ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Дезинфекция при мухъл и плесен

Фирма Бран Инсект извършва професионална дезинфекция срещу мухъл и плесен в мазета, частни жилища (апартаменти и къщи) или търговски и офис сгради в над 20 града в България.

Дезинфекция срещу мухъл и плесен - Бран Инсект

Имаме опит с дезинфекцията от 2005 г. и това е допълнителна гаранция за коректност и ефективност на предоставяните от нас услуги. Работим само с най-качествените дезинфектанти за борба с плесен и мухъл.

За конкретна ценова оферта моля погледнете цените по-долу и се свържете се с наш специалист, като е необходимо да посочите местоположение на обекта подлежащ на обработка и приблизителна площ (квадратура) на засегнатата от мухъл или плесен повърхност. Добре е да уточните също от кога е проблема и дали има достъп до всички места където сте забелязали с проблем, тъй като мухъл и плесен много често се разпространяват на трудно достъпни, влажни и не проветриви места с ограничен или никакъв достъп. Ако вашия случай е на такова недостъпно място ще е необходимо преди да ви посетим да предприемете самостоятелни действия по осигуряване на достъп до засегнатите от плесен и мухъл части от сградата.   

Важни детайли при обработката срещу мухъл и плесен:

  • След спороцидната обработка срещу плесен и мухъл имайте предвид, че ако източникът на влага не се премахне много скоро проблемът ще се възобнови. Затова проветрявайте при възможност ежедневно по няколко пъти помещенията засегнати от плесен и мухъл. Добре е да поставите в банята вентилатор и да оставяте открехнати прозорците на дограмата във всяка стая, така ще се получава постоянна циркулация на въздуха в помещенията.
  • Убиването на мухъла след извършване на дезинсекция от екипи на фирма Бран Инсект ЕООД, не означава, че мухълът ще се почисти и падне сам от засегнатите стени. Това трябва да извършите вие. Ние само можем да убием видимата плесен и мухъл и по този начин те няма да вредят на здравето ви, докато направите ремонт на засегнатия обект.
  • След като извършим обработката срещу мухъл или плесен е подходящо помещенията да останат затворени за около 30-60 минути, след което е добре да проветрите хубаво всички стаи. 

Цени за дезинфекция на жилище
Едностаен (студентска стая) 45 лв.
Гарсониера (стая + кухня) 50 лв.
Двустаен (две стаи + кухня) 55 лв.
Тристаен до 85 м2 60 лв.

* Вижте цените ни за търговски обекти или абонаментни ДДД договори и специалните ни ПРОМОЦИИ

  • 0878 20 12 21
  • 0888 44 99 49