ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пpепарати зa зaщитa oт xлeбapки на ниски цени

Домашните хлебарки са сред най-трудните за унищожаване вредители. Обитават жилища и търговски обекти и са сред насекомите, пренасящи опасни зарази, полазвайки хранителни продукти, съдове и прибори за хранене след като са излезли от канализациите. Специфичното за хлебарките е бързото им размножаване и привикването им към редица препарати - това се нарича развиване на резистентност. Ето защо в случая професионалното пръскане е за предпочитане пред закупуването на препарати срещу тях. Все пак ако бюджета ви е ограничен може да се доверите на някои от нашите по-евтини и качествени препарати за убиване на жилищни хлебарки - одобрени от МЗ, РЗИ (ХЕИ) и БАБХ, които са и на изгодни цени, но от вас зависи дали ще ги нанесете както трябва, където трябва, когато трябва и в нужното количество. 

 
Научете как да се борите с хлебарките?
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен
Блатанекс – гел с примамка против хлебарки - Бран Инсект

Блатанекс – гел с примамка против хлебарки

12.00 лв.
Не е наличен
Делтасект – мощен инсектицид  за борба с летящи и пълзящи насекоми - Бран Инсект

Делтасект – мощен инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми

84.99 лв.
Не е наличен
Темо Трап – капан с лепило привличащо хлебарките - Бран Инсект

Темо Трап – капан с лепило привличащо хлебарките

1.60 лв.
Не е наличен
Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки - Бран Инсект

Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки

3.50 лв.
Не е наличен
Препарат Фикам от 15 г - Бран Инсект

Препарат Фикам от 15 г

29.00 лв.
Не е наличен
Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак - Бран Инсект

Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак

149.00 лв.
Не е наличен

Не подценявайте хлебарките и прилагайте правилно препаратите срещу тях

Бран Инсект ЕООД ви дава възможност да се справите сами успешно с упоритите и трудни за убиване хлебарки, като реагирате веднага, без да губите никакво време. Качествените препарати за борба с тези вредни насекоми, които имат дълготрайно действие за предотвратяване на яхната повторна поява са най-ефективният начин да решите проблема. Трябва да имате предвид, че продуктите, предлагани за непрофесионална употреба действат само при малка популация на инсектите или там където никога не е третирано срещу хлебарки. В останалите случаи се налага професионална намеса.

Бран Инсект ви гарантира 100% успеваемост в борбата с хлебарките, когато наш екип ви посети и извърши услугата, но когато вие решите да се борите с тях сами ние можем да ви предложим най-качествения продукт на най-добра цена, но отговорността за унищожаването и дълготрайната превенция и защита от тези насекоми е изцяло ваша. Това е така, защото дори самото нанасяне на препарати срещу жилищни хлебарки е важно как, кога и с какво ще стане, а освен него значение оказва текущата им численост, от кой вид са и ред други особености.

Всички предлагани в нашия магазин препарати и средства за унищожаване и защита от хлебарки са с изключително високо качество, защото са дело на водещи производители на инсектицидни препарати. Част от тях са предназначени за свободна продажба и могат да се използват в домашни помещения или търговски обекти от собствениците или обитателите.

Препаратите против хлебарки, предназначени за непрофесионална употреба варират като съдържание, консистенция и начин на употреба. Вие можете да изберете този, който е най-подходящ за вашите нужди, като обезателно трябва да съобразите вида на инсектицида и начина на приложението му с площта на обекта и популацията на вредителите.

Затова съществуват и фирми за унищожаване на вредители, каквато е и Бран Инсект ЕООД. В случай, че хлебарките които искате на убиете са се настанили от скоро във вашия дом, офис или търговско помещение, вие можете да вземете малка разфасовка от някой наш специализиран препарат, като така и цената му ще е по-ниска. След като обработите с препарата местата, където хлебарките се укриват или обхождат ще спрете тяхното размножаване и разпространяване в обекта ви. Ако това не помогне може да се доверите на Бран Инсект, защото сме фирма която унищожава гарантирано хлебарките от 2005 г до днес.  

Препаратите против домашни хлебарки, предназначени за професионална и не професионална употреба и разрешени от Министерство на здравеопазването за ползване в България имат много специфичен начин на употреба и не са на най-ниската цена т.е. има  по-евтини от тях, но и качеството там е друго. В някои случаи се налага дозировката да се съобрази с конкретните нужди на обекта, а в други е необходима професионална техника. Можете да закупите препарати за унищожаване и защита от хлебарки за професионална употреба от нашия магазин, но в този случай успехът на мероприятието е изцяло ваша отговорност.

Ако искате наистина ефективни действия срещу жилищните хлебарки, то трябва да се доверите на нашите професионални познания и умения. В противен случай рискувате да изпуснете ситуацията от контрол и да се борите дълго и безуспешно с тези неприятни гадинки.

В случай, че се заемете сами с обработката срещу хлебарки, ние ви съветваме да бъдете особено внимателни, тъй като препаратите ни, макар и да са максимално пречистени от токсични са си химикали и при неспазване на инструкциите на производителя, могат да застрашат здравето ви. Задължително ползвайте предпазни средства, при работа с препаратите срещу хлебарки или други неприятели, и следвайте стриктно инструкциите на производителя. При нужда можете да ни потърсите винаги за съвет и консултация.