ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати против бълхи

Бълхите са насекоми, които са най-многочислени през лятото и есента. Техни гостоприемници и преносители са птици, гризачи, кучета и котки, а нерядко се укриват в тревните площи, така че само една разходка в парка е достатъчна да занесем у дома поне няколко екземпляра, които бързо ще нараснат до популация, застрашаваща нашето здраве и влошаваща качеството ни на живот.

 
Научете повече за борбата с бълхите
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Делтасект – мощен инсектицид  за борба с летящи и пълзящи насекоми - Бран Инсект

Делтасект – мощен инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми

84.99 лв.
Не е наличен
Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки - Бран Инсект

Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки

3.50 лв.
Не е наличен
Алфабан Супер МЕ - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки - Бран Инсект

Алфабан Супер МЕ - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки

6.50 лв.
Не е наличен
Препарат Фикам от 15 г - Бран Инсект

Препарат Фикам от 15 г

29.00 лв.
Не е наличен
Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак - Бран Инсект

Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак

149.00 лв.
Не е наличен

Повече за продуктите и препаратите срещу бълхи и борбата с тях

В домове, в които се отглеждат стопански или домашни животни е още по-вероятно да се настанят бълхи. Там бързата реакция и постоянна защита е задължителна, защото този вид насекоми са преносители на опасни зарази. Бълхите са дребни кръвосмучещи насекоми, чието присъствие трудно можем да забележим. Сигурен белег за тяхното присъствие са малките червени петна, които остават по кожата след ухапване.

Бран Инсект ЕООД ви предлага отлични препарати за борба срещу бълхи, които можете да използвате дори без професионална подготовка. Препаратите за свободна продажба ви дават възможност да се справите лесно, когато проблемът не е достигнал сериозни размери, но имайте предвид, че пълна гаранция за успех срещу този вредител ви дава само професионалната обработка.

Тук ви предлагаме широка гама продукти за борба с бълхи, които могат да се използват от неквалифицирани лица. Препаратите, одобрени от Министерство на здравеопазването за свободна продажба се отличават с това, че са лесни за употреба и не изискват наличие на специална екипировка. Въпреки това Бран Инсект ЕООД ви съветва да бъдете особено внимателни, когато обработвате с химикалите затворени жилищни или търговски помещения.

Ние ви предлагаме препарати и средства за борба с бълхи на отлични цени, които са дело на водещи производители на инсектицидни препарати. При правилно съхранение и приложение, те могат да ви помогнат да унищожите бълхите в дома си, осигурявайки си максимален комфорт и пълна защита за здравето, включително това на вашите домашни любимци.

Какво препоръчваме от Бран Инсект при употребата на препарати за бълхи

Когато проблемът с бълхите е сериозен и засяга голяма площ, ние препоръчваме използване на средства за професионална употреба, тъй като те имат много по-бързо първоначално и по-дълго остатъчно действие. Тъй като професионалните препарати срещу бълхи изискват специални познания и умения, за да бъдат използвани ефективно, ние съветваме да се доверите на нашите услуги при третирането.

Трябва да знаете, че професионалната обработка включва не само техническа екипировка, но и специални познания, относно навиците на бълхите, така че да се гарантира пълното им унищожение с едно опръскване. Превантивните третирания срещу повторна поява на бълхи в дома ви също са нещо, за което трябва да помислите. Нашият екип може да ви консултира как да защитите жилището си от бълхи, използвайки отличните ни препарати.

В случай, че решите сами да обработите засегнатите от популация на бълхи помещения, трябва да спазвате много стриктно инструкциите на производителя за дозиране, прилагане и съхранение на препаратите. При опръскване с професионални препарати срещу бълхи е много важно да използвате висококачествени пръскачки и винаги да използвате работно облекло и защитна маска, с които да се предпазите от вдишване и поглъщане на химикалите и от попадането им върху кожата.

Винаги съхранявайте съгласно инструкциите всички препарати, закупени от нашия магазин. Бран Инсект не носи отговорност за ефекта от обработката срещу бълхи, в случай че сте съхранявали и използвали препаратите по неправилен начин. Ние, също така не носим вина в случай, че пострадате, поради неспазване на инструкциите за безопасност.