ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уреди за защита от гризачи

Подбрахме за клиентите си само най-надеждните и безвредни за човешкото здраве електрически уреди за защита от гризачи. Всичките са с доказана ефективност и качество, като се разделят на два основни типа. Едните са "ултразвукови електрони уреди" за изгонване на гризачи - те излъчват ултразвукови вълни (импулси) за отблъскване на гризачите. Другите се наричат "електронни уреди" за отблъскване на гризачи - те изгонват гризачите, като променят съществуващото електромагнитно поле около кабелите на електроинсталацията в помещенията в които биват използвани. Някои от уредите са подходящи само за борба с гризачи в мазета и гаражи и са по-шумни, други имат и шумен и тих режим, а някои са специално разработени против допускане на гризачи в автомобили и други МПС-та. Иначе казано, постарали сме се да ви предложим най-доброто за всяка конкретна ситуация. Много важно обаче е, ако има сериозен проблем с гризачите, освен да се постави уред, да бъдат заложени и отрови. Тук вариантите са два: наш екип да ви заложи препаратите и да ви достави уреда, или да поръчате от сайта ни уред за борба с гризачи и отрови срещу натрапниците, които вие сами да си заложите. 

 
Вижте още полезна информация за електрическите уредите против гризачи!
Родекил пелети - силна отрова за борба с гризачи - плъхове и мишки - Бран Инсект

Родекил пелети - силна отрова за борба с гризачи - плъхове и мишки

0.00 лв.
Не е наличен
Адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V  - Бран Инсект

Адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V

19.99 лв.
Не е наличен

Важна информация за уредите ни срещу гризачи

Много е важно преди да поръчате който и да е от ултразвуковите или електронни или т.н. електрически уреди срещу гризачи да се уверите, че той ще е напълно подходящ за вас и проблема който искате да разрешите.

За клиентите които държат да закупят устройство за площ до 160 кв.м. препоръчваме този качествен уред за защита от гризачи - мишки, плъхове и съсели, а за хората които им трябва за помещение до 360 кв.м. могат да спрат избора си на този надежден електронен уред срещу гризачи.

Както описахме и по-горе на страницата, ако проблема с гризачите е много сериозен, освен уред срещу тях ще е необходимо да поставите и отрови. Те трябва да се разположат на точните места, в нужното количество и по правилен начин. Така ще засилите ефекта многократно. А ако не ви се губят нерви и време може да поръчате и услугата унищожаване на гризачи и наши специалисти ще ви посетят в най-кратък срок.