ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Професионална дератизация под контрола на РЗИ от Бран Инсект ЕООД

При нужда от защита срещу неприятни гризачи, каквито са мишките и плъховете се доверете на една от най-добрите професионални фирми за ДДД услуги – Бран Инсект ЕООД. Ние сме лицензиран убиец на вредители, като гризачите са сред видовете, с които се налага да се борим най-често. Предлагаме едни от най-качествените ДДД обработки, като работим под контрола и съобразно изискванията на РЗИ, БАБХ и Министерство на здравеопазването в над 20 града сред които: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, цялото ни Черноморие и др.

Фирма за Дератизация

Извършваме професионална и безопасна дератизация на частни жилища, търговски обекти и обществени сгради, като също унищожаваме гризачите напълно успешно, когато засегнатите райони са на открито. Ние действаме като фирма за дератизация, дезинсекция и дезинфекция (ДДД услуги) от 2005 г., като за това време сме доказали своя професионализъм и лоялно отношение към своите клиенти в цяла България.

Предлагаме отлични цени за дератизация, като извършваме еднократни и неколкократни обработки и също така сключваме абонаментни договори, съобразени с изискванията на контролните органи в страната.

Как действа фирмата ни при извършване на дератизация?

При извършване на дератизация предпочитаме да използваме различни средства, като нито един от нашите методи не вреди на хора, нецелеви животни и околната среда. Най-висока и бърза ефективност се постига при залагане на отровните препарати т.н. родентициди, но борба с мишките и плъховете протича по още няколко начина:

  • Химични средства - залагане на отрови
  • Физични методи – залавяне чрез капани
  • Репеленти - съвременно решение за отблъскаването на гризачи, което е добре да се съчетава с някой от уредите ни за борба с гризачи
  • Уреди за прогонване на гризачи - биват ултразвукови или електронни усотройства  
  • Съществува и биологичен метод – при него се използват животни, които са естествен враг на гризачите, като: грабливи птици, змии, котки и други, но ние няма как да го приложим.
 

При химическите методи за унищожаване на плъхове и мишки, ние залагаме на най-качествените препарати от групата на родентицидите, тъй като при ползването им успеваемостта е най-голяма, а на места където залагането на отрови е недопустимо или нежелателно, ползваме някои от другите гореописани средства и методи. Родентицидите съдържат химически препарат и атрактанти, целящи да привлекат и стимулират гризачите да погълнат голяма част от отровата. По този начин си гарантираме бързи и сигурни резултати, тъй като знаем, че този вид вредители развива бързо резистентност към повечето видове непрофесионални отрови.

Тъй като използваме единствено безвредни за хората препарати за унищожаване на гризачите, не е необходимо напускане на обработените помещения и открити площи. Ние обезопасяваме допълнително третирания район, като поставяме препаратите в специални дератизационни кутии, така че да бъдат недостъпни за малки деца и домашни любимци. Ваш е обаче ангажимента деца или животни различни от плъхове и мишки да не достъпват до заложените препарати, макар че те са направени умишлено с горчив за хората вкус - това е още една защита срещу случайното им поглъщане от деца или възрастни хора.

Ние извършваме различна по вид и методи дератизация, съобразно местообитанията на гризачите, като това може да бъде:

  • Домашна - обработка на жилища, търговски обекти, мазета и др.
  • Канална – дератизация на канализационни шахти и инсталации
  • Външна – полева дератизация на открити площи (извършва се изключително рядко и има строги специфики)
 

Ние можем да обезопасим допълнително вашия дом или търговско или хранително заведение, като след унищожаване на гризачите извършим качествена професионална дезинфекция на помещенията, така че да ви защитим максимално от невидимите зарази, пренасяни от този неприятен вредител.

Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски

Защо ви трябва бърза и ефективна защита от гризачи?

В борбата с гризачите ви трябват услугите на професионална фирма за дератизация, тъй като те заедно с хлебарките са едни от най-трудните за унищожаване вредители в световен мащаб. Мишките и плъховете имат неприятната способност да се размножават изключително бързо, така че всяко закъснение от ваша страна може да доведе до нарастването на популацията до над 100 индивида за много кратко време.

Колкото по-голяма е числеността на гризачите, толкова по-сложна става задачата по тяхното унищожаване, тъй като и мишките и плъховете живеят в строга йерархия, в която всеки индивид, погълнал отрова предупреждава останалите за надвисналата опасност. Това прави унищожаването на цялата популация почти невъзможно, а често и доста скъпо, тъй като се налага да се използва комбинация от методи и препарати, които да се прилагат неколкократно. Не на последно място дератизацията трябва да се извърши максимално безопасно за хора и нецелеви животни т.е. да не се разхвърлят безразборно препарати срещу гризачите. Именно тук фирма Бран Инсект може да ви бъде много полезна.

Не бива да допускате мишки и плъхове в дома си, а също и в стопански постройки и открити площи, тъй като този вид вредители е преносител на едни от най-страшните и смъртоносни болести, сред които чумата, коремният тиф и лептоспирозата. Гризачите пренасят болестотворните микроби чрез облазване, чрез урината и изпражненията, а в някои случаи и чрез ухапване.