ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Гаранция при борба с плъхове и мишки в търговски обекти и жилища.

1. Гаранции при борба с гризачи в търговски обекти.

  • Най-рискови са търговските обекти от хранително вкусовата промишленост. При тях се налагат ежемесечни обработки срещу гризачи, известни още като дератизация. Това се отнася за: ресторанти, магазини за хранителни стоки, кафе-аперитиви, барове, заведения за бързо хранене, баничарници, сладкарници, хранителни складове, месарници и др. По-голямото текучество на хора, храни и стоки, увеличава риска от постоянен достъп на всякакви вредители: хлебарки, плъхове, мишки, мравки, мухи, бълхи, дървеници, кърлежи и други.
  • Друга рискова група са обектите с обществено предназначение. При тях минималният интервал на обработките, при които може да ви гарантираме високо качество, е на всяко тримесечие. Такива обекти са: хотелите, театрите, болниците, кино салоните, авто и жп гарите, моловете и др. При тях периодичността на третирането срещу плъхове и мишки е строго индивидуална, като зависи от редица фактори: от колко време е проблема с гризачите, скоро обработвано ли е с някакви други препарати, от кой вид са гризачите, каква е числеността им, къде се намира обекта и каква е функционалността и площта му.

Важно: За да е максимално ефективен контролът над плъховете и мишките в гореописаните обекти, той не трябва да е епизодичен и хаотичен, тъй като проблемите могат да се задълбочат. Всички мероприятия трябва да се извършват изключително прецизно, навременно и с безвредни за хората препарати, каквито ние използваме. Освен това чрез периодичните обработки срещу плъхове и мишки се спазват изискванията на РЗИ (ХЕИ), избягва се развитието на резистентни популации от гризачи, дава се пълна гаранция за качество и експресна реакция за извършваните от нас услуги.

2. Гаранции за жилища и общите части от етажната собственост.

  • В повечето жилища е достатъчно да се извърши еднократно унищожаване на гризачи. Добре е успоредно с това да се предприемат мерки и в мазетата и таваните на сградата. При жилищата по-уязвими са тези, намиращи се на по-ниските етажи в близост до мазетата, а също и тези, които са в близост до таваните на сградите, тъй като плъховете и мишките проникват най-често от там през канализационната мрежа или открехната врата или прозорец.
  • При мазетата и общите части от етажната собственост е достатъчно да се извършват обработки на всяко тримесечие. Ако отдавна не са залагани препарати срещу гризачи е добре първоначално да се направят две обработки в интервал от 10-14 дни. Едва тогава можем да дадем гаранция за услугата си.