ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати и репеленти срещу паяци

На паяците е посветена самостоятелна фобия, различаваща се от инсектофобията - страха от насекоми. Макар че по нашите географски ширини не се срещат паяци, които да представляват пряка опасност за здравето и живота на хората, все пак тяхното присъствие в домове, търговски обекти и сгради с обществено значение, като болници, лаборатории, хотели и др. е нежелано и понякога опасно. Най-неприятно е когато възпрепятстват функционирането на охранителните системи, чрез паяжините си които оплитат за да уловят насекоми.

 
Запознайте се с вредата на паяците

Иновативни продукти срещу паяци

Както описахме по-горе, паяците притежават едно много полезно, но понякога неприятно качество – те са способни за кратко време да оплетат солидно количество паяжини. 

Ако страдате от арахнофобия (страх от паяци) вероятно не искате по никакъв повод да срещате паяци в дома си. Те, освен досадното изплитане на паяжини могат да причинят и друга неприятност – понякога облазват хората докато спят и не рядко това са малки деца. Бран Инсект ви предлага ефективно решение в борбата с паяци в жилища и други помещения с отлично качество и на достъпни цени.

Като лицензиран наемен убиец на вредители, Бран Инсект ЕООД може да ви предложи най-ефективните средства за борба с всички видове гризачи, влечуги, птици и насекоми, включително и срещу паяците. Срещу този безобиден нашественик, ние предлагаме отлично репелентно средство, което ги прогонва бързо и дълготрайно. Предлагаме и мощни димки за унищожаването на насекоми.

Нашата фирма предлага и работи единствено с препарати, одобрени за продажба от Министерство на здравеопазването, които могат да се използват без никакъв риск в затворени помещения, включително такива, в които се съхранява и приготвя храна. Препаратите срещу паяци имат отблъскващо действие, благодарение на което паяците ще стоят далеч от вашия дом, докато трае действието на продукта.

Характерно за отблъскващите препарати (репеленти) е, че те са напълно безопасни за хора, домашни животни и околната страна. Репелентът срещу паяци съдържа изцяло натурални съставки, които не са токсични и не отделят неприятна за хората миризма. Действието на продукта се дължи на компоненти, притежаващи неприятен единствено за паяците мирис, като по този начин ги пропъжда в много кратки срокове от техните местообитания.

За максимално удобство, репелентът срещу паяци се предлага във флакон с пулверизатор, така че да извършите опръскването на засегнатите части от жилището без да се налага да ползвате допълнителни консумативи, като пръскачи, празни бутилки с пулверизатор и др. Тук дори не е необходимо да извършвате дозиране, защото препаратът за прогонване на паяци е в готова за употреба форма.

Въпреки пълната безопасност на продуктите срещу паяци, Бран Инсект ви съветва да държите препаратите на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За да си осигурите максимална ефективност в борбата с паяците, съхранявайте репелента според указанията на производителя. Дръжте ги добре затворени и далеч от източници на топлина и пряк огън.

Не допускайте замръзване на препаратите, закупени от Бран Инсект и не ги използвайте след изтичане на техния срок на годност. В никакъв случай не насочвайте струята към хора или нецелеви животни и не пръскайте върху открит огън, дори в близост да сте забелязали насекоми. В случай, че препаратът попадне в очите или бъде неволно погълнат, измийте обилно с вода и ако се наложи потърсете лекарска помощ.

Бран Инсект не носи отговорност за злополуки и здравословни проблеми, възникнали поради неспазване на мерките за безопасност. При небходимост, може да се обърнете към нас за консултация.