ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цени за унищожаване и борба с мишки под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Фирма Бран Инсект ЕООД позната и като "Наемни убиййци" на вредители третира срещу мишки от 2005г., както в търговски, така и в частни обекти в: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора - общо над 20 български града.

Работим на достъпни цени и използваме качествени препарати за борба с тях, които дават гарантиран 100% ефект.

Извършваме както еднократни обработки, така и предлагаме абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Цени за защита от мишки в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 50 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира
Хотел Самоков
KPMG
Станилов ЕООД
Артекс
Angelini Farma
Младежки театър
Мост Компютърс
Техра
Кристиан Нейко
Българска търговска промишлена палата
Очна клиника Зрение
VIP оръжейни комплекси
Липненски
Мишки
Борба с мишки
Унищожаване на мишки

Кога ви даваме 100% гаранции за успех?

За да се ангажираме със 100% гаранция за качество и пълен успех, ние настояваме да се обработят всички помещения в обекта до които може да се осигури достъп, а не само местата, където се забелязват мишките.

В зависимост от степента на заселеност и особеностите на обекта може да се наложи повторно третиране.

Фирмата ни давам пълни гаранции за безопасността на препаратите, които използваме. Те не излъчват токсични емисии и неприятна миризма, поради което не се налага напускане на помещенията при дератизация и ако спазите предписанията, които оставяме след всяка обработка се постига 100% успех във всеки един обект.

Защо да ни се доверите?

Има няколко вида вредители, с които не можете да се справите без професионална помощ. Това са хлебарките, дървениците, мишките и плъховете. Ние разполагаме не само с качествени професионални средства за унищожаване на тези вредители, но и с познания за техните специфични навици, което ни помага да гарантираме за отлични резултати.

Ако решите самостоятелно да извършвате борба с мишки, вие рискувате да изгубите ценно време и средства, защото популацията им бързо може да надхвърли 100 индивида. Този вид гризачи освен, че се размножава изключително бързо, но и понякога развива бързо резистентност към масово продаваните препарати.

Колко опасни са мишките за вашето здраве?

Независимо дали обекта ви се намира в София, Пловдив, Варна, Стара Загора или Бургас, ако нахлуят мишки в него не забравяйте, че те са преносители на едни от най-опасните за човека зарази. Те са причинители на коремен тиф, лептоспироза и чума, като заразяването се извършва чрез урината и изпражненията на вредителя, а също и при консумация на човешката храна и облазване на съдове и прибори за хранене. Не са изключени и ухапвания, макар, че те са по-характерни за плъховете.

Как действаме при унищожаване на мишки?

В Бран Инсект използваме едни от най-мощните и качествени средства за унищожаване на гризачи – родентицидите. Използваме най-ефективните препарати, като за максимална безопасност на нецелевите видове ги залагаме в специални дератизационни кутии на места които мишките обичат да посещават.

Гаранция за успеха на операцията ни дават методите, с които си служим, както и вида на използваните препарати. Родентицидите с които третираме при борба срещу мишки и плъхове са 100% ефективни дори при еднократна консумация. Те съдържат специален атрактант, който прави отровата желана за гризачите, но въпреки това, тя е с добавен горчив вкус, така че да се избегне случайно поглъщане от малки деца и домашни любимци.

Внимание: Винаги препоръчваме на местата, където е имало висока популация от мишки да се извърши и професионална дезинфекция. Така ще се защитите от вирусите и бактериите които  са внесли гризачите в дома ви, чрез своята козина, крайници или изпръжнения.

Кога и къде умират мишките?

Изпозлваните от нас родентициди в 99% от случаите убиват мишките в техните леговища, далеч от местата, където са заложени кутиите с отрова. Те, също така имат мумифициращ ефект, което предотвратява миризмата на умрелите животни. При по-големи популации от гризачи много рядко се случва да се усеща слаба миризма в рамките на 3 до 5 дни след тяхната смърт.

Ефектът от отровата се проявява още в първите 5-10 дни от обработката. Единствено при голяма популация и лошо стопанисване на обекта може да се наложи ново залагане на примамки.

Как да повишите ефекта от нашата обработка?

За да си гарантирате по-бърз и дълготраен ефект от нашата намеса е важно да изпълните някои препоръки преди и след обработката на помещенията, които обитавате или стопанисвате.

  • Запушете всички отвори и процепи, през които е възможно да проникват гризачите.
  • Дръжте всички хранителни продукти, особено плодове, зеленчуци, хляб и млечни продукти на недостъпни за мишките места – в добре затворени хладилници или поставени на височина поне 1 метър.
  • Обърнете внимание дали има нахапана от гризачи храна и кои са обходните им зони, за да го споделите с нашите специалисти. Това определя в голяма степен правилното третиране на обекта.
  • Не местете дератизационните кутии, а в случай че се наложи, използвайте чисти латексови ръкавици.