ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Дезакаризация - пръскане срещу акари от професионална фирма под контрола на РЗИ

Фирма за Дезакаризация - борба с акари - Бран Инсект

Унищожаването и борбата с акари (кърлежи) е специфична дейност с която фирма Бран Инсект се занимава от 2005 г. Премахваме и още над 30 вида вредители. Услугата дезакаризация извършваме в жилищни помещения, обществени и търговски обекти, но най-често при тревни площи на открито: в паркове, дворове, градини, детски площадки и др.

При дезакаризацията фирмата ни използва само най-ефективните и безопасни методи и средства. Така гарантираме за качествена услуга и опазваме здравето и комфорта на своите клиенти. Бран Инсект ЕООД унищожава акарите под контрола и съобразно изискванията на РЗИ, Министерство на здравеопазването и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ).

Предлагаме едни от най-изгодните цени за борба с акари (дезакаризация), като извършваме както еднократни обработки, така и абонаментни услуги, съобразно изискванията на контролните органи. За своята над 10 годишна дейност сме сформирали свои компетентни екипи на територията на почти цялата страна, като разполагаме с филиали в градовете София, Пловдив, Варна, Стара Загора и цялото Черноморие.

Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект

Защо акарите и кърлежите са опасни за човека?

Акарите са сред най-разпространените паразитни насекоми. Те са паякообразни инсекти от групата на безгръбначните и населяват както затворени жилищни помещения, така и открити тревни площи, стопански постройки и дворове. Като най-опасни видове можем да посочим кърлежите и акарите, тъй като те поддържат своето съществуване изцяло върху топлокръвни биологични видове – хора, животни, птици и гризачи.

Праховите акари се хранят с отделените от нас хората микроскопични мъртви кожни клетки, поради което те най-често обитават спалното ни бельо, меките подови настилки и дамаските на мебелите. Акарите предизвикват сериозни здравословни проблеми и най-вече респираторни заболявания, като астма и алергични бронхо спазми. Вдишването на акарите по време на сън е най-честата причина за възникване на алергии към домашния прах.

Кърлежите са друг вид паразити, които са много по-опасни от акарите. Като кръвосмучещ вид, те са преносители на голям брой тежки заболявания, сред които Лаймска болест, Ку-треска, Марсилска треска, Кърлежов енцефалит, Туларемия и Кримска-конго хеморагична треска. Най-големият проблем, който кърлежът създава е впиването в тялото на гостоприемника, от където премахването му е не само трудно, но и много опасно, в случай че не бъде извършено правилно.

Как протича дезакаризацията, извършена от нас?

Като професионална фирма за Дезинсекция, Дезинфекция и Дератизация, ние използваме най-ефективните съвременни методи и препарати за унищожаване и защита от акари, като държим да използваме единствено средства, които са безопасни за хора, нецелеви животни и растителни видове. Дезакаризацията, извършена от нас представлява комплекс от мероприятия, които прилагаме еднакво прецизно на открито и в затворени помещения.

Извършваме еднократни обработки, като използваме препарати на световно ниво, с доказано продължително остатъчно действие. Обработката срещу акари се извършва чрез опръскване, като използваме специализирана техника, пригодена да набива препарата в дълбочина, с което се гарантира продължителното действие на инсектицида.

Бран Инсект ви съветва да извършвате профилактична дезакаризация (борба с акарите) на откритите тревни площи поне два пъти годишно – в началото на пролетта и в края на лятото, за да си осигурите максимална защита срещу акари и кърлежи.