ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за пръскане против комари с нови препарати за защита от тях

- Фирма Бран Инсект известна още като "Наемни убийци" на вредители има опит с убиването на комари от 2005 г.

- Унищожаваме ги чрез пръскане на засегнатите площи, като обработваме както частни, така и търговски обекти. За удължаване на ефекта от обработката препоръчваме пръскането да се съчетава с поставяне на инсектицидни лампи.

- Фирмата ни работи под контрола на РЗИ (ХЕИ), Министерство на здравеопазването и БАБХ на достъпни цени отговарящи на високото качество което предлага.

Цени за обработка срещу комари в жилища
Едностаен (студентска стая) 40 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 45 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 50 лв.
Тристаен до 85 м2 55 лв.
Четиристаен до 100 м2 60 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект
Комари - Бран Инсект
Пръскане за комари - Бран Инсект
Унищожаване на комари - Бран Инсект

Защо са опасни комарите и къде се срещат най-често?

Комарите са кръвосмучещи насекоми, използващи за гостоприемник всички топлокръвни биологични видове – хора и животни. Те наброяват над 2000 вида, от които най-опасни са маларийните комари, преносители на маларийната треска. Като кръвосмучещи насекоми, комарите са гостоприемник на над 50 вирусни и бактериални инфекции, които могат да предадат чрез ухапване, поради което тяхното унищожение е от изключителна важност.

От решаващо значение за качествена защита и дълготрайно унищожаване на комарите е обработката на водоемите, намиращи се в близост до засегнатия обект. В борбата с комарите, ние от Бран Инсект използваме специализирани препарати за унищожаване ларвите на комарите, които се намират във водна среда – предимно блатисти участъци и места със застояла вода.

Комарите следват 4 стадия на развитие: яйце – ларва – какавида – имаго. Първите 3 етапа от тяхното развитие протичат изцяло във водна среда, което прави борбата с тях доста специфична. Въздействието върху индивидите в четвърти стадий – имаго е не особено ефективно, като за неговото отблъскване ние препоръчваме да се използват специални инсектицидни лампи.

Защо да се доверите на фирма Бран Инсект за пръскане против комари?

Във фирмата ни не само използваме едни от най-добрите професионални препарати срещу комари, но познаваме отлично този кръвосмучещ инсект, което ни дава възможност да се борим успешно с него на всякакви терени. Например, ние знаем, че кръв смуче само женският екземпляр, който живее от 2 до 6 месеца, през което време снася от 100 до 300 яйца. Знаем и в кои часове на денонощието са най-активни тези насекоми и къде си отпочиват през деня и т.н. Все специфики които ни помагат да ги унищожим по-лесно и да ви защитим качествено. Фирмата ни предлага и лампи за убиване на комарите.

Поради наличието на неизлюпени ларви на комарите във водоемите, ние препоръчваме пръскането срещу комари да започне още в ранна пролет, като се обработят възможно най-много открити площи, особено в близост до източници на застояла вода.

За максимален ефект в борбата с комарите фирма Бран Инсект съветва да се използват комбинирани методи, включващи пръскане с качествени препарати срещу комари и употреба на специални инсектицидни лампи, съобразени с площта на обекта, нуждаещ се от защита.