ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Фирма за дезинфекция на апартаменти, заведения и всякакви помещения в София, Пловдив, Варна, Бургас и др., под контрола на РЗИ (ХЕИ) и БАБХ


Лицензирана ДДД фирма Бран Инсект ЕООД е специализирана в дезинфекция, дезинсекция и дератизация и е позната още като "Наемни убийци" на вредители.

 • Дезинфекционната ни станция гарантира качествени услуги и висок професионализъм благодарение на опита натрупан от 2005г. до момента. Извършваме професионална дезинфекция срещу вируси (включително коронавирус (COVID)), гъбички (в това число мухъл и плесен), бактерии, паразити и други микроби.

Фирма за Дезинфекция - Бран Инсект

 • Стараем се да бъдем наистина добра фирма за дезинфекция на големи и малки помещения и третираме в: заведения, частни жилища (апартаменти и къщи), хотели, складове, офиси, мазета, пясъчници, детски площадки и всякакви други частни и търговски площи.

 • За качеството ни свидетелстват множеството места в които екипите ни работят. Сред тях са градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Елин Пелин, Божурище, Костинброд, Перник, Банкя и цялото Българско Черноморие - общо над 20 града.

 • Освен професионални дезинфекционни услуги фирма Бран Инсект  извършва и унищожаване на насекоми и гризачи, а също и прогонване на птици, змии, лястовици, котки и кучета.

 • Гарантираме за висока ефективност на услугите си по обеззаразяване, тъй като имаме квалифициран и любезен персонал преминал обучение в РЗИ (бивше ХЕИ) и ползваме само най-висок клас препарати.

 • Извършваме еднократни обработки срещу микроорганизми на достъпни цени, а също сключваме и абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) и Министерство на здравеопазването.


Цени за дезинфекция на апартаменти и помещения против вируси - включително коронавирус (COVID-19), бактерии и други микроорганизми

Цените за профилактична или належаща дезинфекция срещу коронавирус (COVID-19) се формират, като към посочените по-долу в таблицата ни суми, се добавят още 15 лева. За обекти над 100 кв.м. се договарят индивидуално.
Предлагаме дезинфекция срещу коронавирус (COVID-19) във всякакви обекти, включително и при складирана вече стока. Тя се извършва чрез опръскване с дезинфектант за повърхности, който се нанася върху достъпните части от кашони или палета с вакумирани хранителни и  козметични стоки, ел. уреди, перилни препарати, пакетирани и опаковани храни и всякакви влагоустойчиви повърхности. Не дезинфекцираме директно върху открити храни и работещи машини и апаратура.

Цени за дезинфекция на апартамент срещу вируси,бактерии и др. 
Една стая (студентско жилище) 45 лв.
Две стаи 55 лв.
Три стаи 65 лв.
Четири стаи (с обща площ до 85 м2)
75 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ 
** Промоционалните цени за дезинфекция не важат при обработки срещу коронавирус (COVID-19), защото тогава се договарят индивидуално

 • 0878 20 12 21
 • 0888 44 99 49
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
 

Защо да изберете професионална дезинфекция на помещения срещу вируси и бактерии от Бран Инсект?

В Бран Инсект работим с най-модерните професионални дезинфектанти, с което гарантираме отлични резултати при защита срещу широк спектър от болестотворни микроорганизми. Извършваме дезинфекция на апартаменти и други частни или търговски помещения срещу вируси, паразити, бактерии, гъбички и както и срещу техните преносители. Рядко може да се справите сами с дезинфекцирането така професионално, както една специализирана дезинфекционна станция, тъй като фирмата ни разполага не само с специфични познания, силни дезинфекциращи препарати от най-висок клас, но и с персонал преминал специализирани обучения в РЗИ (Регионална здравна инспекция), това е приемника на добре познатото ХЕИ. Всички тези познания гарантират високото качество на дезинфекционните ни услуги и разбира се вашето спокойствие.

На какви жилищни и обществени сгради извършваме дезинфекция?

Третираме абсолютно всякакви по размер и вид обществени или частни жилищни сгради (къщи и апартаменти), офисни помещения, заведения, хотели, складове и други обекти намиращи се в близост или в самите градове: София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Несебър, Бургас, Слънчев бряг, Созопол, Елин Пелин, Перник, Самоков, Сливница, Божурище, Банкя, Своге и много други.

Какво трябва да знаем при дезинфекция на апартамент?

