ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Фирма за решения при борба с гълъби и други птици

От 2005г. до днес, фирма Бран Инсект ЕООД се занимава с професионални услуги по унищожаване или отблъскване на над тридесет вида неприятели. Ние сме лицензирана ДДД фирма държаща изключително много на качество и коректност. Работим под контрола на БАБХ и РЗИ и предлагаме както еднократни решения срещу вредители, така и абонаментни ДДД договори, съобразени с изискванията на контролните органи в България.

Фирма за борба с птици - Бран Инсект

Препаратите които предлагаме за прогонване на птици от частни и обществени имоти са така наречените репеленти, притежаващи мощен отблъскващ птиците ефект. Те са напълно безопасни както за самите птици, така и за хора, растения и нецелеви животински видове.

Как действаме при борба и защита от птици?

В борбата с птиците – гълъби, лястовици, врабчета, скорци и др. ние предлагаме няколко метода. На първо място имаме уникален репелент против лястовици за намазване, а също и препарат срещу кацане на гълъби за нанасяне със шприц. Предлагаме и няколко качествени уреда за защита от птици като гълъби, врани, свраки, гларуси и чайки.

Защо не предлагаме услуги, а продукти за прогонване и защита от птици?

Поради изключителната лекота на нанасяне на репелентите и безпроблемното поставяне на устройствата за борба с птички, ние не извършваме обработка на място. Нашите клиенти предпочитат да закупят продуктите от онлайн магазина ни и спазвайки инструкциите да се справят сами, така хем пестят нашето време, хем спестяват своите средства, а същевременно се справят с птиците.

ВАЖНО: Тъй като нашият екип не е съставен от алпинисти, ние не можем да извършваме обработки на високи и трудно достъпни места.

Цени на услугата за борба с гълъби или други видове птици!

Ако вашето желание е някой препарат да бъде нанесен от нас ще трябва да ви разочароваме, защото нанасянето му не е трудно, но изисква време, което нашите екипи нямат, особено когато са в сезон, а и всеки строителен майстор може да ползва четка за намазване на препарата срещу лястовици или шприц за силиконизиране за нанасяне на качествения продукт срещу кацане на гълъби. И двата са с гарантиран ефект и тествани от няколко години. 

ВАЖНО: Нанесете препаратите за борба с птици или инструктирайте майсторите да ги нанесат спазвайки описанията в сайта ни, като най-важните места са проблемните зони, които най-често посещават птичките: стрехи, первази на прозорци, тераси и плоски покриви на жилищни и обществени сгради.