ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Дезакаризация - пръскане срещу акари от професионална фирма под контрола на РЗИ

Фирма за Дезакаризация - борба с акари

Унищожаването и борбата с акари (кърлежи) е специфична дейност с която фирма Бран Инсект се занимава от 2005 г. Премахваме и още над 30 вида вредители. Услугата дезакаризация извършваме в жилищни помещения, обществени и търговски обекти, но най-често при тревни площи на открито: в паркове, дворове, градини, детски площадки и др.

При дезакаризацията фирмата ни използва само най-ефективните и безопасни методи и средства. Така гарантираме за качествена услуга и опазваме здравето и комфорта на своите клиенти. Бран Инсект ЕООД унищожава акарите под контрола и съобразно изискванията на РЗИ, Министерство на здравеопазването и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ).

Предлагаме едни от най-изгодните цени за борба с акари (дезакаризация), като извършваме както еднократни обработки, така и абонаментни услуги, съобразно изискванията на контролните органи. За своята над 10 годишна дейност сме сформирали свои компетентни екипи на територията на почти цялата страна, като разполагаме с филиали в градовете София, Пловдив, Варна, Стара Загора и цялото Черноморие.

Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски

Защо акарите и кърлежите са опасни за човека?

Акарите са сред най-разпространените паразитни насекоми. Те са паякообразни инсекти от групата на безгръбначните и населяват както затворени жилищни помещения, така и открити тревни площи, стопански постройки и дворове. Като най-опасни видове можем да посочим кърлежите и акарите, тъй като те поддържат своето съществуване изцяло върху топлокръвни биологични видове – хора, животни, птици и гризачи.

Праховите акари се хранят с отделените от нас хората микроскопични мъртви кожни клетки, поради което те най-често обитават спалното ни бельо, меките подови настилки и дамаските на мебелите. Акарите предизвикват сериозни здравословни проблеми и най-вече респираторни заболявания, като астма и алергични бронхо спазми. Вдишването на акарите по време на сън е най-честата причина за възникване на алергии към домашния прах.

Кърлежите са друг вид паразити, които са много по-опасни от акарите. Като кръвосмучещ вид, те са преносители на голям брой тежки заболявания, сред които Лаймска болест, Ку-треска, Марсилска треска, Кърлежов енцефалит, Туларемия и Кримска-конго хеморагична треска. Най-големият проблем, който кърлежът създава е впиването в тялото на гостоприемника, от където премахването му е не само трудно, но и много опасно, в случай че не бъде извършено правилно.

Как протича дезакаризацията, извършена от нас?

Като професионална фирма за Дезинсекция, Дезинфекция и Дератизация, ние използваме най-ефективните съвременни методи и препарати за унищожаване и защита от акари, като държим да използваме единствено средства, които са безопасни за хора, нецелеви животни и растителни видове. Дезакаризацията, извършена от нас представлява комплекс от мероприятия, които прилагаме еднакво прецизно на открито и в затворени помещения.

Извършваме еднократни обработки, като използваме препарати на световно ниво, с доказано продължително остатъчно действие. Обработката срещу акари се извършва чрез опръскване, като използваме специализирана техника, пригодена да набива препарата в дълбочина, с което се гарантира продължителното действие на инсектицида.

Бран Инсект ви съветва да извършвате профилактична дезакаризация (борба с акарите) на откритите тревни площи поне два пъти годишно – в началото на пролетта и в края на лятото, за да си осигурите максимална защита срещу акари и кърлежи.