ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати за защита от насекоми

На тази страница сме подбрали за вас, едни от най-качествените и надеждни препарати против насекоми. Всеки от продуктите е най-добър за защита от определен вид инсекти, така че внимателно четете инструкциите и описанията им в сайта ни. Ако се нуждаете от професионална консултация срещу конкретен вредител, не се колебайте да попитате наш специалист какъв инсектицид т.е. препарат срещу насекоми ще е най-подходящ за вас и дали не е добре да правите всяка обработка с различен препарат или в комбинация от два различни продукта едновременно. Например при мухите е добре да се напръска с един препарат и отделно да се намаже с друг или да се постави капан срещу тях. Има множество решения за всеки вредител, но  важното е вие да ни кажете с кои вид насекоми искате да се преборите и какъв тип е обекта ви: жилище двор и т.н. Предлагаме и качествени услуги по дезинсекция. За фирмените обекти имаме специални условия и цени при сключване на абонаментен ДДД договор. Частните обекти също ползват преференции при подписване на договор.

 
Още за препаратите срещу насекоми!

Защо да предпочетете нашите препарати за убиване на насекоми?

Предлагаме препарати против над 30 вида вредителя, от които над 18 вида са насекоми: хлебарки, бълхи, сколопендри, постелни дървеници, кърлежи, мравки, комари, скрипи, оси, стършели, горски дървеници, прахови акари (кожояди) и много други.

Всеки от препаратите за убиване на насекоми който предлагаме в електронния си магазин е с гарантиран ефект и качество, тъй като фирма Бран Инсект се занимава с борба с вредители от 2005г и е тествала повечето продукти за да може да предложи най-доброто за вас. Въпреки това само, ако поръчате наш екип на адрес, ще можем да ви дадем 100% гаранция за качествена защита от вредители, тъй като след закупуването на препарат срещу насекоми вие се ангажирате с това как и кога ще го нанесете, в какво количество и на кои места. А това са тънкости, които се учат с годни. Да не забравяме, че вредители като хлебарките, дървениците и плъховете не рядко се приспособяват към някои препарати и тогава убиването им е възможно само и единствено от професионалисти.