ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати срещу градински охлюви и голи охлюви

Предлагаме качествени отрови и репеленти срещу основните два вида охлюви, които нанасят щети на растенията, а именно голи и градински охлюви. Тези вредители атакуват както зеленчукови, така и плодови насаждения. Така те могат да унищожат огромни количества реколта, поразявайки основно листната маса, но в някои случаи и стеблата, корените на растенията и плодовете на дърветата. Предлагаме препарата Вениш - отрова за охлюви и био репелент за прогонването им.

 
Разберете каква е реалната вреда от охлювите?

Специфики при прилагане на продуктите срещу охлюви


За земеделските стопани и хората, оглеждащи плодове и зеленчуци в своите дворове, нападението на голи и градински охлюви през пролетта може да се превърне в истинско бедствие. Растителните култури изискват не малко труд, грижи и финансови средства, затова тяхното унищожаване може бързо да прерасне в трагедия, която не би могла да се преодолее без качествени отрови, репеленти или други препарати срещу охлюви.

Не позволявайте на охлювите да нападат вашата градина, оранжерия, цветни лехи, парници, разсадници, лозя и овощни градини. Бран Инсект ви предлага отлични средства за растителна защита, с чиято помощ бързо и лесно ще се избавите от охлювите и ще спасите реколтата, за която сте положили толкова много време, средства и усилия. Бързи резултати, лесно приложение, отлични цени и гарантирано унищожаване на охлювите от продуктите на фирма Бран Инсект ЕООД.

В онлайн магазина на Бран Инсект ЕООД може да намерите най-ефективните съвременни препарати, отрови и репеленти за борба с голи и градински охлюви. Разработени като средства за растителна защита, те са напълно безопасни за вашите насаждения и тревни площи. Като лицензирана фирма за борба с вредителите, Бран Инсект предлага единствено препарати, одобрени за продажба и употреба от Министерство на здравеопазването.

Мерките, които можете да предприемете при нападение от голи и градински охлюви са изключително ефективни, стига да заложите на специално разработените за целта продукти. Традиционните любителски методи и средства, към които прибягват някои градинари са доказали своята неефективност във времето, а в някои случаи са довели и до повече вреди, отколкото постигнати ползи.

Ние ви предлагаме чудесни отрови, репеленти и препарати за борба с охлювите, които можете да използвате при първата поява на охлюви във вашата зеленчукова или овощна градина, разсадник, оранжерия и дори в складовете за хранителни продукти. Препаратите са в готова за употреба форма, което ви осигурява лесно и бързо използване, без да се налага да дозирате или да използвате специализирано оборудване, с каквото е вероятно да не разполагате.

Основното предимство на препаратите за борба с гол и градински охлюв се състои в това, че те съдържат атрактант, който привлича вредителите и ги стимулира да влязат в контакт с използвания продукт. По този начин можете да бъдете напълно спокойни,че цялата популация на охлювите, заселили се във вашия имот ще бъде унищожена в най-кратки срокове.

Някои от препаратите и отровите срещу охлюви са влагоустойчиви - например отровата Вениш ГБ - тя действа максимално ефективно във влажно време, поразявайки вредителите както при поглъщане, така и при контакт с примамка. Това осигурява пълен успех на обработката и бърза защита на растенията, преди да бъдат нанесени сериозни щети. Други препарати са изцяло на репелентна основа т.е. от естествени съставки и не убиват охлювите, а само ги отблъскват от насъжденията.

При работа с препаратите за борба с голи и градински охлюви е важно да следвате стриктно указанията за приложение. Това ви гарантира не само добри резултати, но и пълна безопасност за вас, вашите полезни култури и домашните ви животни. Предлаганите от нас средства за борба с охлювите са в различни по големина разфасовки, така че да покрият напълно нуждите както на големите производители, така и на малките стопанства.

Винаги следвайте мерките за безопасност, при работа и съхранение на препаратите, закупени от нашия магазин. Съхранявайте продуктите добре затворени и далеч от достъпа на деца и домашни животни. Бран Инсект ЕООД не носи отговорност за злополуки, възникнали поради небрежност от ваша страна.