ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за обработки против мухи под контрола на РЗИ (ХЕИ)

- Имаме професионален опит в унищожаването на мухи от 2005 г. и работим на достъпни цени с гарантирано качество на услугите си.

- Ползваме високоефективни препарати за защита от тях, които са без цвят и миризма и ги убиват без проблем.

- Пест контрол фирмата ни - Бран Инсект ЕООД е известна също като "Наемни убийци" на вредители извършва услуги, както в жилища, дворове и други открити терени, така и в търговски обекти и предприятия.

- Предлагаме еднократни обработки срещу мухи и абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Цени за обработка срещу мухи в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 50 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Мухи
Борба с мухи
Унищожаване на мухи

Какви методи и препарати за борба с мухи използваме?

Фирмата ни използва само съвременни препарати за унищожаване на домашни мухи и борба с канални мухи, които са с доказано качество и ефективност и най-важното са неканцерогенни (не причиняват рак) и са без цвят и миризма. Те не отделят вредни за здравето токсични изпарения, поради което не се налага да напускате обработените от нас помещения.

Методите и средствата, които използваме за унищожаване на мухи осигуряват ударен ефект върху цялата популация на мухите. Използваните от нас препарати са разработени на базата на феромонни атрактанти, действащи привличащо на насекомите, с което осигуряваме максимално ефективно убиване на всички екземпляри.

Предлагаме следните три метода на защита от мухи:

  • Опръскване на засегнатите помещения – подходящо за обекти с голяма площ и трудно достъпни, високи тавани;
  • Обмазване с препарати, съдържащи феромонни атрактанти, привличащи мухите за по-лесно унищожаване на цялата популация.
  • Комбинация от пръскане и намазване с феромон - комбинирания метод, макар и малко по-скъп е с най-продължителен и гарантиран ефект.
 

Описаните начини за защита са напълно дискретни и същевременно eфективни, като резултатите се проявяват още в първите часова след обработката. Те са подходящи дори за по-деликатни обекти – жилища и търговски площи, тъй като обработката не нарушава функционалността на третираните помещения.

Важно: За по-бърз и дълготраен ефект препоръчваме комбинираната обработка т.е. чрез пръскане и намазване с феромон съдържащ атрактант. Метода е подходящ за обекти с по-голяма площ или труднодостъпни места и най-вече там, където числеността на мухите е извънредно завишена.

Какви гаранции даваме при унищожаване и борба с мухи?

Тъй като третираме с най-качествените професионални препарати, фирма Бран Инсект може да си позволи да даде 100%-ва гаранция за успех в борбата с мухите. Вие ще забележите ефекта от нашата обработка още след първия час, когато всички екземпляри започнат да умират.

В зависимост от първоначалната заселеност и местоположението на обекта, в рамките на няколко дни ще можете да се радвате на крайния резултат от нашата професионална намеса.

Използваните от нас препарати имат функцията на защитна бариера срещу мухите, която може да действа в продължение на 3 месеца, като най-силен ефект се наблюдава в първите 30-45 дни след обработката. Ето защо може да се доверете на фирма Бран Инсект за ефективно, безопасно и достъпно унищожение на мухи.