ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Професионална дезинсекция от лицензирана ДДД фирма

Бран Инсект ЕООД е една от най-добрите професионални фирми за дезинсекция и дератизация, с опит от 2005 година и извършваща дейността си под контрола и съобразно изискванията на всички здравните органи в България - РЗИ, БАБХ и МЗ. Фирмата ни се справя успешно с най-разпространените и трудни за унищожаване насекоми, като ги премахва както от частни домове, така и от обществени търговски помещения или открити пространства.

Извършваме еднократни и неколкократни дезинсекционни услуги срещу над 20 вида инсекти, като използваме най-ефективните и безопасни съвременни средства и методи. Предлагаме изгодни цени за дезинсекция и сключваме абонаментни ДДД договори, съобразени съвременните изисквания.

Действаме не само на територията на София, но в почти всички по-големи български градове и прилежащите към тях области.

 

 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски

Защо ви е нужна професионална дезинсекция?

Насекомите са неприятен домашен вредител, който причинява неудобства не само със своето присъствие, но и с облазването и увреждането на хранителни продукти, мебели и други части на интериора. Някои от насекомите са преносители на изключително опасни за човека зарази, като лаймската болест и хеморагичната треска, пренасяни от кърлежите, маларията, причинявана от комарите и редица ентеро вируси, предизвикани от хлебарките.

С голяма част от насекомите борбата е изключително трудна, като срещу хлебарките тя си остава невъзможна дори и днес, когато се използват масово продаваните в аптечната мрежа, неефективни дезинсекционни (противонасекомни) препарати. Нашите клиенти не могат да се справят сами с нашествието на някои насекоми, поради което, ние ги съветваме да търсят професионалните ни услуги, без да губят ценно време и да допускат развитието на многочислена и неконтролируема популация.

Как процедираме в борбата с насекомите?

Като професионалисти с дългогодишен опит в дезинсекцията, ние използваме едни от най-ефективните средства и методи срещу насекомите, като доста ни помагат и нашите задълбочени познания относно спецификата на отделните видове и техните навици. Ние осигуряваме не само бързо и ефикасно унищожение на пълзящи и летящи насекоми, но и трайна защита срещу повторната им поява.

В борбата с насекомите използваме единствено безвредни за здравето на хората и домашните животни средства, като държим препаратите, с които работим да не са канцерогенни и да нямат неприятна миризма. По този начин нашата намеса е не само ефективна, но и удобна за нашите клиенти, тъй като не влошава качеството им на живот.

Ние извършваме опръскване срещу насекоми в частни домове и в заведения, в които се продава, приготвя и сервира храна. На нашите услуги можете да разчитате също при нашествие на летящи насекоми на открито, където обработваме както зелени площи, така и водоеми – най-вече при защита от комари.

С кои видове инсекти се борим успешно?

Ние извършваме сигурна и надеждна защита срещу над 20 вида насекоми, обитаващи затворени помещения и открити терени. Можете да ни потърсите при нужда от помощ срещу:

 • хлебарки
 • дървеници
 • бълхи
 • мравки
 • комари
 • кърлежи
 • мухи
 • оси
 • молци
 • дървояди
 • сколопендри
 • стоножки
 • гъсеници и др.
 

Ние ще се отзовем бързо на вашата заявка, за да ви осигурим чиста, спокойна, здравословна и уютна среда. Доверете ни се и забравете за проблемите с вредителите.