Когато се налага дезинфекция на апартамент:

 • трябва да се осигури достъп до всички помещения на жилището
 • не трябва да има открити храни на хора или животни по пода на апартамента, къщата и въобще по повърхностите, които подлежат на дезинфекция
 • пръскат се и дръжките на вратите и самите врати на височина 2 м, както и стените в апартамента на същата височина.
 • необходимо е да има и елементарната хигиена в апартамента т.е. да няма хранителни и други отпадъци по пода
 • не се пръска техника и апаратура, а шкафовете се изпръскват до височината на плотовете, без самите плотове

Особености при дезинфекция на жилищен вход

Третираме всякакви части и помещения в частни жилищни сгради (блокове, кооперации, къщи), като: мазета, стълбища, тавани, абонатни станции. За целта, когато предстои дезинфекция на жилищен вход е необходимо:

 • да се подсигури ключ от всички помещение във входа на блока: абонатна, общ склад, стари неизползваеми мазета и т.н.
 • ако входа ще се дезинфекцира след наводнение или фекални води, то е необходимо да няма течности по пода на входа по време и след дезинфекцията.
 • пода на мазето, стълбището и площадките между етажите, включително и вратите на живущите във входа се изпръскват на 2 метра височина
 • апаратурата в абонатната станция не се пръска с дезинфектанти, защото не обработваме техника

Как се извършва дезинфекция на офис - включително и при ковид (коронавирус)?

Дезинфекцията на офиси включва:

 • изпръскване с висококачествен дезинфектант на всички помещения, в които е имало достъп на заразени с вируси, бактерии и т.н.
 • третиране на пода на целия офис и стените - на височина около 2 метра
 • пръскат се бюрата и шкафчета на височина до плота, включително дръжките и вратите на шкафчета и под самите офис мебели.
 • не се пръскат плотовете на бюрата и техниката в офиса 

Кога е задължително да потърсите услугите на фирма Бран Инсект?

Професионалната дезинфекция за премахване на вируси, зарази, паразити и други микроорганизми е задължителна в заведенията за обществено хранене и магазините за хранителни стоки, както и в други търговски обекти с обществено предназначение. Дезинфекционната ни станция третира и в болнични заведения, а когато се  налага извършва и професионално обезпаразитяване в частни домове и имоти, като тези обработки в повечето случаи са еднократни.
Ето в кои случаи ни търсят най-често за извършване на услугата - дезинфекция:

 • След наводнения в мазета, жилищни помещения и стопански постройки. Влагата в затворени помещения води до развитието на различни микроорганизми, сред които гъбички, плесени и вируси. Професионалната обработка с дезинфектант е задължителна преди тези помещения да започнат да се обитават отново.
 • След дератизация (а понякога и след дезинсекция) е много важно вътрешните помещения, където е обитавал вредителят да се дезинфектират качествено с професионални препарати, тъй като някои домашни неприятели като мишките, плъховете и хлебарките са преносители на едни от най-опасните за човека зарази.
 • Дезинфекционните мероприятия са задължителни и при детските пясъчници и площадки.
 • Извършваме също и качествена дезинфекция срещу мухъл и плесен.
 • След болнолежащ човек или животно, също понякога се налага всички помещения на се дезинфекцират качествено.
 • Дезинфекция при пандемии, в това число и пръскане срещу коронавирус (COVID-19)
Помещения, като мазета, килери, тавани и други сервизни помещения подлежат на периодична обработка, тъй като от там най-често тръгват някои ентеро вируси, които могат да прераснат в епидемии. Нашата професионална обработка ви гарантира чист и спокоен дом, както и напълно безопасна среда за служителите и клиентите на вашите търговски и хранителни заведения.

Извършваме качествена дезинфекция на апартаменти и жилиша в градовете и селата в близост до областите: София, Пловдив, Бургас, Варна и Стара Загора. Реагираме съобразно текущото натоварване на дезинфекционните ни екипи, като в някои случаи е възможно да се отзовем на вашата заявка в рамките на същия ден.

Важно:
След третиране на фирма Бран Инсект вирусите (в това число и коронавируса), бактериите и другите вредни болестотворни микроорганизми гарантирано умират, но е необходимо да спазвате след това необходимите мерки за хигиена за да предотвратите повторната им поява.

* При нужда от спороцидна, фунгицидна, бактерицидна, вирусоцидна или дезинфекция срещу ковид, известен и като коронавирус, може да направите заявка всеки ден от 8:00 до 20:00 на някой от следните телефони: 0878 20 12 21 и 0888 44 99 49 или онлайн на info@vrediteli.bg.