ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цитрол Форте ВП - Мощен инсектицид с ударно действие срещу бълхи

Код на продукт: 0070

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Цитрол Форте ВП е подходящ още за унищожаване на: мухи, хлебарки, кърлежи, стоножки (сколопендри), мравки и други пълзящи насекоми.

Описание: Този мощен инсектицид се предлага под формата на прах опакован в безопасни найлонови сашета. Всяка опаковна съдържа 15 бр. сашета, всяко по 10 г.  Препарата се поставя заедно със сашето във водата за да се избегне допир с кожата, а освен това сашето се разтваря напълно за няколко минутки. Нанася се чрез опръскване върху засегнатите площи.

Начин на употреба: Използвайте подходяща пръскачка с филтър не по-малък от 50. Налейте малко вода в пръскачката, след което добавете от опакованите сашета. Добавете останалото количество вода, според нормата. Разклатете хубаво за да се смеси добре инсектицида с водата и напомпайте според инструкциите на производителя за работа с уреда. Разклащайте след всяка почивка по-дълга от 10-15 минути. Да се прилага под формата на груб спрей с ниско налягане (2атм.)

При наличие на хлебарки, люспеници: Третирайте с Цитрол Форте ВП местата, които насекомите обитават - зад первази, по дюшемето, в килери, мазета, около водопроводни тръби, рамките на врати и прозорци, около и зад мебели и битови уреди, долната страна на чекмеджета и етажерки и в процепите по съоръжения и предмети, закрепени плътно за стените.

При наличие на бълхи: Преди третирането, почистете добре с прахосмукачка цялата площ, извадете торбичката от прахосмукачката и я запечатайте в полиетиленов плик преди да я изхвърлите. Напръскайте килимите и меката мебел, включително и долната част на тапицираните възглавници, както и местата, където лежат домашните любимци. Имаме и друг добър препарат срещу бълхи - Бандит.

При ухолазки,стоножки: Опръскайте с инсектицида рамките на врати и прозорци, влажните места вътре и около къщата, складовите помещения.

При наличие на мухи, комари: Третирайте стените и таваните, както и местата, където насекомите кацат да почиват. Не третирайте открита храна, както и местата, където се приготвя такава.

Срещу оси: Опръскайте входа на гнездото и повърхностите, които осите облитат.

Действие на продукта: Сравнително дълъг остатъчен ефект дори и върху силно абсорбиращи повърхности като тухла,бетон, кал, дърво. Отличен провокиращ ефект - изкарва дори и укрилите се насекоми. Мощно и бързо нок-даун действие. При идеални условия продуктът има остатъчен ефект в продължение на около 4 месеца.

Разходна норма: Пет литра готов разтвор покриват 100 кв.м. обработвана повърхност. При слаба заселеност: 10 г препарат се разреждат в 5 л вода за 100 м2 ; При силна заселеност: 20 г препарат се разреждат в 5 л вода за 100 м2.

Област на приложение: Този инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за употреба вътре и около жилищни, обществени, производствени сгради, включително болници (без болничните стаи) и заведения от хранително-вкусовата промишленост. За употреба върху мека тапицерия и твърди хоризонтални и вертикални повърхности, където насекомите могат да почиват (без тези, върху които се приготвя храна).

Важно: Да се съблюдават правилата за безопасно приложение на препарата. Да се прочете етикета преди употреба. Да се избягва контакт с кожата и очите. Да не се пие, яде и пуши по време на работа. След приключване на работа и преди почивка ръцете да се измият основно със сапун и вода. Пригответе разтвор само колкото ви е необходим. Не оставяйте готов разтвор да преседи за другия ден.

Наименование: Цитрол Форте ВП

Състав (АДВ): Циперметрин 40г/100г

Произход: Великобритания

Опаковка: 150 г (15 сашета по 10 г)


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен