ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба с хлебарки под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Професионална помощ за унищожаване на хлебарки в жилища, търговски и обществени обекти от 2005г. Работим в над 20 града, сред които: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора... Цените на услугите ни гарантират за най-високо качество. 

Бран Инсект ЕООД е лицензирана фирма срещу хлебарки и други неприятели, по-известна като "Наемни убийци" на вредители.

Работим под контрола на РЗИ (бивше ХЕИ), МЗ и БАБХ и спазваме всички наредби за ДДД дейност.

Цените ни са изгодни и ползваме ефективни препарати за защита от хлебарки - без цвят и миризма и действащи без проблем дори на резистентни популации.

Извършваме качествени еднократни пръскания срещу хлебарки, а сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Приемаме поръчки за борба с хлебарки всеки ден от 8.00 до 20.00 и ги изпълняваме в най-кратки срокове - според текущата натовареност на екипите.

Цени за пръскане срещу хлебарки в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 50 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49

Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект

Гаранции и отстъпки, които даваме при пръскане срещу хлебарки

Ако се наложи повторно пръскане за унищожаване на домашни хлебарки ще ползвате 10 лв. отстъпка от цената за първоначалната обработка. Фирма Бран Инсект дава 100% гаранция за качествена защита от тези насекоми дори след еднократно опръскване. Само ако се забелязват дори единични живи индивиди през деня или ако в обекта са били приложени безуспешно непрофесионални методи и инсектите вече са развили резистентност към препаратите, то тогава се налагат две последователни пръскания против хлебарки в интервал от 20-30 дни за да се разреши проблема. Както споменахме цената за второто пръскане ще е с 10 лева по-малко т.е. ако първоначалното мероприятие по унищожаването им е било на цена 40 лв, втората обработка ще е на цена 30 лв. 

Важно: Нашият дългогодишен професионален опит показва, че максимален ефект при обработките се постига, когато се третират едновременно всички помещения в засегнатия обект, включително и тези, в които не сте забелязвали от пълзящите вредители до този момента. Това се прави, за да се избегне миграция на инсектите в съседни необработени стаи, тъй като препаратите ни действат унищожаващо само на местата, на които са били нанесени. Освен това в необработените помещения лесно може да се развие резистентна популация от жилищни хлебарки, която след това да се принесе и в другите стаи - ето тогава идва големия проблем. Това не означава, че ако в някой жилищен блок се изпръска само един апартамент – няма да има резултат. Напротив, ефектът ще е отличен, но само в стаите, които са били третирани ще намирате убити хлебарки т.е. там, където сме създали "защитна бариера срещу вредители", но ако не изпръскаме цялото жилище ще има предпоставки за много по-сериозен проблем с хлебарките след време. Ето защо качествената професионална помощ срещу тях изисква и специфични познания, каквито специалистите ни имат и постоянно доусъвършенстват в крак с най-съвременните тенденции.

Унищожаване на хлебарки - кафяви, черни и всички други видове от тези насекоми. Унищожител на хлебарки - Бран Инсект
Борба с хлебарки от лицензирана фирма Бран Инсект. Фирма за борба с хлебарките в жилища и търговски обекти - Бран Инсект
Убиване на хлебарки с качествени препарати. Професионални Наемни Убийци на хлебарки и други вредители. - Бран Инсект
ДДД договори за защита от хлебарки. ДДД фирма работеща по изискванията на РЗИ и БАБХ и МЗ. Гаранция за качество и добра цена за премахване на хлебарки - Бран Инсект
 

С какви препарати убиваме хлебарките и колко време трае обработката?

Фирма Бран Инсект използва само най-качествените съвременни препарати за убиване и защита от хлебарки, отпускани под контрола на МЗ. Освен, че те напълно решават проблема с пълзящите насекоми, но и са напълно безвредни за хора и животни, не са канцерогенни и нямат цвят и мирис, като още 30-60 минути след обработка помещенията могат да се обитават. Само бременни жени и деца до 2 годишна възраст трябва да изчакат 2 часа преди да използват третираните помещения. При всички случаи след напръскване обекта следва да се проветри за около 15 минути преди да се обитава отново.

Когато напускането на помещенията, подлежащи на обработка е невъзможно, е напълно допустимо да се оставят прозорците отворени по време на опръскването. Това няма да намали, а само ще забави действието на препарата с няколко дни.

Процедурата по опръскване срещу жилищни хлебарки отнема между 15-30 минути, в зависимост от площта на помещенията, подлежащи на третиране.

Как да подготвите жилището преди третиране?

Задължително изнесете от помещенията всички хранителни продукти и приберете на безопасно място всички съдове, прибори и ел. уреди, заемащи кухненските плотове. Това позволява да се обработи зоната под окачените шкафове, без да се налага да се третират отвътре. Обезателно освободете пространството под кухненската мивка и преместете мебелите, подлежащи на преместване на отстояние от стените поне 1 см. Пръскането около вградените мебели е напълно ефективно, така че не се налага тяхното преместване.

Елементите на ВиК и парната инсталация също подлежат на обработка, като отворите към щранговете в банята и тоалетната трябва да бъдат достъпни.

Как да ни съдействате, за да постигнем 100% успех в борбата с хлебарки?

От вас се иска да запушвате вечер всички канали, включително тези на мивките, ваната и душа с гумени или пластмасови тапи. Да не допускате малки деца да влизат в контакт с препарата и най-вече – да не измивате обработените зони през следващите 2 седмици, тъй като този период е решаващ за унищожението и на последната хлебарка. Измитането на пода и почистването с прахосмукачка е позволено.

Ние използваме химикали от най-висок клас, което прави напълно безопасно пребиваването за вас и вашите близки в обработените зони.

Защо да използвате професионална фирма за помощ при унищожаването на хлебарките?

Хлебарката е най-трудното за унищожаване насекомо, тъй като тя успява да развие резистентност към абсолютно всички химикали, използвани за нейното убиване, особено към непрофесионалните продукти, предлагани свободно в аптечната мрежа.

Ние, професионалистите имаме специализирани познания и средства за защита от вредителите, които ни позволяват да водим успешна борба с хлебарките, като при всяка обработка вземаме предвид числеността и вида на инсектите, както и продължителността на тяхното нашествие. Това ни дава възможност да използваме точните препарати в правилното съотношение.

Периодичните обработки през около 6 месеца са необходими при професионалната помощ срещу хлебарки в жилища и са приоритет на качествените ДДД фирми, каквато е Бран Инсект - така проблема се предотвратява и се гарантира пълното унищожаване на цялата популация.

Кои са най-често срещаните видове хлебарки?

На планетата живеят над 3500 вида хлебарки, като едва 1-2% от тях избират да се заселят в близост до хора. У нас в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора най-разпространени са видовете: Blattella germanica (Кафява хлебарка), Blatta оrientalis (Черна хлебарка) и Кафяво-ивичеста или Мебелна хлебарка. Хлебарките спадат към тип членестоноги и конкретно към подтип шестокраки. Те са безгръбначни животни, имат сегментирано тяло, хитинов скелет и крайници, които се задвижват от мускули-антагонисти.

Фирма Бран Инсект е напълно подготвена и екипирана да води успешна борба срещу всички видове хлебарки срещани в България и ви гарантира, че може да ни се доверите за качествена помощ и дълготрайна защита на дома, офиса или търговския ви обект от набезите на тези иначе упорити и трудни за убиване вредители. Позвънете ни сега на 0878201221 или 0888449949 и проблемът ви ще бъде разрешен професионално.