ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба с дървеници под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Гарантирано дълготрайно и бързо унищожаване на дървеници от фирма Бран Инсект ЕООД известна още и като "Наемни убийци" на вредители в повече от двадесет града: София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас...

Фирмата е създадена през 2005 г. и предлага професионална помощ при борба с постелни (креватни) и горски дървеници в частни жилища, търговски и обществени обекти и зелени площи.

Възможност за сключване на абонаментни ДДД договори за изтребване и дълготрайна защита от вредители, на достъпни цени и отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Ползване само на най-висок клас от качествени препарати, които са без цвят и миризма и без проблем убиват дори и резистентни (привикнали към масовите препарати) популации.

Цени за пръскане срещу дървеници в жилища
Едностаен (студентска стая) 35 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 45 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 50 лв.
Тристаен до 85 м2 55 лв.
Четиристаен до 100 м2 60 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 

Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски

Какви гаранции за качество даваме при унищожаване на дървениците?

Фирма Бран Инсект гарантира, че на 100% ще унищожи бързо и качествено дървениците и ще реши вашия проблем в следните ситуации:

Опита ни е доказал, че за трайното убиване на дървениците в 98% от случаите са необходими три последователни пръскания, а едва при 2% от клиентите ни се налага и четвърта обработка.

Важно: Интервалът между първата и втората обработка е от 10 до 14 дни, но не по-късно от 15 дни. Между второто и третото пръскане варира между 14 и 30 дни, но не по-късно и зависи от конкретния обект и числеността на кръвосмучещите насекоми. Моля, не отмивайте препаратите минимум 14 дни след всяко опръскване, а ако през това време ви се наложи да почистите пода, ползвайте метла или прахосмукачка, но никога мокър парцал, защото ще отстраните професионалния ни разтвор. Колкото по-дълго оставите препарата да действа, толкова по-сигурно и бързо ще се отървете от дървениците.

Дървеници - унищожаване
Пръскане срещу дървеници
Борба с дървеници
Дървеници

Отстъпките които фирмата Бран Инсект дава при борба с дървениците?

Получавате отстъпка от 10 лева спрямо цената на първото третиране за всяко следващо пръскане срещу дървеници. Например ако първите мероприятия по унищожаването им са били на цена 45 лева, всяка следваща обработка ще е на цена 35 лева. Всички цени се определят на база площта на засегнатия обект, а броят на пръсканията зависи от състоянието на обекта и числеността на популацията.

Нашите ДДД услуги ви гарантират бърза и дълготрайна защита и пълното изтребване на дървениците, тъй като използваме препарати с изключителна ефективност, осигуряващи дълготрайна защитна бариера в обработените помещения и имаме огромен опит в решаването на проблемите с този ужасяващ враг.

Как да подготвите жилището за пръскане срещу дървеници?

Независимо дали сте от София, Пловдив, Бургас, Варна или Стара Загора за да е по-успешна борбата с дървениците от вас се изисква да подготвите жилището си преди посещението на наш екип. Ето няколко важни неща които е необходимо да се направят:

  • Да изметете и почистите с прахосмукачка всички подове в жилището, за да премахнете колкото се може повече от яйцата на инсектите
  • Да изхвърлите събрания отпадък извън дома, като го съберете в найлонова торбичка
  • Изнесете на проветриво място всички дрехи от гардеробите или ги съберете така, че да освободите за опръскване всички вътрешни плоскости. След обработка можете да ги приберете.
  • Не оставяйте опаковани в найлонови торби дрехи, бельо и завивки, тъй като това ще попречи на препарата да унищожи екземплярите, които е възможно да се укриват там.
  • Преди и след посещението на екипа на фирма за борба с дървеници изпирайте дрехите и спалното бельо при температура 60 градуса, за не по-малко от 30 минути
 

Важно: За да се гарантира унищожение на цялата популация на креватни дървеници и по-дълготрайна защита е необходимо да се обработят всички помещения в жилището. Обработката трае от 20 до 45 минути, в зависимост от площта и моментното състояние на жилището.

С какви продукти третираме срещу дървеници?

Както срещу креватни дървеници, така и срещу всички останали насекоми, фирма Бран Инсект използва качествени препарати от най-висок клас, одобрени за употреба от Министерство на здравеопазването. Инсектицидите с които работим не са канцерогенни (не причиняват рак) и не влошават качеството на живот в третираните помещения и убиват целите популации от дървеници.

  • След обработка помещенията остават затворени за минимум 60 минути, след което е позволено обитаването им от хора.
  • Преди да влезете отново в третираното жилище е задължително да проветрите добре за поне 15 минути.

Каква е разликата между постелните (креватни) и горските дървеници?

За да се гарантира качествена помощ при унищожаване на дървениците, трябва да може да ги различавате от другите инсекти и да сте сигурни, че имате в дома си популация от креватни дървеници, а не например от горски дървеници или бълхи и т.н. Горските дървеници обитават предимно райони с гъста растителност, като избират за свой дом предимно храсти и дървета, докато постелните видове са кръвосмучещи с афинитет към човешката кръв, поради което избират помещения, обитавани от хората – жилища, хотели и др. Понякога обаче горските дървеници също нахлуват и се заселват в домовете ни, като има твърдения, че снасят яйцата си в пръстта на саксиите.

Постелните дървеници са активни предимно нощем, когато извършват ухапванията. Те могат да бъдат объркани с ухапване от бълхи, комари и кърлежи. Сигурен белег за продължително наличие на креватни дървеници са малките точици засъхнала кръв върху рамките на леглата, матраците и спалното бельо. Постелните дървениците се укриват зад и в дървени повърхности, най-често в мебелит, дървени подови настилки и матраци.

Възрастните екземпляри са с червено-кафява окраска и могат да достигнат дължина 4-6 мм. Женската дървеница снася от 1 до 5 яйца дневно за период от 2 месеца, като за целия си живот може да снесе около 200 яйца. Креватните дървеници се настаняват в жилищата на собствен ход по стените или пренасяни от птици и прилепи. Пасивно могат да се разпространят при пренасяне на мебели, дрехи или други предмети, в които са се настанили.