ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба против бълхи под контрола на РЗИ (ХЕИ)

- Гарантираме за високо качество при унищожаването на бълхите, тъй като правим това от 2005г.

- Фирма Бран Инсект работи на достъпни цени в повече от 20 града, от които: София, Пловдив, Бургас, Варна и др. Ползваме най-висок клас препарати - без цвят и без миризма.

- Извършваме еднократни обработки срещу бълхи, а също сключваме и абонаментни ДДД договори за защита от тях - отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ) и Министерство на здравеопазването.

Цени за пръскане на бълхи в жилища
Едностаен (студентска стая) 45 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 50 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 55 лв.
Тристаен до 85 м2 60 лв.
Четиристаен до 100 м2 65 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Унищожаване на бълхи - котешки и кучешки. Унищожител на бълхи. Професионални Наемни Убийци на бълхи и други вредни инсекти. - Бран Инсект
Борба с бълхи от лицензирана фирма Бран Инсект. Фирма за борба с бълхите в жилища, търговски обекти, мазета и тревни площи в България. - Бран Инсект
Убиване на бълхи с качествени препарати. ДДД договори за защита от бълхи и други неприятели. ДДД фирма работеща по изискванията на РЗИ и БАБХ и МЗ. Гаранция за качество и добра цена срещу бълхите - Бран Инсект

Гаранции и отстъпки които предлагаме при пръскане срещу бълхи!

Фирмата ни предлага висококачествени услуги и гарантира, че няма ситуация и обект в който да не може да се справи с бълхите. За да гарантираме 100% успешна защита от бълхи с еднократно третиране е важно да ни потърсите възможно най-скоро след установяване на проблема. Дали обаче ще се пръска два последователни пъти зависи предимно от периода от който са се заселили. Допълнителни обработки могат да се наложат в следните случаи:

  • Вероятно повторно третиране се налага най-често при наличие на бълхи от повече 7-10 дни
  • Задължително повторно третиране за качествена защита от бълхите се налага, когато са забелязани преди повече от 20-30 дни, а също и когато в засегнатото помещение има места където те се укриват - стари дрехи, купчини с дървен материал или някакви отпадъци, неизкосени тревни площи и др.

В случаи в които се налага повторни мероприятия по убиване на бълхите, ще ползвате 10 лв. отстъпка от цената на първото третиране. Цената се определя на база площта на обработеното място и популацията на инсектите. В случаите с висока численост на тези насекоми, за да ви дадем гаранция за пълно унищожаване с препаратите против бълхи, които използваме, второ пръскане трябва да е в рамките на 7-10 дни след първата обработка, но не по-късно от 14 дни.

Важно: Когато препаратът за убиване на бълхи се нанася в затворени помещения, не бива да се измива минимум 14 дни. Може да се мете и чисти с прахосмукачка. При третиране на открити места препаратът не бива да се мокри поне 1 час след обработката. Час преди пръскането върху терена не трябва да е валял дъжд или да е бил поливан - така ще увеличите многократно т.н. "защитна бариера" срещу бълхите.

Как да отличим ухапването от бълхи от това на други кръвосмучещи насекоми?

Без значение дали живеете в София, Бургас, Пловдив или Варна ухапването от бълхи е специфично т.е. лесно може да ни покаже дали дома, офиса или мазето ви са нападнати действително от тези кръвосмучещи насекоми. Разпознаването на врага е изключително важно за да обработим адекватно и качествено обекта ви. За щастие това е съвсем лесно.

Нахапването от бълхи е концентрирано предимно по краката, като белег за това са малките червени пъпчици. Самото ухапване не е болезнено, тъй като бълхите отделят болкоуспокояващо вещество, но то може да предизвика обриви и алергични реакции. Съществува обаче огромна възможност да се обърка с ухапване от дървеници, които са по-големи като размер и значително по-болезнени. Понякога нахапването от бълхи се бърка и с това от комари, но комарите хапят предимно нощем, когато обичат да нападат и дървениците. Кърлежите са тези, които трудно могат да бъдат объркани с бълхи, тъй като кръвопийците се задържат върху кожата на гостоприемника.

Как да подготвите жилището преди третиране срещу бълхи?

За по-качествен и продължителен унищожителен ефект преди поръчване на услугата борба с бълхи е добре да:

  • Изметете и почистете с прахосмукачка подовете на всички помещения в жилището. Така ще отстраните голяма част от яйцата и възрастните екземпляри.
  • Съберете отпадъка в найлонова торба и го изхвърлете далеч от жилището.
  • Обезпаразитите всички домашни любимци (котки, кучета, гризачи) в деня на третирането - това ще убие популацията от бълхи която евентуално ги ползва за гостоприемник.
  • Изнесете всички дрехи, одеяла и спални постелки на проветриво място, за да освободите гардеробите за обработка. При невъзможност ги съберете така, че да осигурите възможност за напръскване на вътрешните им стени.
  • Не оставяйте дрехи, опаковани в найлонови торби, тъй като това пречи на проникването на препарата и евентуалното унищожаване на бълхи, укриващи се там.
  • При наличие на бълхи в мазета се уверете, че те не се обитават от преносители – кучета, котки, мишки, плъхове и др. В такъв случай, те също трябва да се третират.
 

Застрашават ли здраве ви препаратите, които използваме за убиване на бълхите?

Фирма Бран Инсект използва препарати за борба с бълхи от най-висок клас, одобрени за употреба от Министерство на здравеопазването. Продуктите, с които обработваме не са канцерогенни (не причиняват рак) и нямат мирис и цвят. След третиране не се налага напускане на помещенията за повече от 30-60 минути, като преди да се обитават отново се налага проветряване за поне 15 минути.

Бременни жени и малки деца е добре да избягват обработените помещения за поне 2 часа.

Какви заболявания могат да причинят бълхите?

Най-често срещаните симптоми при ухапване от бълхи са кожните обриви и някои алергични реакции. Близостта на този вид инсекти с някои гризачи, обаче създава риск от пренасяне на ендемичен миши тиф, туларемия, чума и дори антракс, поради което борбата с тях трябва да бъде бърза и категорична.