ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за прогонване на котки с нови продукти от фирма Бран Инсект

Фирма Бран Инсект ЕООД има опит в борбата с вредители от 2005г. При услугата защита от котки, не ги унищожаваме, а само ги прогонваме със съвременни миризми и аромати.

Предлагаме еднократни обработки срещу четирикраките пакостници, а също сключваме и абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Работим на разумни цени и с безвредни за хората, природата и животните препарати - с така наречените репеленти за отблъскване на котки.

Цени за защита от котки в апартаменти
Едностаен (студентска стая) 45 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 55 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 65 лв.
Тристаен до 90 м2 75 лв.
Четиристаен до 100 м2 85 лв.

* * Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Борба с котки - Бран Инсект
Котки - Бран Инсект

Защо предлагаме услугата прогонване на котки?

Котките са мил домашен любимец и естествен враг на друг опасен вредител – гризачите, но въпреки това, те понякога създават сериозни проблеми, особено когато се касае за голяма популация и концентрацията им на едно място. Бездомните котки са преносители на бълхи, кърлежи и други заразни болести, които разпространяват чрез своите изпражнения. Обитавайки частни дворове и градинки, те могат да създадат редица проблеми и да повредят предмети и растения.

Ние предлагаме методи и препарати за прогонване на котки по един напълно безвреден и хуманен за тях метод, така че да се запази биологичното равновесие, но същевременно да се осигури максимален комфорт на нашите клиенти.

Какви методи и средства използваме срещу бездомните котки?

Важно е да се знае, че ние не унищожаваме котките и не препоръчваме този метод на действие срещу тях. Ние използваме единствено безвредни био разградими препарати, познати като репеленти, разработени на базата на вещества, към които котките имат силна непоносимост.

Репелентите срещу котки, които предлагаме са пригодени за масова употреба, така че всеки може лесно да ги използва за защита на своя имот. Те могат да се нанасят както върху хоризонтални терени, така и върху вертикални повърхности, като огради, дървета, саксии и др. Продуктите за защита от котки са напълно безопасни за хора, птици и растения, поради което не се налага напускане на обработения терен.