ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Борба с гризачи

Фирма Бран Инсект ЕООД известна и като "Наемни убийци" на вредители осъществява професионално прогонване и унищожаване на гризачи - плъхове, мишки, полевки, съсели (сънливци).

Извършваме борба с гризачи в частни жилища и всякакви търговски обекти.

Имаме опит от 2005г. и заради това гарантираме за качествена защита срещу тези вредители.

 

Гризачи

 

Защо трябва да подхождаме сериозно при борбата с гризачите?

Гризачите са вредители, които тормозят човечеството от векове. Те са много трудни за убиване, защото са много интелигентни (особено плъховете), но и са извънредно опасни, поради способността им да нанесат сериозни поражения на земеделските насаждения, а и защото различните видове гризачи - мишки, плъхове и съсели са преносители на едни от най-страшните заразни заболявания. Чумните епидемии от миналото са причинявани именно от плъховете, които винаги намират начин да живеят в близост до хората.

Борбата с гризачите търпи непрестанно развитие, тъй като този неприятен биологичен вид, също търпи постоянна промяна. С времето гризачът придобива резистентност към голяма част от отровите, създадени да го унищожат, а това налага употребата на мощни и ефективни средства. Ако си мислите, че можете да се преборите успешно с нашествието на мишки и плъхове без професионална помощ, значи не познавате добре този труден за побеждаване враг.

Кой може да ви помогнем в унищожаването на тези натрапници?

Наличието на гризачи в жилищни и търговски помещения застрашава сериозно живота и здравето на хората, тъй като те влизат в директен контакт с различни количества хранителни продукти, като ги заразяват и правят негодни за консумация. Това носи както икономически загуби, така и здравословни проблеми, които без адекватни мерки, могат да придобият размерите на епидемия.

Ето защо зависимост от вида на засегнатия обект, ние предлагаме изгодни услуги по унищожаване на плъхове и мишки, така и предлагаме уреди за защита от гризачи, в жилища, мазета, тавани, а дори имаме и качесвен уред за отблъскване на гризачи от автомобили. Най-сигурният метод обаче си остава убиването им със силни родентициди т.е. с препарати за дератизация. Ако не желаете фирма Бран Инсект да извърши безопасна дератизация за вас, може да да си закупите и някои от нашите отровни примамки срещу гризачи.

Прогонване на вредители от Бран Инсект

Един от най-добрите "наемни убийци" на всички видове вредители е Бран Инсект ЕООД - лицензирана ДДД фирма, която се бори успешно с гризачите от 2005 година. Причината все повече хора да използват услугите на тази, доказала се с времето специализирана фирма е нейният пословичен професионализъм, който се изразява в бърза реакция с професионални средства.

Бран Инсект ЕООД се занимава с професионално прогонване и убиване на гризачи от частни жилища и търговски и складови помещения. Фирмата използва последните иновации в борбата с гризачи и ги прилага прецизно и ефективно, за да ви гарантира максимална и качествена защита срещу едни от най-неприятните и опасни вредители.