ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати за защита от насекоми

На тази страница сме подбрали за вас, едни от най-качествените и надеждни препарати против насекоми. Всеки от продуктите е най-добър за защита от определен вид инсекти, така че внимателно четете инструкциите и описанията им в сайта ни. Ако се нуждаете от професионална консултация срещу конкретен вредител, не се колебайте да попитате наш специалист какъв инсектицид т.е. препарат срещу насекоми ще е най-подходящ за вас и дали не е добре да правите всяка обработка с различен препарат или в комбинация от два различни продукта едновременно. Например при мухите е добре да се напръска с един препарат и отделно да се намаже с друг или да се постави капан срещу тях. Има множество решения за всеки вредител, но  важното е вие да ни кажете с кои вид насекоми искате да се преборите и какъв тип е обекта ви: жилище двор и т.н. Предлагаме и качествени услуги по дезинсекция. За фирмените обекти имаме специални условия и цени при сключване на абонаментен ДДД договор. Частните обекти също ползват преференции при подписване на договор.

 
Още за препаратите срещу насекоми!

Антивеспе - аерозолен спрей за унищожаване на оси. Цена 29 лв.

29.00 лв.
Не е наличен

Блатанекс – гел с примамка против хлебарки

12.00 лв.
Не е наличен

Kyzone - Високоефективен нетоксичен капан за мухи

9.80 лв.
Не е наличен

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен

Блатанекс – препарат против мравки в пластмасови къщички

15.00 лв.
Не е наличен

Средство срещу паяци - репелент на цена 29.90 лв.

32.00 лв.29.90 лв.
Не е наличен

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
Не е наличен

Предлагаме препарати против над 30 вида вредителя, от които над 18 вида са насекоми: хлебарки, бълхи, сколопендри, постелни дървеници, кърлежи, мравки, комари, скрипи, оси, стършели, горски дървеници, прахови акари (кожояди) и много други.

Всеки от препаратите за убиване на насекоми който предлагаме в електронния си магазин е с гарантиран ефект и качество, тъй като фирма Бран Инсект се занимава с борба с вредители от 2005г и е тествала повечето продукти за да може да предложи най-доброто за вас. Въпреки това само, ако поръчате наш екип на адрес, ще можем да ви дадем 100% гаранция за качествена защита от вредители, тъй като след закупуването на препарат срещу насекоми вие се ангажирате с това как и кога ще го нанесете, в какво количество и на кои места.