ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба с мравки под РЗИ (ХЕИ) контрол

Фирма Бран Инсект известна и като "Наемни убийци" на вредители има опит в унищожаването на мравки от 2005 г., ето защо даваме пълни гаранции за качество.

Ползваме най-висок клас препарати, които са без цвят и миризма и работим на цени съответстващи на качеството ни.

Извършваме еднократни обработки срещу мравки и мравуняци, а също сключваме и абонаментни ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Цени за пръскане срещу мравки в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 50 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Мравки - Бран Инсект
Мравки - унищожаване - Бран Инсект
Борба с мравки - Бран Инсект

Как да ни помогнете в борбата с мравките?

Ето какво можете да направите за максимална защита и за ускоряване на процеса за почистване на мравките.

  • Много е важно да установите от къде мравките проникват в дома ви. Това ще ни помогне да третираме всички засегнати участъци, като ограничим достъпа на нови колонии.
  • Не отмивайте препарата поне 14 дни след обработка. Една педя отстояние от стените е напълно достатъчна, за да се осигури максимален престой на химикалите.
  • Почистването с прахосмукачка е позволено.
 

Въпреки, че използваме напълно безвредни препарати срещу мравки, ограничете достъпа на малки деца и домашни любимци до стените в първите 14 дни след третирането.

Подготовка на жилището преди опръскване

За да е максимално качествена обработката срещу мравки е важно да ни съдействате, като подготвите жилището подлежащо на опръскване по следния начин:

  • Осигурете достатъчно пространство в помещенията, които подлежат на третиране.
  • Тежките мебели и битовите уреди не е необходимо да се местят – разстояние от 1см от стените е напълно достатъчно.
  • Приберете всички хранителни продукти, съдове, прибори и подправки от плотовете и масите, както и по-малките електрически уреди.
  • Освободете пространството под кухненската мивка и под окачените шкафове. В самите шкафове не е необходимо да се опръсква.
 

Операцията по опръскване срещу мравки отнема не повече от 15-30 минути, в зависимост от площта на жилището.

Каква гаранция даваме при опръскване срещу мравки?

За да можем да ви гарантираме 100% успеваемост и бързо почистване на мравките е важно да се обработят всички помещения в жилището, а не само местата, засегнати от инсектите, тъй като мравките имат свойството да подкопават миниатюрни тунели в стените и подовите настилки, за да мигрират в съседните помещения. Професионалните препарати, с които работим ни дават 98% успеваемост при еднократно третиране, като много рядко се налага повторна обработка.

Последващо опръскване срещу мравки може да се наложи само в случай, че мравчената колония е заселена отдавна в засегнатия район. Интервалът между първата и втората обработка е не по-малко от 14 дни. Ефект от опръскването се проявява в рамките на 3 – 14, в зависимост от вида на мравките и тяхната численост.

Защо можем да ви гарантираме 100% качество и безопасност на нашите продукти?

Като лицензирана ДДД фирма, действаща под контрола на РЗИ, ние от Бран Инсект ЕООД използваме само одобрени от МЗ препарати за борба с мравки и други насекоми. Ние работим с продукти без цвят и мирис, които не са канцерогенни (не причиняват рак), така че не се налага напускане на обработените помещения за интервал по-дълъг от 30-60 минути.

Макар, че използваме напълно безвредни за здравето методи и химикали, ние съветваме бременните жени и деца под 2 годишна възраст да избягват помещенията, третирани срещу мравки за период от поне 2 часа. В случай, че в жилището има възрастни и болни хора, които не могат да напуснат помещението, опръскването се извършва при отворени прозорци. Това няма да намали действието на препарата, а само ще го забави с няколко дни.

Проветрявайте помещенията добре за поне 15 минути преди да започнете отново да ги обитавате.

Доверете се на нашия професионализъм и експертна преценка, защото ние имаме дългогодишен опит в борбата с вредителите, в това число и с мравките. Бран Инсект ЕООД ви гарантира максимална защита от вредители, за да се радвате на чист, спокоен и уютен дом.