даваме при унищожаване на плъхове и мишки, моля вижте тук.

Гаранциите, които даваме при унищожаване на дървеници и мишки, моля вижте тук.

Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Лицензи на ДДД фирма Бран Инсект

Фирма Бран Инсект ЕООД работи под контрола на РЗИ (ХЕИ) и е регистрирана в Министерство на здравеопазването, като има правото да извършва ДДД (дезинфекция, дезинсекция и дератизация) дейности във всякакви частни, търговски или обществени обекти на територията на Република България. Договорите срещу хлебарки, плъхове и други вредители са с гарантирана ефективност.

ДДД дейностите се контролират от органите на Регионалните здравни инспекции (РЗИ) и Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), като всички наши служители задължително преминават специализирани курсове за защита от вредители.

Удостоверение от Министерство на здравеопазването

Актуално удостоверение от Министерство на здравеопазването издадено на фирма Бран Инсект ЕООД за правото да извършва услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на територията на Република България.

PDF Файл
Удостоверение от Министерство на здравеопазването - Бран Инсект
Медийни изяви

Запознайте се с всички медийни изяви през годините на съществуване на ДДД фирма Бран Инсект ЕООД.

Може да прочетете наши публикации от интервюта във вестниците Телеграф и Труд, както и в списание FHM. Имаме и няколко участия в телевизионни медии: TV+, bbt и TV7.

Препоръки и референци от фирми

Благодарение на дългогодишният си опит и стремежа за гарантиране на най-високо качество на предлаганите услуги фирма Бран Инсект ЕООД изгражда трайни взаимоотношения със своите клиенти за които свидетелстват следните препоръки и референции:

Референция от фирма Станилов ЕООД

Референция от фирма Станилов ЕООД - Бран Инсект

Препоръка от фирма Техра ЕООД

Препоръка от фирма Техра ЕООД - Бран Инсект

Кариера при нас или как да станете част от фирма Бран Инсект ЕООД?

Фирма Бран Инсект ЕООД търси креативни и сериозни дезинфектори и/или промоутъри за разрастване на своите качествени ДДД услуги във всички по-големи български градове с население над 30 000 жители. До момента имаме филиали в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас и Божурище и сме отворени за нови предложения за взаимнополезно партньорство. 

При набирането на дезинфектори, дезинсектори и дератизатори ще се разглеждат с предимство кандидатурите на хората, които имат личен автомобил и завършен курс за ДДД изпълнители. За промоутърите изискваме минимум 6 месечен опит в областта на промотирането на продукти и/или услуги. Очакваме всички кандидати за работа да се свързват с нас, чрез e-mail: info@vrediteli.bg

Търсим и търговци с опит и контакти във всички сфери с цел набиране на нови клиенти на фирмата. Гарантираме за лоялност. Желаещите да работят на тези длъжности е добре да знаят, че ДДД договор за хлебарки, плъхове или други вредители е необходим за всички хранителни заведения и редица търговски и обществени обекти. В наше лице ще намерите сериозен партньор и професионалист. От вас се изисква само да намирате нови ДДД договори за борба с хлебарки, гризачи, влечуги и други неприятели.

Моля кандидатите да изпращат подробна своя биография, която да е придружена със снимка и мотивационно писмо.