0

Цени за унищожаване и борба с мишки под контрола на РЗИ (ХЕИ)

Фирма Бран Инсект ЕООД позната и като "Наемни убиййци" на вредители третира срещу мишки от 2005г., както в търговски, така и в частни обекти.

Работим на достъпни цени и използваме качествени препарати за борба с тях, които дават гарантиран 100% ефект.

Извършваме както еднократни обработки, така и предлагаме абонаментни  ДДД договори отговарящи на изискванията на РЗИ (бивше ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването.

Цени за защита от мишки в жилища
Едностаен (студентска стая) 30 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 35 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 40 лв.
Тристаен до 85 м2 45 лв.
Четиристаен до 100 м2 50 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ - ДО 1 ЧАС ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект
 
Мишки
Борба с мишки
Унищожаване на мишки

Кога ви даваме 100% гаранции за успех?

За да се ангажираме със 100% гаранция за качество и пълен успех, ние настояваме да се обработят всички помещения в обекта до които може да се осигури достъп, а не само местата, където се забелязват мишките.

В зависимост от степента на заселеност и особеностите на обекта може да се наложи повторно третиране.

Фирмата ни давам пълни гаранции за безопасността на препаратите, които използваме. Те не излъчват токсични емисии и неприятна миризма, поради което не се налага напускане на помещенията при дератизация и ако спазите предписанията, които оставяме след всяка обработка се постига 100% успех във всеки един обект.

Защо да ни се доверите?

Има няколко вида вредители, с които не можете да се справите без професионална помощ. Това са хлебарките, дървениците, мишките и плъховете. Ние разполагаме не само с качествени професионални средства за унищожаване на тези вредители, но и с познания за техните специфични навици, което ни помага да гарантираме за отлични резултати.

Ако решите самостоятелно да извършвате борба с мишки, вие рискувате да изгубите ценно време и средства, защото популацията им бързо може да надхвърли 100 индивида. Този вид гризачи освен, че се размножава изключително бързо, но и понякога развива бързо резистентност към масово продаваните препарати.

Колко опасни са мишките за вашето здраве?

Мишките са преносители на едни от най-опасните за човека зарази. Те са причинители на коремен тиф, лептоспироза и чума, като заразяването се извършва чрез урината и изпражненията на вредителя, а също и при консумация на човешката храна и облазване на съдове и прибори за хранене. Не са изключени и ухапвания, макар, че те са по-характерни за плъховете.

Как действаме при унищожаване на мишки?

В Бран Инсект използваме едни от най-мощните и качествени средства за унищожаване на гризачи – родентицидите. Използваме най-ефективните препарати, като за максимална безопасност на нецелевите видове ги залагаме в специални дератизационни кутии на места които мишките обичат да посещават.

Гаранция за успеха на операцията ни дават методите, с които си служим, както и вида на използваните препарати. Родентицидите с които третираме при борба срещу мишки и плъхове са 100% ефективни дори при еднократна консумация. Те съдържат специален атрактант, който прави отровата желана за гризачите, но въпреки това, тя е с добавен горчив вкус, така че да се избегне случайно поглъщане от малки деца и домашни любимци.

Внимание: Винаги препоръчваме на местата, където е имало висока популация от мишки да се извърши и професионална дезинфекция. Така ще се защитите от вирусите и бактериите които  са внесли гризачите в дома ви, чрез своята козина, крайници или изпръжнения.

Кога и къде умират мишките?

Изпозлваните от нас родентициди в 99% от случаите убиват мишките в техните леговища, далеч от местата, където са заложени кутиите с отрова. Те, също така имат мумифициращ ефект, което предотвратява миризмата на умрелите животни. При по-големи популации от гризачи много рядко се случва да се усеща слаба миризма в рамките на 3 до 5 дни след тяхната смърт.

Ефектът от отровата се проявява още в първите 5-10 дни от обработката. Единствено при голяма популация и лошо стопанисване на обекта може да се наложи ново залагане на примамки.

Как да повишите ефекта от нашата обработка?

За да си гарантирате по-бърз и дълготраен ефект от нашата намеса е важно да изпълните някои препоръки преди и след обработката на помещенията, които обитавате или стопанисвате.

  • Запушете всички отвори и процепи, през които е възможно да проникват гризачите.
  • Дръжте всички хранителни продукти, особено плодове, зеленчуци, хляб и млечни продукти на недостъпни за мишките места – в добре затворени хладилници или поставени на височина поне 1 метър.
  • Обърнете внимание дали има нахапана от гризачи храна и кои са обходните им зони, за да го споделите с нашите специалисти. Това определя в голяма степен правилното третиране на обекта.
  • Не местете дератизационните кутии, а в случай че се наложи, използвайте чисти латексови ръкавици.