ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Отрови и препарати против дървеници

Предлагаме ви качествени инсектицидни препарати срещу дървеници и капани от най-висок клас, за унищожаване и дълготрайна защита от тях. Някои препарати са за професионална, а други за непрофесионална употреба, но всички са разрешени от Министерство на здравеопазването за ползване в България. Ние избрахме за вас само най-добрите отрови и капани за дървеници, които са с доказан ефект и от реномирани и известни производители, но имайте предвид, че дървениците са твърде специфичен вредителни и защитата от тях без специализирани познания и подход е много трудна и изисква изключително много опит, търпение и средства. Съветваме ви да не предприемате сами обработки, а да поръчате изтребване на дървеници от нас. Така ще имате хем гаранция за качество, хем ще си спестите да опитвате с различни препарати, а повярвайте това което ние можем и знаем не е никак за подценяване. Пръскането срещу дървеници, както се казва си е цяла наука и всъщност не е никак лесно, ако не си професионалист.

 
Прочетете още за препаратите против дървеници
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен
Делтасект – мощен инсектицид  за борба с летящи и пълзящи насекоми - Бран Инсект

Делтасект – мощен инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми

84.99 лв.
Не е наличен
Симетрол Супер ЕВ е течен концентрат за унищожение на дървеници и др. - Бран Инсект

Симетрол Супер ЕВ е течен концентрат за унищожение на дървеници и др.

332.90 лв.
Не е наличен
Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки - Бран Инсект

Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки

3.50 лв.
Не е наличен
Препарат Фикам от 15 г - Бран Инсект

Препарат Фикам от 15 г

29.00 лв.
Не е наличен

Още за препаратите и самото унищожаване на дървениците


Дървениците биват два вида – горски и постелни - известни и като креватни, като за човека опасна е втората разновидност. Те обитават човешките жилища, укривайки се в дървените части на обзавеждането, под матраците, в гардеробите, в цепнатините на пода и т.н.  Те са кръвосмучещи насекоми с изявено предпочитание към човешката кръв.

Първоначално е трудно да установите, че в дома си имате дървеници, тъй като те са активни предимно нощем, а през деня се укриват на недостъпни места. Сигурен белег, че имате такива вредители и че се нуждаете от нашата помощ са малките кафеникави петна от засъхнала кръв по спалното бельо и по рамките на леглата. Забележите ли тези индикации, непременно потърсете специалисти за убиване и защита от дървениците или се снабдете с качествени отрови, капани или димки.

Ние ви предлагаме всичко необходимо за ефективно премахване на дървениците, като правим уточнението, че гарантираме за 100% защита и пълното им унищожаване на проблема само, когато се заемем лично с обработката на поразените от тях помещения. В случай, че решите сами да убиете този труден противник, ние не носим отговорност за неуспеха на вашите действия и използваните препарати (отрови).

В тази секция на онлайн магазина ни има най-важните средства за унищожаване и защина от дървеници, а също и за установяване на проблема с тях: детекторни капани за дървеници, инсектицидни препарати, димки и качествени отрови за убиването им. При закупуването на капан имайте предвид, че той сам по себе си няма да разреши проблема, а по-скоро е метод за доказване дали имате или нямате дървеници. Детекторния капан ще ви помогне да анализирате ситуацията, така че да можете да реагирате адекватно, но не убива всички екземпляри.

Препаратите против  дървеници, които ви предлагаме са в течна форма и с много висока концентрация. Те се използват под формата на работни разтвори, които се приготвят при разреждане с вода. Прилагат се чрез опръскване на засегнатите помещения, като в много случаи се налага превантивно третиране на всяка част от жилището, за да се постигне пълен и дълготраен успех.

Ние ви предлагаме препарати и отрови за убиване и защита от дървеници от най-висок клас, предназначени за третиране на места, обитавани от хора. Това означава, че те нямат мирис и цвят и не излъчват токсични изпарения, които да ви навредят. Въпреки това, Бран Инсект ви съветва да проветрявате добре обработените помещения преди да започнете да ги обитавате отново и никога да не оставяте открити съдове и храна в помещенията, подлежащи на обработка.

Тъй като третирането срещу дървеници винаги трябва да се повтори, ние съветваме да се доверите на нашите екип при обработките, защото само така можем да постигнем максимално унищожаване на вредителя след няколко опръсвания. В случай, че решите да се борите сами с препарати, отрови, лепливи капани или други средства с този упорит нашественик, ние ви съветваме да следвате стриктно инструкциите за употреба, отпечатани върху етикета на всеки продукт.

Винаги съхранявайте правилно, закупените от нас препарати против дървеници, така че да ги поддържате годни за употреба. Бран Инсект ЕООД не носи отговорност за неуспех на обработките срещу дървеници, когато клиентът е съхранявал или използвал неправилно продуктите, закупени от нас.

Ние не носим отговорност при злополука, в случай, че сте нарушили инструкциите за безопасност при работа с отровните химикали. Задължително съхранявайте препаратите добре затворени и на места недостъпни за малки деца. Изхвърляйте опаковките на подходящите за целта места.