ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба против бълхи под контрола на РЗИ (ХЕИ)

- Гарантираме за високо качество при унищожаването на бълхите, тъй като правим това от 2005г.

- Фирма Бран Инсект работи на достъпни цени в повече от 20 града, от които: София, Пловдив, Бургас, Варна и др. Ползваме най-висок клас препарати - без цвят и без миризма.

- Извършваме еднократни обработки срещу бълхи, а също сключваме и абонаментни ДДД договори за защита от тях - отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ) и Министерство на здравеопазването.

Цени за пръскане на бълхи в жилища
Една стая (студентско жилище) 45 лв.
Две стаи 55 лв.
Три стаи 65 лв.
Четири стаи (с обща площ до 85 м2)
75 лв.
Пет стаи (с обща площ до 100 м2
85 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Унищожаване на бълхи - котешки и кучешки. Унищожител на бълхи. Професионални Наемни Убийци на бълхи и други вредни инсекти. - Бран Инсект
Борба с бълхи от лицензирана фирма Бран Инсект. Фирма за борба с бълхите в жилища, търговски обекти, мазета и тревни площи в България. - Бран Инсект
Убиване на бълхи с качествени препарати. ДДД договори за защита от бълхи и други неприятели. ДДД фирма работеща по изискванията на РЗИ и БАБХ и МЗ. Гаранция за качество и добра цена срещу бълхите - Бран Инсект

Гаранции и отстъпки които предлагаме при пръскане срещу бълхи!

Фирмата ни предлага висококачествени услуги и гарантира, че няма ситуация и обект в който да не може да се справи с бълхите. За да гарантираме 100% успешна защита от бълхи с еднократно третиране е важно да ни потърсите възможно най-скоро след установяване на проблема. Дали обаче ще се пръска два последователни пъти зависи предимно от периода от който са се заселили. Допълнителни обработки могат да се наложат в следните случаи:

  • Вероятно повторно третиране се налага най-често при наличие на бълхи от повече 7-10 дни
  • Задължително повторно третиране за качествена защита от бълхите се налага, когато са забелязани преди повече от 20-30 дни, а също и когато в засегнатото помещение има места където те се укриват - стари дрехи, купчини с дървен материал или някакви отпадъци, неизкосени тревни площи и др.

В случаи в които се налага повторни мероприятия по убиване на бълхите, ще ползвате 10 лв. отстъпка от цената на първото третиране. Цената се определя на база площта на обработеното място и популацията на инсектите. В случаите с висока численост на тези насекоми, за да ви дадем гаранция за пълно унищожаване с препаратите против бълхи, които използваме, второ пръскане трябва да е в рамките на 7-10 дни след първата обработка, но не по-късно от 14 дни.

Важно: Когато препаратът за убиване на бълхи се нанася в затворени помещения, не бива да се измива минимум 14 дни. Може да се мете и чисти с прахосмукачка. При третиране на открити места препаратът не бива да се мокри поне 1 час след обработката. Час преди пръскането върху терена не трябва да е валял дъжд или да е бил поливан - така ще увеличите многократно т.н. "защитна бариера" срещу бълхите.

Как да отличим ухапването от бълхи от това на други кръвосмучещи насекоми?

Без значение дали живеете в София, Бургас, Пловдив или Варна ухапването от бълхи е специфично т.е. лесно може да ни покаже дали дома, офиса или мазето ви са нападнати действително от тези кръвосмучещи насекоми. Разпознаването на врага е изключително важно за да обработим адекватно и качествено обекта ви. За щастие това е съвсем лесно.

Нахапването от бълхи е концентрирано предимно по краката, като белег за това са малките червени пъпчици. Самото ухапване не е болезнено, тъй като бълхите отделят болкоуспокояващо вещество, но то може да предизвика обриви и алергични реакции. Съществува обаче огромна възможност да се обърка с ухапване от дървеници, които са по-големи като размер и значително по-болезнени. Понякога нахапването от бълхи се бърка и с това от комари, но комарите хапят предимно нощем, когато обичат да нападат и дървениците. Кърлежите са тези, които трудно могат да бъдат объркани с бълхи, тъй като кръвопийците се задържат върху кожата на гостоприемника.

Как да подготвите жилището преди третиране срещу бълхи?

За по-качествен и продължителен унищожителен ефект преди поръчване на услугата борба с бълхи е добре да:

  • Изметете и почистете с прахосмукачка подовете на всички помещения в жилището. Така ще отстраните голяма част от яйцата и възрастните екземпляри.
  • Съберете отпадъка в найлонова торба и го изхвърлете далеч от жилището.
  • Обезпаразитите всички домашни любимци (котки, кучета, гризачи) в деня на третирането - това ще убие популацията от бълхи която евентуално ги ползва за гостоприемник.
  • Изнесете всички дрехи, одеяла и спални постелки на проветриво място, за да освободите гардеробите за обработка. При невъзможност ги съберете така, че да осигурите възможност за напръскване на вътрешните им стени.
  • Не оставяйте дрехи, опаковани в найлонови торби, тъй като това пречи на проникването на препарата и евентуалното унищожаване на бълхи, укриващи се там.
  • При наличие на бълхи в мазета се уверете, че те не се обитават от преносители – кучета, котки, мишки, плъхове и др. В такъв случай, те също трябва да се третират.
 

Застрашават ли здраве ви препаратите, които използваме за убиване на бълхите?

Фирма Бран Инсект използва препарати за борба с бълхи от най-висок клас, одобрени за употреба от Министерство на здравеопазването. Продуктите, с които обработваме не са канцерогенни (не причиняват рак) и нямат мирис и цвят. След третиране не се налага напускане на помещенията за повече от 30-60 минути, като преди да се обитават отново се налага проветряване за поне 15 минути.

Бременни жени и малки деца е добре да избягват обработените помещения за поне 2 часа.

Какви заболявания могат да причинят бълхите?

Най-често срещаните симптоми при ухапване от бълхи са кожните обриви и някои алергични реакции. Близостта на този вид инсекти с някои гризачи, обаче създава риск от пренасяне на ендемичен миши тиф, туларемия, чума и дори антракс, поради което борбата с тях трябва да бъде бърза и категорична.