ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба с мравки под РЗИ (ХЕИ) контрол

Фирма Бран Инсект известна и като "Наемни убийци" на вредители има опит в унищожаването на мравки от 2005 г., ето защо даваме пълни гаранции за качество.

Ползваме най-висок клас препарати, които са без цвят и миризма и работим на цени съответстващи на качеството ни.

Извършваме еднократни обработки срещу мравки и мравуняци, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Цени за пръскане срещу мравки в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 50 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Мравки
Мравки - унищожаване
Борба с мравки

Как да ни помогнете в борбата с мравките?

Ето какво можете да направите за максимална защита и за ускоряване на процеса за почистване на мравките.

  • Много е важно да установите от къде мравките проникват в дома ви. Това ще ни помогне да третираме всички засегнати участъци, като ограничим достъпа на нови колонии.
  • Не отмивайте препарата поне 14 дни след обработка. Една педя отстояние от стените е напълно достатъчна, за да се осигури максимален престой на химикалите.
  • Почистването с прахосмукачка е позволено.
 

Въпреки, че използваме напълно безвредни препарати срещу мравки, ограничете достъпа на малки деца и домашни любимци до стените в първите 14 дни след третирането.

Подготовка на жилището преди опръскване

За да е максимално качествена обработката срещу мравки е важно да ни съдействате, като подготвите жилището подлежащо на опръскване по следния начин:

  • Осигурете достатъчно пространство в помещенията, които подлежат на третиране.
  • Тежките мебели и битовите уреди не е необходимо да се местят – разстояние от 1см от стените е напълно достатъчно.
  • Приберете всички хранителни продукти, съдове, прибори и подправки от плотовете и масите, както и по-малките електрически уреди.
  • Освободете пространството под кухненската мивка и под окачените шкафове. В самите шкафове не е необходимо да се опръсква.
 

Операцията по опръскване срещу мравки отнема не повече от 15-30 минути, в зависимост от площта на жилището.

Каква гаранция даваме при опръскване срещу мравки?

За да можем да ви гарантираме 100% успеваемост и бързо почистване на мравките е важно да се обработят всички помещения в жилището, а не само местата, засегнати от инсектите, тъй като мравките имат свойството да подкопават миниатюрни тунели в стените и подовите настилки, за да мигрират в съседните помещения. Професионалните препарати, с които работим ни дават 98% успеваемост при еднократно третиране, като много рядко се налага повторна обработка.

Последващо опръскване срещу мравки може да се наложи само в случай, че мравчената колония е заселена отдавна в засегнатия район. Интервалът между първата и втората обработка е не по-малко от 14 дни. Ефект от опръскването се проявява в рамките на 3 – 14, в зависимост от вида на мравките и тяхната численост.

Защо можем да ви гарантираме 100% качество и безопасност на нашите продукти?

Като лицензирана ДДД фирма, действаща под контрола на РЗИ, ние от Бран Инсект ЕООД използваме само одобрени от МЗ препарати за борба с мравки и други насекоми. Ние работим с продукти без цвят и мирис, които не са канцерогенни (не причиняват рак), така че не се налага напускане на обработените помещения за интервал по-дълъг от 30-60 минути.

Макар, че използваме напълно безвредни за здравето методи и химикали, ние съветваме бременните жени и деца под 2 годишна възраст да избягват помещенията, третирани срещу мравки за период от поне 2 часа. В случай, че в жилището има възрастни и болни хора, които не могат да напуснат помещението, опръскването се извършва при отворени прозорци. Това няма да намали действието на препарата, а само ще го забави с няколко дни.

Проветрявайте помещенията добре за поне 15 минути преди да започнете отново да ги обитавате.

Доверете се на нашия професионализъм и експертна преценка, защото ние имаме дългогодишен опит в борбата с вредителите, в това число и с мравките. Бран Инсект ЕООД ви гарантира максимална защита от вредители, за да се радвате на чист, спокоен и уютен дом.