ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за пръскане против кърлежи (акари) под контрола на РЗИ

- Фирма Бран Инсект извършва професионално пръскане срещу кърлежи (акари) по частни и търговски обекти от 2005г.

- Даваме гаранция за високо качество на нашите услуги и работим на достъпни цени, като използваме максимално безвредни препарати за изтребването им.

- Извършваме както еднократно унищожаване на кърлежи, така и сключваме абонаментни  ДДД договори според изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Цени за борба с кърлежи (акари) в жилища
Една стая (студентско жилище) 45 лв.
Две стаи 55 лв.
Три стаи 65 лв.
Четири стаи - с обща площ до 85 м2 75 лв.
Пет стаи - с обща площ до 100 м2 85 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Кърлежи - Бран Инсект
Унищожаване на кърлежи - Бран Инсект
Борба с кърлежи - Бран Инсект
Пръскане за кърлежи - Бран Инсект

Как достигат до нас кърлежите и по какъв начин застрашават нашето здраве?

Опасни паразити, каквито са пасищните кърлежи и акарите достигат до нас хората, чрез домашните ни любимци, а също и чрез гълъбите и гризачите, които ги пренасят до жилищните помещения. Гълъбите гнездящи в таванските помещения и мишките и плъховете, обитаващи лошо стопанисвани мазета и постройки са най-честата причина за наличието на кърлежи и акари в градските райони.

Кърлежите са изключително опасни кръвосмучещи насекоми, за унищожаването на които често се налага професионална помощ от фирми като Бран Инсект, тъй като те са преносители на едни от най-тежките и смъртоносни зарази, сред които: лаймска болест, марсилска и Ку-треска, туларемия, кърлежов енцефалит и кримска-конго хеморагична треска. Кърлежът паразитира върху голям брой топлокръвни, като освен хората поразява и домашни любимци, птици, гризачи и стопански животни – овце, коне, крави и др.

Внимание: Ухапването от пасищен кърлеж не може да бъде объркано с ухапване от друго насекомо, тъй като този паразит остава впит в тялото на гостоприемника. Премахването на кърлежа е трудно и опасно, тъй като има риск при неправилен опит, главата му да се откъсне и да остане под повърхността на кожата, където да предизвика инфекции и зарази. 

Ако забележите кърлеж по кожата си, непременно потърсете лекарска помощ. В болнично заведение не само ще премахнат правилно паразита, но при необходимост и ще ви ваксинират срещу някои опасни зарази, които той пренася.

Как да повишите ефективността на обработката срещу кърлежи и акари?

Адекватна и резултатна борба с кърлежи и акари може да ви предложи само професионална ДДД фирма, като Бран Инсект, но вие можете да ни съдействате, като помогнете да се повиши ефектът от обработката. Това, което трябва да направите е:

  • Почистете добре терена, подлежащ на обработка от сухи съчки, клони, треви и листа
  • Изкосете ниско тревните площи, които ще бъдат третирани – височина не повече от 5-10см
  • Осигурете свободен достъп до всички места, обитавани от хора и домашни животни
  • Не мокрете тревните площи 1 час преди и след обработката
 

Важно: Добре е опръскването срещу акари да се извърши в по-широк периметър (поне 2м около площта, подлежаща на дезакаризация), поради което е препоръчително граничните зони също да бъдат окосени и почистени. Така изтребването на кърлежи ще е много по качествено и ефективно.

Първото опръскване срещу кърлежи и акари е добре да се направи още в началото на пролетта, когато започва тяхното размножаване, а последното в края на есента.

Какви гаранции ви даваме при борба с пасищни кърлежи и акари?

Фирмата ни дава пълни гаранции за качеството на обработката срещу кърлежи, благодарение на висококачествените професионални препарати и методи, които използваме. При пръскането на зелени площи с височина на тревата до 10 см гарантираме унищожаване на 100% от популацията от кърлежи в рамките на 1 час след опръскването.

Не можем да гарантираме максимален успех при еднократно третиране, ако например не е отстранена високата и буйна тревна растителност или има струпана купчина от съчки. В подобни случай е невъзможно да се дадат пълни гаранции, тъй като има предпоставка единични екземпляри от акарите да останат скрити под тревата или съчките и това да попречи препарата да достигне до тях.

Здравното министерство препоръчва пръскане против пасищни кърлежи (пасищни акари) да се извършва два пъти годишно, но ние от Бран Инсект, като експерти в борбата с вредителите сме разбрали от личен опит, че на места, където тревните площи са обитавани от бездомни животни или участъкът се намира в полски и гористи райони е добре да се извършва ежемесечно опръскване, тъй като честите валежи, както и силното слънце и прахта намаляват действието на дори най-ефективните препарати.

Как да процедирате при опръскване на жилищни площи?

  • След пръскане против кърлежи и акари е необходимо помещенията да останат затворени в продължение на поне 1 час. Преди да започнете да ги обитавате отново е задължително да ги проветрите добре за минимум 15 минути.
  • Всички хора, включително болнолежащите, както и домашните любимци трябва да бъдат изведени от помещенията преди обработката, тъй като е нежелателно да се оставят отворени врати и прозорци по време на третирането.
  • Всички хранителни продукти, съдове и прибори за хранене трябва да се приберат на защитено място.
  • Препаратът не бива да се измива от пода в следващите 2 седмици. Позволено е да се мете и почиства с прахосмукачка.
 

Какви препарати използваме за унищожаване на кърлежи и акари?

Като професионалисти с богат опит, ние от фирма Бран Инсект знаем кои са добрите препарати за дезинсекция. Използваме продукти от най-висок клас за борба с кърлежите, които са същевременно и безвредни за хора и домашни животни. За нас е важно да пръскаме само с неканцерогенни препарати без цвят и мирис, одобрени за употреба от Министерство на здравеопазването. Това ви дава възможност да обитавате без никакъв риск обработените тревни или жилищни площи.