ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати срещу попово прасе

Не се подлъгвайте по нестандартното му наименование. Попопвото прасе е насекомо с кафеникаво кехлибарен цвят, достигащо 35-50 см дължина, което може сериозно да ви вгорчи живота. Това подземно насекомо се храни с корените и стеблата на растения, като проявява явен афинитет към полезните насаждения – главно земеделски култури.

 
Спецификите на поповото прасе
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен

Още за поповото прасе

Поповото прасе е типичен подземен неприятел. То обитава зеленчукови градини, парници, оранжерии, разсадници и др. То предпочита места с рохкава и леко влажна почва, като може да се види около стеблата на растенията, във и около лехите. Този вредител се среща във всички региони на страната и е способен да нанесе огромни щети, особено в големите земеделски стопанства, където може да унищожи цялата реколта.

Не позволявайте на този вредител да унищожава вашия труд и вложени средства. Борбата с поповото прасе може да бъде напълно успешна, ако се доверите на нашата професионална помощ. Бран Инсект ви предлага средства за борба с поповото прасе от висок клас, осигуряващи максимална ефективност на операцията.

Обработката срещу попово прасе можете да извършите и сами, в случай, че нападението не е в особено големи размери. Бран Инсект ви предлага професионални услуги по опръскване и третиране срещу този и всички останали видове насекоми, но в случай, че решите да обработите засегнатите площи сами, ние можем да ви предложим средства, разработени специално за целта.

Препаратите срещу попово прасе, които ви предлагаме са лесни за употреба и напълно ефективни. Те са разработени от водещи производители на инсектицидни препарати и се отпускат под контрола на Министерство на здравеопазването, което ви гарантира максимална безопасност и бърз ефект.

Борбата с поповото прасе най-често се извършва с помощта на специални примамки, които привличат вредителя към заложените инсектициди. Резултати от обработките с този вид продукти може да се очакват в рамките на една-две седмици. От качеството на обработката зависи в голяма степен успехът на операцията, ето защо Бран Инсект ви съветва да спазвате стриктно указанията за работа с препаратите.

Тъй като държим на сигурността, ние предлагаме единствено продукти, които не носят риск за хора, нецелеви животни и околната среда. Нашите продукти за борба с поповото прасе не са канцерогенни и не отделят токсични изпарения. Въпреки това Бран Инсект ви съветва винаги да използвате предпазни средства, когато работите с препаратите срещу вредители, които сте закупили от нашия магазин.

Ние съветваме големите земеделски производители да обработят своите стопанства срещу попово прасе още в края на есента или през зимата. Обработката на почвата през този сезон ще ви даде възможност да започнете сеитбата и разсаждането на културите на чисто в началото на пролетта, като си гарантирате, че сте унищожили цялата популация на вредното насекомо.

За да постигнете пълен успех още с първото третиране е много важно да съхранявате препаратите съобразно указанията на производителя. Дръжте ги на сухо и проветриво място, като не допускате да замръзват и не ги излагате на пряка слънчева светлина. Всяка опаковка трябва да се съхранява плътно затворена и далеч от досега на деца и нецелеви животни. След употреба, опаковките следва да се изхвърлят на места, предназначени за целта.

Бран Инсект не носи отговорност за злополуки и здравословни проблеми, възникнали поради неспазване на мерките за безопасност и не дава пълна гаранция за успех на операцията по унищожаване на попово прасе, когато третирането е извършено неправилно.