ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за дезинфекция на фирма работеща под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Лицензирана ДДД фирма Бран Инсект ЕООД е специализирана в дезинфекция, дезинсекция и дератизация и е позната още като "Наемни убийци" на вредители. Дезинфекционната ни станция гарантира качествени услуги и висок професионализъм благодарение на опита натрупан от 2005г. до момента.

Фирма за Дезинфекция

Стараем се да бъдем наистина добра фирма за дезинфекция, за което свидетелстват множеството места в които работим. Сред тях са градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Елин Пелин, Божурище, Костинброд, Перник, Банкя и цялото Българско Черноморие - общо над 20 града.

Извършваме професионална дезинфекция - защита от паразити, бактерии, вируси и други микроби, а също унищожаваме насекоми и гризачи и прогонваме птици, змии, лястовици, котки и кучета.

Гарантираме за висока ефективност на услугите си по обеззаразяване, тъй като имаме любезен и квалифициран персонал преминал обучение в РЗИ (бивше ХЕИ) и ползваме само най-висок клас препарати.

Третираме както търговски обекти, така и частни жилища, пясъчници, детски площадки, мазета, складове и др.

Извършваме еднократни обработки срещу микроорганизми на достъпни цени, а също сключваме и абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) и Министерство на здравеопазването.

Цени за дезинфекция на жилище
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
 

Защо да изберете професионална дезинфекция от фирма Бран Инсект?

Ние работим с най-модерните професионални продукти, с което гарантираме отлични резултати при защита срещу различни болестотворни микроорганизми – паразити, бактерии, гъбички и вируси, както и срещу техните преносители. Малко от нашите клиенти могат да се справят сами с дезинфекцията така, както една професионална фирма, тъй като ние разполагаме не само с специфични познания, силни дезинфекциращи препарати от най-висок клас, но и с персонал преминал специализирани обучения в РЗИ (Регионална здравна инспекция), това е приемника на добре познатото ХЕИ.

Кога е задължително да потърсите нашите услуги?

Професионалната дезинфекция, срещу вируси, зарази, паразити и други микроорганизми е задължителна в заведенията за обществено хранене и магазините за хранителни стоки, както и в други търговски обекти с обществено предназначение. Дезинфекционната ни станция третира и в болнични заведения, а когато се  налага извършва и професионално обезпаразитяване в частни домове и имоти, като тези обработки в повечето случаи са еднократни. Това се налага най-често:

  • След наводнения в мазета, жилищни помещения и стопански постройки. Влагата в затворени помещения води до развитието на различни микроорганизми, сред които гъбички, плесени и вируси. Професионалната обработка с дезинфектант е задължителна преди тези помещения да започнат да се обитават отново.
  • След дератизация и дезинсекция е много важно вътрешните помещения, където е обитавал вредителят да се дезинфектират качествено с професионални препарати, тъй като някои домашни неприятели като мишките, плъховете и хлебарките са преносители на едни от най-опасните за човека зарази.
  • Дезинфекционните мероприятия са задължителни и при детските пясъчници и площадки.
  • Извършваме също и качествена дезинфекция срещу мухъл и плесен.
Помещения, като мазета, килери, тавани и други сервизни помещения подлежат на периодична обработка, тъй като от там най-често тръгват някои ентеро вируси, които могат да прераснат в епидемии. Нашата професионална обработка ви гарантира чист и спокоен дом, както и напълно безопасна среда за служителите и клиентите на вашите търговски и хранителни заведения.

В градовете София, Пловдив, Бургас, Варна и Стара Загора реагираме, съобразно текущото натоварване, като в някои случаи е възможно да се отзовем на вашата заявка в рамките на същия ден.