Фирма за услуги по борба с птици

От 2005г. до днес, фирма Бран Инсект се занимава с борба с птици прогонвайки ги с безвредни и много ефективни средства. Ние сме лицензирана ДДД фирма, действаща под контрола на БАБХ и РЗИ и предлагаме както еднократни обработки, така и абонаментни ДДД договори, съобразени с изискванията на контролните органи в страната.

Фирма за борба с птици

Препаратите, с които прогонваме птици от частни и обществени имоти са така наречените репеленти, притежаващи мощен отблъскващ птиците ефект. Те са напълно безопасни както за самите птици, така и за хора, растения и нецелеви животински видове.

Как действаме при борба и защита от птици?

В борбата с птиците – лястовици, врабчета, гълъби, скорци и др. ние предлагаме няколко метода. На първо място имаме уникален репелент против лястовици за намазване, а също и препарат срещу кацане на гълъби за нанасяне със шприц. Предлагаме и няколко качествени уреди за защита от птици като гълъби, врани, свраки, гларуси и чайки.

Какви услуги предлагаме при прогонване и защита от птици?

Поради изключителната лекота на нанасяне на репелентите и безпроблемното поставяне на устройствата за борба с птици, ние не извършваме обработка на място. Нашите клиенти предпочитат да закупят продуктите от онлайн магазина ни и спазвайки инструкциите да се справят сами, така хем пестят нашето време, хем спестяват своите средства, а същевременно се справят с птиците.

ВАЖНО: Тъй като нашият екип не е съставен от алпинисти, ние не можем да извършваме обработки на високи и трудно достъпни места.

Цени на услугата за борба с птици!

Ако вашето желание е някой препарат да бъде нанесен от нас ще трябва да ви разочароваме, защото нанасянето му не е трудно, но изисква време, което нашите екипи нямат, особено когато са в сезон, а и всеки строителен майстор може да ползва четка за мазане или шприц за силиконизиране - така се нанасят двата ни най-предпочитани репелента срещу лястовици и срещу гълъби.

ВАЖНО: Нанесете препаратите за борба с птици или инструктирайте майсторите да ги нанесат по проблемните зони, които най-често посещават птиците: стрехи, первази на прозорци, тераси и плоски покриви на жилищни и обществени сгради.Гласове: 3 Рейтинг: 3.67
Бърза заявка
  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49
Контакт с Бран Инсект