ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за дезинфекция на фирма работеща под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Лицензирана ДДД фирма Бран Инсект ЕООД е специализирана в дезинфекция, дезинсекция и дератизация и е позната още като "Наемни убийци" на вредители. Дезинфекционната ни станция гарантира качествени услуги и висок професионализъм благодарение на опита натрупан от 2005г. до момента.

Фирма за Дезинфекция - Бран Инсект

Стараем се да бъдем наистина добра фирма за дезинфекция, за което свидетелстват множеството места в които работим. Сред тях са градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Елин Пелин, Божурище, Костинброд, Перник, Банкя и цялото Българско Черноморие - общо над 20 града.

Извършваме професионална дезинфекция - защита от паразити, бактерии, вируси и други микроби, а също унищожаваме насекоми и гризачи и прогонваме птици, змии, лястовици, котки и кучета.

Гарантираме за висока ефективност на услугите си по обеззаразяване, тъй като имаме любезен и квалифициран персонал преминал обучение в РЗИ (бивше ХЕИ) и ползваме само най-висок клас препарати.

Третираме както търговски обекти, така и частни жилища, пясъчници, детски площадки, мазета, складове и др.

Извършваме еднократни обработки срещу микроорганизми на достъпни цени, а също сключваме и абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) и Министерство на здравеопазването.

Цени за дезинфекция на жилище
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
 

Защо да изберете професионална дезинфекция от фирма Бран Инсект?

Ние работим с най-модерните професионални продукти, с което гарантираме отлични резултати при защита срещу различни болестотворни микроорганизми – паразити, бактерии, гъбички и вируси, както и срещу техните преносители. Малко от нашите клиенти могат да се справят сами с дезинфекцията така, както една професионална фирма, тъй като ние разполагаме не само с специфични познания, силни дезинфекциращи препарати от най-висок клас, но и с персонал преминал специализирани обучения в РЗИ (Регионална здравна инспекция), това е приемника на добре познатото ХЕИ.

Кога е задължително да потърсите нашите услуги?

Професионалната дезинфекция, срещу вируси, зарази, паразити и други микроорганизми е задължителна в заведенията за обществено хранене и магазините за хранителни стоки, както и в други търговски обекти с обществено предназначение. Дезинфекционната ни станция третира и в болнични заведения, а когато се  налага извършва и професионално обезпаразитяване в частни домове и имоти, като тези обработки в повечето случаи са еднократни. Това се налага най-често:

  • След наводнения в мазета, жилищни помещения и стопански постройки. Влагата в затворени помещения води до развитието на различни микроорганизми, сред които гъбички, плесени и вируси. Професионалната обработка с дезинфектант е задължителна преди тези помещения да започнат да се обитават отново.
  • След дератизация и дезинсекция е много важно вътрешните помещения, където е обитавал вредителят да се дезинфектират качествено с професионални препарати, тъй като някои домашни неприятели като мишките, плъховете и хлебарките са преносители на едни от най-опасните за човека зарази.
  • Дезинфекционните мероприятия са задължителни и при детските пясъчници и площадки.
  • Извършваме също и качествена дезинфекция срещу мухъл и плесен.
Помещения, като мазета, килери, тавани и други сервизни помещения подлежат на периодична обработка, тъй като от там най-често тръгват някои ентеро вируси, които могат да прераснат в епидемии. Нашата професионална обработка ви гарантира чист и спокоен дом, както и напълно безопасна среда за служителите и клиентите на вашите търговски и хранителни заведения.

В градовете София, Пловдив, Бургас, Варна и Стара Загора реагираме, съобразно текущото натоварване, като в някои случаи е възможно да се отзовем на вашата заявка в рамките на същия ден.