ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати за защита от плъхове

Плъховете са сред най-опасните вредители. Те са преносители на голям брой тежки инфекции и зарази, като ги предават чрез ухапване, облазване на домакински съдове и храни, а най-често чрез урината и изпражненията, които оставят навсякъде. Лептоспироза, коремен тиф и най-тежкия бич от древността – чумата са все заразни болести, пренасяни от плъховете. Плъховете нямат място в близост до хората, поради което постоянно се разработват нови средства за борба с тях.

Важно: Винаги ползвайте ръкавици за еднократна употреба при нанасянето на препаратите против плъхове, тъй като тези хитри гризачи могат да спрат да консумират заложените отрови, дори и да са от най-качествените, каквито всъщност ние предлагаме.

 
Още специфики при препаратите за борба с плъхове!
Колрат плочки – нетоксичен леплив капан за улавяне на плъхове - Бран Инсект

Колрат плочки – нетоксичен леплив капан за улавяне на плъхове

12.90 лв.
Не е наличен
Ерадират – органичен неотровен БИО родентицид за унищожаване на плъхове и мишки - Бран Инсект

Ерадират – органичен неотровен БИО родентицид за унищожаване на плъхове и мишки

59.00 лв.
Не е наличен

Полезна информация за приложението на продуктите срещу плъхове

Плъховете предпочитат да се заселват в райони, където имат постоянен достъп до храна, макар че гризачите са всеядни животни, които консумират всичко, което им попадне – мазилки, електрически кабели, гума, дрехи, обувки и др. Този вредител се среща най-често в стопански постройки и хамбари, в които се съхранява зърно, но понякога може да бъде забелязан и в помещения, в които се приготвя и продава храна, както и в жилища – главно тавани и мазета.

Не позволявайте на гризачите да застрашават живота ви и този на любими хора и домашни животни. Бран Инсект е на ваше разположение, предлагайки отлични капани и препарати за защита от плъховете.

Средствата за унищожаване на плъхове, които можете да намерите в нашия магазин варират като съдържание, начин на приложение и принцип на действие. Общото между всички тях е пълната им ефективност, тъй като това са предимно продукти от най-висок клас, предназначени за професионална или непрофесионална употреба и тествани в процеса на дългогодишния ни опит от 2005 г. до днес.

Тъй като плъховете са много труден за борба и унищожаване противник, средствата използвани срещу тях трябва да бъдат качествени и адекватни на тяхната упоритост и хитрост. Като лицензирана ДДД фирма, Бран Инсект ви дава достъп до препарати за унищожаване и защита от плъхове, които не можете да намерите в търговската мрежа.

Характерно за плъховете е, че успяват да развият резистентност към много от препаратите за борба с тях, които са разпространявани масово, но не и към професионалните родентициди, които предлагаме. Ние ви предлагаме различни средства: капани, дератизационни кутии и отровни препарати срещу плъхове, мишки и полевки, които можете да лесно да заложите сами.

При нас ще откриете най-висок клас родентициди, успяващи да унищожат цялата популация на гризачите само с едно или няколко залагания - зависи от популацията. Характерно за нашите ефективни препарати за борба с плъховете е прибавената в състава им примамка (атрактант), гарантираща, че всички екземляри ще консумират отровата.

За местата, където употребата на токсични препарати за защита от плъхове е нежелана или непозволена, като търговски обекти, в които се приготвят и продават храни, ние предлагаме качествени живоловни капани, които имат и друго предимство – спират умирането на вредителя на труднодостъпни места.

Капаните могат да се заложат в количество, отговарящо на числеността на гризачите и в рамките на седмица да решат проблема с този неприятен вредител. Заложени и поддържани в постоянна готовност, те могат да послужат и като защита срещу повторна поява на единични екземпляри.

Бран Инсект ви предлага качествени средства и професионални услуги за борба и защита от плъховете в търговски и жилищни помещения, а също и професионални дезинфектанти, с които е необходимо да обработите зоните, които до скоро са били обитавани от плъхове, за да сведете до минимум всякакъв риск от зарази, инфекции и стомашни неразположения. Скъпи клиенти, моля:

  • Следвайте стриктно указанията за работа оставени от производителя;
  • Съхранявайте всички продукти на недостъпни за хора и животни места;
  • Спазвайте мерките за безопасност при нанасянето им.