Цени за борба и защита от съсели (сънливци)

Фирма Бран Инсект ЕООД известна и като "Наемни убийци" на вредители има опит в убиването на съсели от 2005г.

Работим на цени които гарантират качественото унищожаване на тези вредители и предлагаме отрова срещу тях която гарантира 100% ефект. Повече за продукта може да видите от снимката вляво.

Цени за защита от сънливци (съсели)
Едностаен (студентска стая) От 65 лв.
Гарсониера (стая + кухня) От 65 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) От 65 лв.
Тристаен до 90 м2 От 65 лв.
Четиристаен до 100 м2 От 65 лв.

Цени за обекти над 100 м2Цени абонаментни договори

 
Съсели
Унищожаване на съсели
Борба със съсели
Защита от съсели

Как действаме срещу съсели?

Съселите са вид гризачи, наричани още сънливци. Те наподобяват катериците, по рунтавите си опашки, но муцуните им са остри, като на плъховете. Съселите рядко се заселват в близост до хората, освен когато са привлечени от любима за тях храна – предимно орехи, лешници, бадеми и т.н..

Ленивецът обитава гористи местности или къщи в близост до гъста растителност, като успява да проникне дори на трудно достъпни места, като тавани, откъдето премахването му е много трудно. Съселите са хитри и ловки гризачи, за чието отстраняване е нужна професионална намеса. Сигурна индикация, че имате съсел в дома си е нощното трополене, тъй като този индивид е най-активен през нощта.

Ние не ви съветваме да използвате подръчни средства за залавяне на съселите, тъй като е възможно да ги подплашите. Можете да ни съдействате, като обърнете внимание кои са местата, където предполагате, че се укрива този род гризачи и да следите за тяхната численост.

Ние от Бран Инсект сме разработили ефективен препарат срещу съсели, с който гарантираме 100% ефективно прогонване на този вредител от вашия имот. С него може да се осигури успешна защита от съсели в подпокривни пространства, тавански помещения, навеси и други стопански постройки.

Препаратът можете да заложите и сами, следвайки инструкциите на нашите специалисти.Гласове: 25 Рейтинг: 2.42
Бърза заявка
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект