ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

Код на продукт: 0071

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на инсектицида Димилин д ГР: Този инсектицид се предлага под формата на водоразтворими гранули, които се прилагат чрез разпръскване на ръка или чрез опръскване с ръчна или моторна пръскачка.

Начин на употреба: Тъй като препаратът е под формата на ефервесценти гранули, той може да се добави ръчно или чрез опръскване директно в застояли води и затворени водни системи(канализационни шахти, помийни ями, прокопани канали), намиращи се в предградия, градски и селски райони, както и в торища, отпадни ями, сметища и ферми за птици и животни.

Действие на продукта: Активното вещество, съдържащо се в препарата е от групата Регулатори на растежа на насекомите, който инхибира хитиновия синтез, при което ларвите не могат да се освободят от старата си хитинова обвивка или новата е крехка и недоразвита.Крайният резултат е смърт при превръщането или малко след него. Изключително ниска токсичност за бозайници, риби и други водни обитатели. Остатъчно действие– до 3 седмици.

Разходна норма: Мухи: 250 гр в 5 л вода за 10 м2 ; Комари: 125–250 гр за 1 дка водна площ. При висока заселеност, дозата се удвоява. Време на въздействие: 24-48 часа. Препаратът е с остатъчно действие и третирането може да повтори след 2-4 месеца за Aedes,след 11-27 дни за Culexi Anopheles и след 3-4 седмици за мухи.

Област на приложение: Този инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за контрол на лаври на комари в застояли води и затворени водни системи в предградия, градски и селски райони, както и на ларви на мухи в торища, отпадни ями, сметища и ферми за птици и животни.

Важно: Прочетете етикета преди употреба. Спазвайте указанията за безопасност при работа. Да не се пие, яде и пуши по време на работа. Измивайте ръцете със сапун и вода преди почивка и в края на работния ден.

Наименование: Димилин 2 ГР

Състав (АДВ): дифлубензурон2г/ 100г

Произход: Великобритания

Опаковка: 1кг


Още ефективни продукти
Био спрей с репелент против ужилване от комари - Бран Инсект

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
В наличност
Димилин 2 ТБ - Водоразтворими таблетки за контрол на ларвите на комарите - Бран Инсект

Димилин 2 ТБ - Водоразтворими таблетки за контрол на ларвите на комарите

145.99 лв.
В наличност
Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки - Бран Инсект

Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки

3.50 лв.
Не е наличен