ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба против бълхи под контрола на РЗИ (ХЕИ)

- Гарантираме за високо качество при унищожаването на бълхите, тъй като правим това от 2005г.

- Фирма Бран Инсект работи на достъпни цени и само с най-високия клас препарати - без цвят и миризма.

- Извършваме еднократни обработки срещу бълхи, а също сключваме и абонаментни ДДД договори за защита от тях - отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ) и Министерство на здравеопазването.

Цени за пръскане на бълхи в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 50 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Бълхи - унищожаване
Борба с бълхи
Пръскане срещу бълхи

Гаранции и отстъпки които предлагаме при пръскане срещу бълхи!

Фирмата ни предлага висококачествени услуги и гарантира, че няма ситуация и обект в който да не може да се справи с бълхите. За да гарантираме 100% успешна защита от бълхи с еднократно третиране е важно да ни потърсите възможно най-скоро след установяване на проблема. Дали обаче ще се пръска два последователни пъти зависи предимно от периода от който са се заселили. Допълнителни обработки могат да се наложат в следните случаи:

  • Вероятно повторно третиране се налага най-често при наличие на бълхи от повече 7-10 дни
  • Задължително повторно третиране за качествена защита от бълхите се налага, когато са забелязани преди повече от 20-30 дни, а също и когато в засегнатото помещение има места където те се укриват - стари дрехи, купчини с дървен материал или някакви отпадъци, неизкосени тревни площи и др.

В случаи в които се налага повторни мероприятия по убиване на бълхите, ще ползвате 10 лв. отстъпка от цената на първото третиране. Цената се определя на база площта на обработеното място и популацията на инсектите. В случаите с висока численост на тези насекоми, за да ви дадем гаранция за пълно унищожаване с препаратите против бълхи, които използваме, второ пръскане трябва да е в рамките на 7-10 дни след първата обработка, но не по-късно от 14 дни.

Важно: Когато препаратът за убиване на бълхи се нанася в затворени помещения, не бива да се измива минимум 14 дни. Може да се мете и чисти с прахосмукачка. При третиране на открити места препаратът не бива да се мокри поне 1 час след обработката. Час преди пръскането върху терена не трябва да е валял дъжд или да е бил поливан - така ще увеличите многократно т.н. "защитна бариера" срещу бълхите.

Как да отличим ухапването от бълхи от това на други кръвосмучещи насекоми?

Ухапването от бълха е първата сигурна индикация, че дома ви е нападнат от тези кръвосмучещи насекоми. За да обработим адекватно и качествено вашето жилище или друг вид помещение, за нас е важно да разграничите ухапването, така че да разберем с кой вид нашественик си имате работа. За щастие това е съвсем лесно.

Нахапването от бълхи е концентрирано предимно по краката, като белег за това са малките червените пъпчици. Самото ухапване не е болезнено, тъй като бълхите отделят болкоуспокояващо вещество, но то може да предизвика обриви и алергични реакции. Ето с какво може да бъде объркано ухапването от бълхи:

Ухапванията от дървеници са по-големи като размер и значително по-болезнени. Могат да се сравнят с тези на комарите, като и двата вида хапят предимно нощем. Кърлежите са тези, които трудно могат да бъдат объркани, тъй като насекомите се задържат върху кожата на гостоприемника.

Как да подготвите жилището преди третиране срещу бълхи?

За по-качествен и продължителен унищожителен ефект преди поръчване на услугата борба с бълхи е добре да:

  • Изметете и почистете с прахосмукачка подовете на всички помещения в жилището. Така ще отстраните голяма част от яйцата и възрастните екземпляри.
  • Съберете отпадъка в найлонова торба и го изхвърлете далеч от жилището.
  • Обезпаразитите всички домашни любимци (котки, кучета, гризачи) в деня на третирането - това ще убие популацията от бълхи която евентуално ги ползва за гостоприемник.
  • Изнесете всички дрехи, одеяла и спални постелки на проветриво място, за да освободите гардеробите за обработка. При невъзможност ги съберете така, че да осигурите възможност за напръскване на вътрешните им стени.
  • Не оставяйте дрехи, опаковани в найлонови торби, тъй като това пречи на проникването на препарата и евентуалното унищожаване на бълхи, укриващи се там.
  • При наличие на бълхи в мазета се уверете, че те не се обитават от преносители – кучета, котки, мишки, плъхове и др. В такъв случай, те също трябва да се третират.
 

Застрашават ли здраве ви препаратите, които използваме за убиване на бълхите?

Фирма Бран Инсект използва препарати за борба с бълхи от най-висок клас, одобрени за употреба от Министерство на здравеопазването. Продуктите, с които обработваме не са канцерогенни (не причиняват рак) и нямат мирис и цвят. След третиране не се налага напускане на помещенията за повече от 30-60 минути, като преди да се обитават отново се налага проветряване за поне 15 минути.

Бременни жени и малки деца е добре да избягват обработените помещения за поне 2 часа.

Какви заболявания могат да причинят бълхите?

Най-често срещаните симптоми при ухапване от бълхи са кожните обриви и някои алергични реакции. Близостта на този вид инсекти с някои гризачи, обаче създава риск от пренасяне на ендемичен миши тиф, туларемия, чума и дори антракс, поради което борбата с тях трябва да бъде бърза и категорична.