ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати за защита от насекоми

На тази страница сме подбрали за вас, едни от най-качествените и надеждни препарати против насекоми. Всеки от продуктите е най-добър за защита от определен вид инсекти, така че внимателно четете инструкциите и описанията им в сайта ни. Ако се нуждаете от професионална консултация срещу конкретен вредител, не се колебайте да попитате наш специалист какъв инсектицид т.е. препарат срещу насекоми ще е най-подходящ за вас и дали не е добре да правите всяка обработка с различен препарат или в комбинация от два различни продукта едновременно. Например при мухите е добре да се напръска с един препарат и отделно да се намаже с друг или да се постави капан срещу тях. Има множество решения за всеки вредител, но  важното е вие да ни кажете с кои вид насекоми искате да се преборите и какъв тип е обекта ви: жилище двор и т.н. Предлагаме и качествени услуги по дезинсекция. За фирмените обекти имаме специални условия и цени при сключване на абонаментен ДДД договор. Частните обекти също ползват преференции при подписване на договор.

 
Още за препаратите срещу насекоми!

Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци

16.00 лв.
Не е наличен

Електронен гребен VM-X100 за премахване на въшки и гниди

47.00 лв.
Не е наличен

Антивеспе - аерозолен спрей за унищожаване на оси. Цена 29 лв.

29.00 лв.
Не е наличен

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.

Блатанекс – гел с примамка против хлебарки

12.00 лв.
Не е наличен

Kyzone - Високоефективен нетоксичен капан за мухи

9.80 лв.
Не е наличен

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен

Блатанекс – препарат против мравки в пластмасови къщички

15.00 лв.
Не е наличен

Средство срещу паяци - репелент на цена 29.90 лв.

32.00 лв.29.90 лв.
Не е наличен

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
Не е наличен

Механчен гребен VM-X200 ефикасен уред срещу въшки и гниди

45.00 лв.
Не е наличен

Предлагаме препарати против над 30 вида вредителя, от които над 18 вида са насекоми: хлебарки, бълхи, сколопендри, постелни дървеници, кърлежи, мравки, комари, скрипи, оси, стършели, горски дървеници, прахови акари (кожояди) и много други.

Всеки от препаратите за убиване на насекоми който предлагаме в електронния си магазин е с гарантиран ефект и качество, тъй като фирма Бран Инсект се занимава с борба с вредители от 2005г и е тествала повечето продукти за да може да предложи най-доброто за вас. Въпреки това само, ако поръчате наш екип на адрес, ще можем да ви дадем 100% гаранция за качествена защита от вредители, тъй като след закупуването на препарат срещу насекоми вие се ангажирате с това как и кога ще го нанесете, в какво количество и на кои места.