ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Професионална дезинсекция от лицензирана ДДД фирма

Бран Инсект ЕООД е една от най-добрите професионални фирми за дезинсекция и дератизация, с опит от 2005 година и извършваща дейността си под контрола и съобразно изискванията на всички здравните органи в България - РЗИ, БАБХ и МЗ. Фирмата ни се справя успешно с най-разпространените и трудни за унищожаване насекоми, като ги премахва както от частни домове, така и от обществени търговски помещения или открити пространства.

Извършваме еднократни и неколкократни дезинсекционни услуги срещу над 20 вида инсекти, като използваме най-ефективните и безопасни съвременни средства и методи. Предлагаме изгодни цени за дезинсекция и сключваме абонаментни ДДД договори, съобразени съвременните изисквания.

Действаме не само на територията на София, но в почти всички по-големи български градове и прилежащите към тях области.

 

 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект

Защо ви е нужна професионална дезинсекция?

Насекомите са неприятен домашен вредител, който причинява неудобства не само със своето присъствие, но и с облазването и увреждането на хранителни продукти, мебели и други части на интериора. Някои от насекомите са преносители на изключително опасни за човека зарази, като лаймската болест и хеморагичната треска, пренасяни от кърлежите, маларията, причинявана от комарите и редица ентеро вируси, предизвикани от хлебарките.

С голяма част от насекомите борбата е изключително трудна, като срещу хлебарките тя си остава невъзможна дори и днес, когато се използват масово продаваните в аптечната мрежа, неефективни дезинсекционни (противонасекомни) препарати. Нашите клиенти не могат да се справят сами с нашествието на някои насекоми, поради което, ние ги съветваме да търсят професионалните ни услуги, без да губят ценно време и да допускат развитието на многочислена и неконтролируема популация.

Как процедираме в борбата с насекомите?

Като професионалисти с дългогодишен опит в дезинсекцията, ние използваме едни от най-ефективните средства и методи срещу насекомите, като доста ни помагат и нашите задълбочени познания относно спецификата на отделните видове и техните навици. Ние осигуряваме не само бързо и ефикасно унищожение на пълзящи и летящи насекоми, но и трайна защита срещу повторната им поява.

В борбата с насекомите използваме единствено безвредни за здравето на хората и домашните животни средства, като държим препаратите, с които работим да не са канцерогенни и да нямат неприятна миризма. По този начин нашата намеса е не само ефективна, но и удобна за нашите клиенти, тъй като не влошава качеството им на живот.

Ние извършваме опръскване срещу насекоми в частни домове и в заведения, в които се продава, приготвя и сервира храна. На нашите услуги можете да разчитате също при нашествие на летящи насекоми на открито, където обработваме както зелени площи, така и водоеми – най-вече при защита от комари.

С кои видове инсекти се борим успешно?

Ние извършваме сигурна и надеждна защита срещу над 20 вида насекоми, обитаващи затворени помещения и открити терени. Можете да ни потърсите при нужда от помощ срещу:

 • хлебарки
 • дървеници
 • бълхи
 • мравки
 • комари
 • кърлежи
 • мухи
 • оси
 • молци
 • дървояди
 • сколопендри
 • стоножки
 • гъсеници и др.
 

Ние ще се отзовем бързо на вашата заявка, за да ви осигурим чиста, спокойна, здравословна и уютна среда. Доверете ни се и забравете за проблемите с вредителите.