ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба с дървеници. Пръскане срещу дървеници под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Гарантирано дълготрайно и бързо унищожаване на креватни (постелни) дървеници от фирма Бран Инсект ЕООД известна още, като "Наемни убийци" на вредители.  Работим в повече от 20 града в България сред които: София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас...

Фирмата е създадена през 2005 г. и предлага професионална помощ срещу всички нападащите хората видове дървеници. Убиваме и унищожаваме дори горски дървеници. Специализирани сме във всякакъв тип обекти: частни жилища, търговски и обществени обекти, а също и зелени площи.

Предлагаме освен еднократни обработки и сключване на абонаментни ДДД договори за изтребване и дълготрайна превенция срещу над 30 вредители, на достъпни цени, като спазваме изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Ползваме само на най-висок клас от качествени препарати, които са без цвят и миризма и без проблем убиват дори и резистентни (привикнали към масовите препарати) популации.

Нашите цени за пръскане срещу дървеници в жилища
Едностаен (студентска стая) 35 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 45 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 50 лв.
Тристаен до 85 м2 55 лв.
Четиристаен до 100 м2 60 лв.

* Ето и цените ни за търговски обекти и абонаментни ДДД договори, също и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 

Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект

Какви гаранции за качество даваме при пръскане и унищожаване на дървениците?

Фирма Бран Инсект гарантира, че на 100% ще унищожи бързо и качествено дървениците и ще реши вашия проблем. Моля имайте предвид следните специфики.

Опита ни е доказал, че за трайното убиване в 98% от случаите са необходими три последователни пръскания срещу дървеници, а едва при 2% от клиентите ни се налага и четвърта обработка.

Важно: Интервалът между първото и второто пръскане срещу дървеници е от 10 до 14 дни, но не по-късно от 15 дни. Между второто и третото пръскане варира между 14 и 30 дни, но не по-късно и зависи от конкретния обект и числеността на кръвосмучещите насекоми. Моля, не отмивайте препаратите минимум 14 дни след всяко пръскане против дървеници, а ако през това време ви се наложи да почистите пода, ползвайте метла или прахосмукачка, но никога мокър парцал, защото ще отстраните професионалния ни разтвор. Колкото по-дълго оставите препарата да действа, толкова по-сигурно и бързо ще се отървете и унищожите дървениците.

Унищожаване на дървеници - постелни или креватни, а също и горски. Унищожител на дървеници - Бран Инсект
Борба с дървеници (креватни, постелни и горски) от лицензирана фирма Бран Инсект. Фирма за борба с дървениците в жилища и търговски обекти. - Бран Инсект
Убиване на дървеници с качествени препарати. Професионални Наемни Убийци на дървеници и други вредители - Бран Инсект
ДДД договори за защита от дървеници. ДДД фирма работеща по изискванията на РЗИ и БАБХ и МЗ. Гаранция за качество и добра цена за услуги срещу дървеници - Бран Инсект

Отстъпките които фирмата Бран Инсект дава при борба с дървениците?

Получавате отстъпка от 10 лева спрямо цената на първото третиране за всяко следващо пръскане срещу дървеници. Например ако първите мероприятия по унищожаването им са били на цена 45 лева, всяка следваща обработка ще е на цена 35 лева. Всички цени се определят на база площта на засегнатия обект, а броят на пръсканията срещу дървениците зависи от състоянието на обекта и числеността на популацията.

Нашите ДДД услуги ви гарантират бърза и дълготрайна защита и пълното унищожаване на дървениците, тъй като използваме препарати с изключителна ефективност, осигуряващи дълготрайна защитна бариера в обработените помещения и имаме огромен опит в решаването на проблемите с този ужасяващ враг.

Как да подготвите жилището преди пръскане срещу дървеници?

Независимо дали сте от София, Пловдив, Бургас, Варна или Стара Загора за да е по-успешна борбата с дървениците, и тяхното крайно унищожаване, от вас се изисква да подготвите жилището си преди посещението на екип на Бран Инсект. Ето няколко важни неща които е необходимо да се направят:

  • Изметете и почистите с прахосмукачка всички подове в жилището, за да премахнете възможно най-много от яйцата на дървениците
  • Изхвърлете събрания отпадък от почистването далеч извън дома, като го съберете и затворите в найлонова торбичка
  • Изнесете на проветриво място всички дрехи от гардеробите или ги съберете така, че да освободите за опръскване всички вътрешни плоскости. Разбира се след обработка можете да ги приберете.
  • Не оставяйте опаковани в найлонови торби дрехи, бельо и завивки, тъй като това ще попречи на препарата да унищожи екземплярите, които е възможно да се укриват там.
  • Преди и след посещението на екипа на фирма за борба с дървеници изпирайте дрехите и спалното бельо при температура 60 градуса, за не по-малко от 30 минути
 

Важно: За да се гарантира унищожение на цялата популация на креватни дървеници и по-дълготрайна защита е необходимо да се обработят всички помещения в жилището. Обработката трае от 20 до 45 минути, в зависимост от площта и моментното състояние на жилището.

Какви продукти използваме за  пръскане против дървеници?

Както срещу креватни дървеници, така и срещу всички останали насекоми, фирма Бран Инсект използва качествени препарати от най-висок клас, одобрени за употреба от Министерство на здравеопазването. Инсектицидите с които работим не са канцерогенни (не причиняват рак) и не влошават качеството на живот в третираните помещения и убиват целите популации от инсектите.

  • След обработка и пръскане против дървеници, помещенията остават затворени за минимум 60 минути, след което е позволено обитаването им от хора.
  • Преди да влезете отново в третираното жилище е задължително да проветрите добре за поне 15 минути.

Каква е разликата между постелните (креватни) и горските дървеници?

За да се гарантира качествена помощ при защитата от дървениците, трябва да може да ги различавате от другите инсекти и да сте сигурни, че имате в дома си популация от креватни дървеници, а не например от горски дървеници или бълхи и т.н. Горските дървеници обитават предимно райони с гъста растителност, като избират за свой дом предимно храсти и дървета, докато постелните видове са кръвосмучещи с афинитет към човешката кръв, поради което избират помещения, обитавани от хората – жилища, хотели и др. Понякога обаче горските дървеници също нахлуват и се заселват в домовете ни, като има твърдения, че снасят яйцата си в пръстта на саксиите.

Постелните са активни предимно нощем, когато извършват ухапванията. Те могат да бъдат объркани с ухапване от бълхи, комари и кърлежи. Сигурен белег за продължително наличие на креватни дървеници са малките точици засъхнала кръв върху рамките на леглата, матраците и спалното бельо. Постелните дървениците се укриват предимно зад и в дървени повърхности, като мебели (най-често в матраци, дивани и други), а още и в пукнатини на подови настилки и стени.

Възрастните екземпляри са с червено-кафява окраска и могат да достигнат дължина 4-6 мм. Женската дървеница снася от 1 до 5 яйца дневно за период от 2 месеца, като за целия си живот може да снесе около 200 яйца. Креватните дървеници се настаняват в жилищата на собствен ход по стените или пренасяни от птици и прилепи. Пасивно могат да се разпространят при пренасяне на мебели, дрехи или други предмети, в които са се настанили.

Имаме опит в унищожаването на дървеници повече от 10 години. Ето защо смело можем да заявим, че ако спазите гореописаните препоръки и ни се доверите навреме, ще разрешим гарантирано проблема ви с тях. Услугата за професионално убиване на дървеници може да поръчате още сега на 0878201221 или 0888449949.